Sgs2den Videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Sgs2den Videolar

ilk videomuz :D Ayna berk anemik ultrayer bakın :)

Not: bu video hdd değil unutmuşum genede güzel.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
rezerved (değerlenir buralar)

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 22:04:04 ---------- Yazıldı @ 22:00:38 ----------

Biraz yamuk cekmişim :D kusura bakmayın boynunuzu sola devirip izleyin ultrayer senide unutmadım ekledim ismini yukarı aklıma gelmeyen arkadaşlar kusura bakmasın rezerved derkende ne demek istedin anlamadım :) yermi kaptım diyosun ahaha alem adamsın bea

AYNA

AYNA

Üye
gerektende videoları çok güzel çekmiş alet süper..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
1080p :aha::aha::aha:

AYNA

AYNA

Üye
İZO37 dediğim olaya bakabildin mi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefondan girdiğim için göremiyorum. Youtube'a upload edebilir misiniz?

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Edecem oralarada kafama takılan bi olay var donanımhabere yazdım bakalım.
hd video cekimi yaparken florasan ışığında yada gündüz kayıtta iken çevremi cekerken bazen bir bulanıklaşma görüyorum bir arkadaş söyledide otofokus olayı var diye ama bariz bulanıklaşıp sonra netleştiriyor sizin tellerdede aynı olay varmı ben bir ayarımı değiştirdim diye düşünüyodum kamera ayarlarını sıfırladım gene aynı Küçük çözünürlükte ise sorun yok bulanıklaşma vs. Sizde bir deneyip bu nedir keyfe keder verdi biraz.

bunu sordum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeş cepten nasıl anlayacan 1080p videoyu, 1920x1080 ekran lazım...

şu anda cepten girdiğim için videoyu göremiyorum. Youtubeda olursa cepten izleyebilirim. O yüzden youtube'a koymasını istedim. Kalitesi için değil :)

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cepten nasıl anlayacan 1080p videoyu, 1920x1080 ekran lazım...

Hd videolarda normal pro kamera bile cekerken sorun olabiliyomuş bu telefonların hepsinde bunu yaparmış herkes öyle diyor görüntüyü netleştirmek icinmiş.

----------Eklendi @ 00:31:25 ---------- Yazıldı @ 00:30:24 ----------

şu anda cepten girdiğim için videoyu göremiyorum. Youtubeda olursa cepten izleyebilirim. O yüzden youtube'a koymasını istedim. Kalitesi için değil :)

pontuss kardeş attıklarım

AYNA

AYNA

Üye
izo 37 senin dediğin olay şumu; hani telefon inceleme videolarında denk geldi bana adam çevreyi çekiyo ve bianda kamerayı telefona doğrultuyo o anda bulanma oluyor ve bir müddet sonra görüntü netleşiyor ve telefonun ekranındaki yazılar okunuyor.. sendekide bu mantık mı yoksa?
bu arada benim mesaj olayına bakabildin mi?

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Evet evt tam o dediğin bulanıklaşma olayı nedir :D msj baktım 3 tane mesaj htcdeki gibi silinmiyo msn tipi alt alta uzuyo bunu sordun dimi tam olarak.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o bulanma otofokus kardeş, mercekler hareket ederek en net görüntüyü elde etmeye çalışıyor sürekli.

AYNA

AYNA

Üye
Evet evt tam o dediğin bulanıklaşma olayı nedir :D msj baktım 3 tane mesaj htcdeki gibi silinmiyo msn tipi alt alta uzuyo bunu sordun dimi tam olarak.

nasıl yani silinmiyor?bunu merak ettim??

benim tam olarak sorduğum 5 sms uzunluğunda 1 tane mesaj yaz ve gönderirken mms ye dönüşüyor mu diye bak? yazarkende belli olabilir bu durum..
birde dosya yöneticisinde birden çok belgeyi işaretliyebiliyor musun yani symbianda mesela 5 tane sis uzantılı dosyayı işaretleyip taşıma yapıyoruz ya androidede böyle işaretleme olayı var mı?

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Evt aynacım taşıyabiliyosun tümünü sec seceneği var sorun yok onda şu msj olayını deniyim hemen şimdi, ve baktım mms e cevir vs öyle bir özellik yok bunu nasıl yaparlar dersen eğer uygulama yapılabilir biliyosun telefon değil uygulamasını yaz pc gibi herşeye yarıyo süper android bu yönden.

AYNA

AYNA

Üye
Evt aynacım taşıyabiliyosun tümünü sec seceneği var sorun yok onda şu msj olayını deniyim hemen şimdi, ve baktım mms e cevir vs öyle bir özellik yok bunu nasıl yaparlar dersen eğer uygulama yapılabilir biliyosun telefon değil uygulamasını yaz pc gibi herşeye yarıyo süper android bu yönden.

yok kardeşim ben ifade edemedim kendimi.demek istediğim mms e çevirsin değil.uzun mesajlar yazınca android 2.2 de tam göndercen mms olarak gönderiyo ve 1 tl gidiyo doğal olarak. hani symbian 9.4 te denk gelmişindir belki mesaj yazarken 15 sms büyüklüğünde yani çok uzun yazınca mms olarak gönderiyo gprs üzerinden işte androidde şöyle bir saçmalık var 3 sms büyüklüğünü geçince bu durum ortaya çıkıyormuş buda çok kısa zaten hatta bu konuyla ilgili bir sorun konusu açılmıştı linkini veriyorum bak ne demek istediğimi anlarsın:

http://www.maxicep.com/android-gene...sonra-multimedyaya-cevirme-sorunu-494171.html

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tümünü seç değil de, belli kısmını seçebiliyor musun dosya yöneticisinde?

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
evt tek tekde secebiliyosun tümünüde secebiliyosun dediğin gibi 4 sms boyutuna geldi sonrada 1kb dedi mms olarak gönderiyo sanırım sende okadar uzun yazma canım :D bununda uygulaması vardır kesin demedi deme. :)

----------Eklendi @ 00:37:32 ---------- Yazıldı @ 00:34:12 ----------

Bu arada gene otofokus olayına geleyim ke7 yüklü bende bir önceki versiyonda bu kameradan ses gelmiyomuş iyileştirme yapılmış ve ondan sonra kamera görsellere daha kolay yaklaşabiliyormuş bozukluk yok yani anlıcanız bende ona takmıştımya kafayı hatırlarsanız bulanıklaşıyo diye hatırladınızmı aynı olayı donanımhbde yazmışlar işi bilenlerin cvpları bana inandırıcı geldi önceki versiyondada zaten ses cıkmıyo kameradan güncelledim cok iyi dinleyince sessiz bir ortamda cıkıyo demişler onlarda doğruluyo yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt