Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
abla öyle gelin damat fala diyince ben kardeşime kardeşim bana baktı falan sonra biradere dedim ya olum bizim it ünlü bi aileye iç güveysi gitcek he diyelim hem itin sayesinde abi bizede rol verir belki dedim kulağına biraderide gaza getirdim tamam abla dedim niye olmasınki nolcak dedim gençler birbirini görmüş beğenmiş falan :P:
dediki bizim kız içerde girdik içeri çapkının ipini bırakmamla birlikte hemen hatunun yanına ilişiverdi zaten abla tamam oldu bu iş derken bi baktım çapkın zeytini taciz ediyor yokluyor falan :kop2:
Ama gel görki zeytin bizim oğlandan biraz ürkmüi olucakki hayvan korkudan köşelere kaçıyor :kop:

bunlar köpekmi?

Burak

Üye
sizinkide az degilmiş ha fevzi :D

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
abla öyle gelin damat fala diyince ben kardeşime kardeşim bana baktı falan sonra biradere dedim ya olum bizim it ünlü bi aileye iç güveysi gitcek he diyelim hem itin sayesinde abi bizede rol verir belki dedim kulağına biraderide gaza getirdim tamam abla dedim niye olmasınki nolcak dedim gençler birbirini görmüş beğenmiş falan :P:
dediki bizim kız içerde girdik içeri çapkının ipini bırakmamla birlikte hemen hatunun yanına ilişiverdi zaten abla tamam oldu bu iş derken bi baktım çapkın zeytini taciz ediyor yokluyor falan :kop2:
Ama gel görki zeytin bizim oğlandan biraz ürkmüi olucakki hayvan korkudan köşelere kaçıyor :kop:

hahahahihihihi hohoho:ehe:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
abi dedi şöyle yapsak siz köpeği bugün bırakın bize benden size iki magnum :D
(bilmiyorki ben rol kapma peşindeyim:ehe: :eller:)
Babamı aradık hemen dedik böyle böyle babam "benim aleme bırakıcak hayvanım yok alın gelin buraya" :(
benim moral çöktü onlarında tabi adam iti bizim kadar seviyor anasını satim sorsalar babama kaç cocun var bizimle birlikte çapkını sayardı valla :)
Sonuç olarak hüzünlü şekilde ordan ayrıldık ama böyle bir abımız oldu :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

hergün elinde ama sarjı bitmiyo. Bide wlan acık hep gecelerı buraya takılıyo :D

wlan bağlantısıyla sarzda mı oluyor acaba? :naughty::naughty::naughty:

----------Eklendi @ 02:56:58 ---------- Yazıldı @ 02:56:00 ----------

€fsan€Türk;3516663' Alıntı:

:d::d:
ben sarzı bitmiyor deyince modelini demek istemedim

Burak

Üye
Babamı aradık hemen dedik böyle böyle babam "benim aleme bırakıcak hayvanım yok alın gelin buraya" :(
benim moral çöktü onlarında tabi adam iti bizim kadar seviyor anasını satim sorsalar babama kaç cocun var bizimle birlikte çapkını sayardı valla :)
ıyıkı bırakmamıssın

Burak

Üye
aaa huseyın abi bak onu bilmiyorum :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
konu neydi ya ben bişey anlamadım

----------Eklendi @ 02:59:26 ---------- Yazıldı @ 02:58:49 ----------

€fsan€Türk;3516674' Alıntı:

hani sen artizsin ya o yüzde dedim :naughty::naughty:

Burak

Üye
€fsan€Türk;3516674' Alıntı:

surekli elinde wlan acık ve teli haftada bir sarja takıyosun. Sence ılgınç
deilmi :D

Burak

Üye
artiz mektebi diye program başladı gökhan oraya gidelim mi :ehe :zuhaha:

Silinen Üye 2149105