Sgs2den Videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
evt tek tekde secebiliyosun tümünüde secebiliyosun dediğin gibi 4 sms boyutuna geldi sonrada 1kb dedi mms olarak gönderiyo sanırım sende okadar uzun yazma canım :D bununda uygulaması vardır kesin demedi deme. :)

----------Eklendi @ 00:37:32 ---------- Yazıldı @ 00:34:12 ----------

Bu arada gene otofokus olayına geleyim ke7 yüklü bende bir önceki versiyonda bu kameradan ses gelmiyomuş iyileştirme yapılmış ve ondan sonra kamera görsellere daha kolay yaklaşabiliyormuş bozukluk yok yani anlıcanız bende ona takmıştımya kafayı hatırlarsanız bulanıklaşıyo diye hatırladınızmı aynı olayı donanımhbde yazmışlar işi bilenlerin cvpları bana inandırıcı geldi önceki versiyondada zaten ses cıkmıyo kameradan güncelledim cok iyi dinleyince sessiz bir ortamda cıkıyo demişler onlarda doğruluyo yani.

ben o bulanıklaşmayı çok farkettim videolarda internette yani telefonda değil video kameralarda bile oluyor o netleştirdiği için sorun yok yani..

bu arada o mesaj olayı çok önemli benim için çünkü çok mesajlaşan birisiyim ben yeri geliyo 5 sms uzunluğunda bile yazıyorum..
baktım ama çözümünü bulamadım henüz.ilkdefa androidde saçma birşey gördüm bakalım çözümünü bulamazsam vazgeçicem mecbur..

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Niye vazgeciyon hacı öyle şeymi olur adamlar durmadan uygulama yazıyo bunuda yapmışlardır uygulamasını şuan yoksa bile cıkar yakında 5 mesaj gönderemiyom diye telden vazgecen ilk insan sen olursun. Çok mantıksız bu haraket diyim sana yani, 5 gönderemiyon 4 gönderiyon işte nefark var yakındada mail yazar gibi sms gönderen uygulamalar cıkar hatta bikac yerde görür gibi oldum ama hatırlayamadım.

AYNA

AYNA

Üye
Niye vazgeciyon hacı öyle şeymi olur adamlar durmadan uygulama yazıyo bunuda yapmışlardır uygulamasını şuan yoksa bile cıkar yakında 5 mesaj gönderemiyom diye telden vazgecen ilk insan sen olursun. Çok mantıksız bu haraket diyim sana yani, 5 gönderemiyon 4 gönderiyon işte nefark var yakındada mail yazar gibi sms gönderen uygulamalar cıkar hatta bikac yerde görür gibi oldum ama hatırlayamadım.

olmazsa şöyle yapcam kardeşim yazarken 3e geldimi göndercem devamını bir sonraki mesajda yazıcam yani parça parça gitmiş olacak mecbur..
ya benim şimdi mesajlaşma durumu birazda mecburiyetten özel durumlar var yani bu yüzden mesajlaşmaya önem veriyorum her ay sınırsız sms yapıyorum günde 100 kesin geiyorum zaten..

izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyon ben seni :D ama kısa kısa yazarsan daha zevkli olur tecrübeye göre söylüyorum :) uzun yazarsan bekletirsin kısa yazarsan msn gibi olur Pohahha.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hd videolarda normal pro kamera bile cekerken sorun olabiliyomuş bu telefonların hepsinde bunu yaparmış herkes öyle diyor görüntüyü netleştirmek icinmiş.

----------Eklendi @ 00:31:25 ---------- Yazıldı @ 00:30:24 ----------

pontuss kardeş attıklarım

teşekkürler.:oke:

AYNA

AYNA

Üye
izo37 galaxy s2 androidtelefonlari.com'da 1500 küsürlere düşmüş.bu arada vatanada gelmiş 1699 a..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt