Erkeklerin küpe takması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
bana ters geliyor,baba tarafıyla anne tarafıyla alakası yok,kişiliğimi oturttuğum ortam gereği ters geliyor küpedir vs.

by şarlo

by şarlo

Üye
Yakışmıyor bence.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
taksa nolur takmasa nolur onları takan kim? :ehe:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
İnsanlar Modernleşmeyi ve Farklı Olmayı bence Yanlış Algılıyor ve yorumluyor hatta Son Dönemlerde gençlik dünyaya Bakış açısını öyle bir daralttıki marka elbiseler saç acayip saç stilleri vs Küpede bunlardan birisi zevk meselesi Takana niye takıyorsun demem ama 80 Lerin gençlik anlayışına özlem var filmlerden ve dizilerden hayranlıgımı ve özlemimi gideriyorum dünya zevklerine ve dış görünüşe önem vermeyen ama iç dünyaları alabildiğine zengin ve her Konuda bir fikir sahibi olmaya Çalışan gençlikten Bahsediyorum

• Beğen
Tepkiler: buketcik
delrico

delrico

Emekli Yönetici
gerçeğini söylemek gerekirse ben takıyorum :ehe zevk meselesi ama aksesuar olsun diye takıyorum:naughty: bu arada benim küpe mıknatıslı:d:

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
yahu sitres yapmayın niye yapıyosunuz.:ehe
takanada takmayanada saygı duyalım .
konu sadece görüşleri almak.acaba toplumumuz hangisine daha yatgın gibisinden.:evet:

problem yok tabikide.ortamı germeyelim şişşşşşşşşşşşşşt:P:

----------Eklendi @ 12:41:05 ---------- Yazıldı @ 12:39:55 ----------

taksa nolur takmasa nolur onları takan kim? :ehe:

bişey olduğu yok canımmm sakinn:ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Erkeğe küpe yakışmıyor takmamalı bence...

fireman87

fireman87

Üye
Bi küpe takınca erkekliktenmi olunuyor ne kadar saçma, al ben takıyorum memnunum ne var yani ?

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun bu ya arkadaşlar.takınca ne kaybediliyor.takmayınca ne kazanılıyor.
konu bu aslında.
bana sanki takanla takmayanlar kavga ediyor gibi geldi:d:

• Beğen
Tepkiler: by şarlo
fireman87

fireman87

Üye
Gereksiz bi konuymuş gibi geliyor bana, isteyen istediğini yapmakta özgür. Evet takınca bişey kazanmadığımız gibi takmayıncada bişey kaybetmiyoruz. Budur.

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz bi konuymuş gibi geliyor bana, isteyen istediğini yapmakta özgür. Evet takınca bişey kazanmadığımız gibi takmayıncada bişey kaybetmiyoruz. Budur.

yorum yazabilirsin yazmayada bilirsin.bize katılıp katılmamanda önemli değil.
ama konunun gerekli yada gereksiz olduğunu bu konunun içinde yorumlayamazsın.
gereksiz yada gerekli bunun yorumu sana düşmez.
sadece konu ile ilgili yorumlar yapmalısın .yapmuıyacaksan konuya girme

• Beğen
Tepkiler: Praetor, ChavRash ve by şarlo
fireman87

fireman87

Üye
Öncelikle kusura bakmayın konuda sorun yok yorumlar beni tahrik etti böyle yazmama, benim gereksiz konu diye nitelendirdiğim tam olarak konu değil. Tekrardan kusura bakmayın.

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
Erkekle Kadının Bir Farkı Olmali Diyorum Kılık-Kıyafet Saç-Sakal Giyim-Kuçam malesefki erkekler şimdi kadınlara baya bi özenti olmuş durudalar yürek yok bilek yok dedikodu var zidibilik var.

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ağzına sağlık kardeşim benim :oke::oke::oke::oke:
Erkekle Kadının Bir Farkı Olmali Diyorum Kılık-Kıyafet Saç-Sakal Giyim-Kuçam malesefki erkekler şimdi kadınlara baya bi özenti olmuş durudalar yürek yok bilek yok dedikodu var zidibilik var.

----------Eklendi @ 00:47:24 ---------- Yazıldı @ 00:46:04 ----------

Erkeklikten olunuyor demiyor kimse,kadınla erkek arasındaki fark azalıyor diyoruz
Bi küpe takınca erkekliktenmi olunuyor ne kadar saçma, al ben takıyorum memnunum ne var yani ?

fireman87

fireman87

Üye
Tabi tabi öyle oluyor zaten, erkeklik küpeyle bozulmaz sen merak etme.. Küpe sadece bi aksesuar'dır bu kadar uzatmanın manası yok yani ( tartışma anlamında )

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
farkla küpe arasındaki orantıyı kuramadım.
şimdi küpenin kadınlara has olduğuna dair genel bilgi nerede var:P:

technoshark

technoshark

Üye
Şimdi Mevzu küpemidir... doçent doktor.. konuşuyor :) ona göre arkadaşlar...

küpe takmak erkekliği bozmaz, ve bir o kadarda hoş ve kibar gösteriyor.. tabiki küpenin ebatıda bellidir :) abartılı birşey olmadığı sürece.. mesela mıknatıslılar var güzel böyle .. hoş duruyor açıkcası :) he şöyleki küpe takanlara yakışan var.. yakışmayan var :) yakışanlar taksınlar ama yakışmayanlar ise hiç bulaşmasınlar heveslenmesinler :) onlar yakışanlarıda bozuyorlar :) çok devrik cümle kurdum siz anlayın artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt