Erkeklerin küpe takması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
küpe takmak özentiliktir :pro:

pelın_

Ne alaka

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
batıdan özeniyor millet

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
yakışan yada yakıştığını düşünen taksın izin veriyorum:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuda forumumuzda çok şeyler yazıldı açıkçası, bazıları da benim tarafımdan.
Ama madem buketcik de merak etmiş, fazla uzatmadan fikrimi söyleyeyim:

Bana göre bir erkeğin allık - rimel sürmesi, eyeliner çekmesi ile küpe takması arasında bir fark yok. Kısacası normal hayatta takmam. Bir kere rol gereği takmıştım mıknatıslı olarak. Her ne kadar yakıştırılsa da, bana son derece rahatsız edici gelmişti.

Tabii takana da karışmam. İsteyen istediğini taksın bana ne :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Bana göre takabilirler amaaa sadece rockçı ve metalcilern takması daha hoş olur derim apaçiler zaten sinirime gidiyor:angry:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Kanımca erkeklere küpe yakışmıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

sarilacivert34

Üye
bence takabilir arkadaşlar bu çok normal evet ama sadece bayanlar(h)

küpe takmak delikanl adamı bozar okkada maxicep saygılar:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yakısana yakısıyor ben begenıyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar bilindiği gibi hemen hemen her ülkede erkeklerin küpe takması artık herkese sıradan gelmektedir.Ülkemizdede bu durum normal denilecek düzeyde kabullenilmiş gözükmektedir.
Sizce bu durumu nasıl değerlendirebiliriz.
Yani erkek küpe taksın mı ? Takmasın mı?:heyo:

Eski Osmanlı zamanında Padişahlar ve Vezir-i Azam'lar da baş parmaklarına yüzük ve kulaklarına da küpe takarlardı. Onun için erkeğin, küpe takmasının bir sakıncası yoktur.

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis ve Tuba.Erva
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Eski Osmanlı zamanında Padişahlar ve Vezir-i Azam'lar da baş parmaklarına yüzük ve kulaklarına da küpe takarlardı. Onun için erkeğin, küpe takmasının bir sakıncası yoktur.

kesinlikle katılıyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben bu mantığı pek geçerli bulmuyorum açıkçası.Eski padişahlar bunu yaparlardı,eski vezirler bunu yapardı..Yapsınlar bize ne ? Biz bu devrin kuşağıyız,referansımızı illa padişahlardan sultanlardan almamız gerekmiyor.İlginç bir durumdur ki birçok şeyh-ül İslam da gay'dir.Birçok diye genellemeyim de sonra tepki alırım:ehe O yüzdendir ki siz takılmasını uygun bulmayıp da eskiler takıyordur diye düşünce değiştiriyorsanız bence hata ediyosunuz.
Gelelim asıl cevabıma.Takılmasını hoş bulmuyorum.En azından ben takamam.Yakışabilir,hoş durabilir; ama erkeğin metabolizmasında,fiziğinde,dış görünüşünde bir haşinlik olmalıdır.Erkek=Erkek gibi erkek
mantığındanım.Ha takana da kesinlikle takma demem,alay etmem ve onu küçümsemem

• Beğen
Tepkiler: ChavRash ve Silinen Üye 2149105
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tak bir küpe ol sıradan, takma küpe ol sıradışı :) Artık farkedilmek için küpe takmamak gerekiyor :yuru

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar böyle Objelere Haddinden Fazla Anlam Yüklüyorsunuz Bu kadar Önem verilecek Bir şey değil Bence Ha sorsanız Kullanımırsın Hayatta Kullanmam düşüncelerimizi Söylerken Bunu Kullanan Kişilere Küçük Düşürücü Cümleler Kullanmazsak İşte o zaman büyürüz diyorum

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Hiçbir Osmanlı Padişahı küpe takmamıştır , o Yavuz Sultan Selimin denen resim onun değil, Şah İsmailindir.
Hem erkeklerin küpe takması İslama göre mekruhtur.

• Beğen
Tepkiler: sarilacivert34
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hızma takan erkek var mı acaba? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:kop::kop::kop:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bugün gördüm de, tam anlamadım ama gaydı sanırım. Merak ettim. :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Gözümde canlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt