Sim kart sorunu !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Sim kart sorunu !!!!
mrb arkadaşlar..ben sürekli avea kullanıcısıyım ama vodafone hattım da var ve de aktif . vodafone hattımı arada bir kullanan biriyim.dün de yine hattımı kullanmak için nokia 6300 telefonuma taktım ve karşıma telefonunuz sim kartsız açılsın mı diye uyarı vermeye başladı.bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Eğer telefonun 'Hattınız sim kartsız açılsın mı ?' uyarısı veriyorsa sorunun sim kartta olduğunu sanmıyorum. Ama kesin olarak başka hatlarda sorun vermiyor bir tek bu sim kartta sorun veriyor diyorsan işin en basit yolu Vodafone bayisinden sim kart çıkarmak olacaktır. Geçmiş olsun

technoshark

technoshark

Üye
sim kartınızı tak çıkar tak çıkar ... hataya sebebiyet vermiş olabilir.. farklı bir telefonda denemenizi tavsiye ederim

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonun 'Hattınız sim kartsız açılsın mı ?' uyarısı veriyorsa sorunun sim kartta olduğunu sanmıyorum. Ama kesin olarak başka hatlarda sorun vermiyor bir tek bu sim kartta sorun veriyor diyorsan işin en basit yolu Vodafone bayisinden sim kart çıkarmak olacaktır. Geçmiş olsun

ben 2 hat kullanıyorum avea ve vodafone genelde avea yı kullanıyorum.sadece vodafone hattım için böyle bir uyarı veriyor.peki sim kart çıkartmak ücrete tabi midir.yardım ve ilgi için teşekkürler ..

----------Eklendi @ 15:06:34 ---------- Yazıldı @ 15:04:58 ----------

sim kartınızı tak çıkar tak çıkar ... hataya sebebiyet vermiş olabilir.. farklı bir telefonda denemenizi tavsiye ederim

evet genelde tak çıkart tak çıkart yapıyorum sürekli kullandığım bi hattım değil dediğiniz gib hataya sebebiyet vermiş olabilir.öneri için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet arkadaşım bayide 8 TL karşılığında sim kartınız yenileniyor. (Numaranız değişmiyor, normalde yüklü TL lerinizde aynı kalıyor)

technoblue

technoblue

Üye
başka bir telefonda daha denemenizi öneririm. eğer onda da aynısını yaparsa arkadaşların dediği gibi yeni bir sim kart çıkartmanız gerekir.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım bayide 8 TL karşılığında sim kartınız yenileniyor. (Numaranız değişmiyor, normalde yüklü TL lerinizde aynı kalıyor)

bugün bi vodafone bayisine gittim de 10 tl dedi kardeş.senin söledikleriin aynısını söledi olmazssa öle yapacammm

----------Eklendi @ 00:43:04 ---------- Yazıldı @ 00:41:52 ----------

başka bir telefonda daha denemenizi öneririm. eğer onda da aynısını yaparsa arkadaşların dediği gibi yeni bir sim kart çıkartmanız gerekir.

kardeş farklı telefonda dene diyosun da ben tek telefon kullanıorum.eğer farklı telefonda çalışssa bile şu an telefonumu değiştirme imkanım bile yok.ama en mantıklısı yedek simkart olayı.öneri için gerçekten teşekkür ederim.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum...bugün vodafone bayiinden yeni sim kartımı 10 tl karşılığında almış bulunmaktayım..herkese saygılar....

Takipçi Satın Al

Üst Alt