İnanmıyorum sana kvk !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
İnanmıyorum sana kvk !
Telefonumu ısınıyor,şarjı cabuk bitiyor şikayeti ile kvk teknik servise verdim.
1kaç gün sonra aradılar gittim aldım.
Şimdi merak ettiğim servis makbuzunda yapılan işlemler kısmında "cihaz yazılımı güncellendi
sebeb: ısınma problemi giderilmesi
şarj sorunu: telefon test edildi cihaz normal görüldü pil değişim kararı alındı"

arkadaşlar ben bişey anlamadım yardım eder misiniz ?
Ayrıca ısınma ile yazılım arasında bir ilişki kuramadım.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Isınmayla yazılımın bi alakası yok telefonu servise her verdiğinizde güncel yazılımı yüklerler.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isınma yazılımsal sorunlar nedeniyle de kaynaklanabilir.Telefonun sistemi zarar gördüyse virüslü dosya veya uyumsuz yazılımlar ile vs. telefon bosta dursa bile çalısırmıs gibi ısınır ve dolayısıyla pil çabuk biter.Makbuz degil sorunun devam edip etmedigi önemli. olan...

Ocean258

Ocean258

Üye
şuan telefonun calısıyormu? bı sıkıntı yasıyormusun hala kardesım? bende bunu anlayamadım

Burak

Üye
    Konu Sahibi
şu anda bi problem yok.
Ama ben ısınma ile yazılım arasında ilişki kuramamıstım.
Onuda arkadaş yukarda yazmiş. Sag ol un arkadaslar.

61semih

61semih

Üye
Isınma yazılımsal sorunlar nedeniyle de kaynaklanabilir.Telefonun sistemi zarar gördüyse virüslü dosya veya uyumsuz yazılımlar ile vs. telefon bosta dursa bile çalısırmıs gibi ısınır ve dolayısıyla pil çabuk biter.Makbuz degil sorunun devam edip etmedigi önemli. olan...

guze acıklamıssın arkadasım.:oke:

Burak

Üye
    Konu Sahibi

anladım. Sağ ol kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt