Hoşbulduk arkadaşlar
kol@j Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... hoşgeldin
LuckyDALT0N' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: Aleyküm selam... hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... kol@j hayalet üye de ne oluyor
kol@j Üye Burak' Alıntı: sende mi abi ii sevdiklerimi kaybediyorum hep. Genişletmek için tıkla ... kardeş gurbetten çıkıyorum ailemle beraber olacağım artık iş yükü de artacak... artık fazla takılamam gerçi maxicepsiz yapamam gene de fazla varlık gösteremem... silinmöiş üye demedim hayalet üye.. bir görünüp bir kaybolanlarından.
Burak' Alıntı: sende mi abi ii sevdiklerimi kaybediyorum hep. Genişletmek için tıkla ... kardeş gurbetten çıkıyorum ailemle beraber olacağım artık iş yükü de artacak... artık fazla takılamam gerçi maxicepsiz yapamam gene de fazla varlık gösteremem... silinmöiş üye demedim hayalet üye.. bir görünüp bir kaybolanlarından.
kol@j Üye €fsan€Türk;3513653' Alıntı: Anladım kardeşim allah yardımcın olsun.. Genişletmek için tıkla ... bu zamana kadar zaten ALLAH'ın yardımıyla geldim zaten... inşALLAH dualarınızla daha da gidiecem... teşekkürler. ----------Eklendi @ 01:41:36 ---------- Yazıldı @ 01:40:58 ---------- Burak' Alıntı: abi istanbul a ugruycaksın bak sozun var Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyosun kardeş... cümbür cemeat gelecez zaten...
€fsan€Türk;3513653' Alıntı: Anladım kardeşim allah yardımcın olsun.. Genişletmek için tıkla ... bu zamana kadar zaten ALLAH'ın yardımıyla geldim zaten... inşALLAH dualarınızla daha da gidiecem... teşekkürler. ----------Eklendi @ 01:41:36 ---------- Yazıldı @ 01:40:58 ---------- Burak' Alıntı: abi istanbul a ugruycaksın bak sozun var Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyosun kardeş... cümbür cemeat gelecez zaten...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zgrturk' Alıntı: selam herkez'e hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
zgrturk' Alıntı: selam herkez'e hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
Usta Şirin Üye Allah'ıma bin şükür ki bize bu günleri gösteriyor.. Hayat devam ediyor ne zamn biticeğini kimse bilemez..
Allah'ıma bin şükür ki bize bu günleri gösteriyor.. Hayat devam ediyor ne zamn biticeğini kimse bilemez..
Usta Şirin Üye zgrturk' Alıntı: selam herkez'e hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı akşamlar hoşgeldin..
zgrturk' Alıntı: selam herkez'e hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı akşamlar hoşgeldin..
Burak Üye €fsan€Türk;3513674' Alıntı: Allah'ıma bin şükür ki bize bu günleri gösteriyor.. Hayat devam ediyor ne zamn biticeğini kimse bilemez.. Genişletmek için tıkla ... senin bu yönünü görmek güzel
€fsan€Türk;3513674' Alıntı: Allah'ıma bin şükür ki bize bu günleri gösteriyor.. Hayat devam ediyor ne zamn biticeğini kimse bilemez.. Genişletmek için tıkla ... senin bu yönünü görmek güzel