Erkeklerin küpe takması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
saygı duymaklazım ne diyelim.ama konuya bakan erkeklerin hemen hemen hepsi küpeden hoşlanmadığını söylemiş .ozaman bunu kim takıyor anlamadım:ehe

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™

OğuzcanAbi

Üye
yakışır :D

Takanlar var. Kendı seçimlerı ne dıyelım.Ben küpeyi sevmem ama uzun saç(+sakal) severım. Hem zaten atalarımızdan biçoğunun ve Peygamber efendımızınde saçı uzundu.gerçi onlar berber vs gelişmediği için uzundu ama. olsun bende uzatmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
aman banane be isteyen taksın.:ehe:d:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben takmam ama insanların kişisel tercihi sonuçta bir şey deme hakkımız yok bence.

Türk milletinde bununla ilgili önyargı var tabii, hani bir atasözü var ya; "Anan gibi saç uzatacağına baban gibi bıyık bırak" diye. Bunu artık "Anan gibi küpe takacağına baban gibi tesbih çek" şeklinde söylüyorlar. :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Ben takmam ama insanların kişisel tercihi sonuçta bir şey deme hakkımız yok bence.

Türk milletinde bununla ilgili önyargı var tabii, hani bir atasözü var ya; "Anan gibi saç uzatacağına baban gibi bıyık bırak" diye. Bunu artık "Anan gibi küpe takacağına baban gibi tesbih çek" şeklinde söylüyorlar. :ehe

bence bu yorumunuzla bizlerin yazacak daha fazla bir şey kalmadı.son nokta konuldu:evet:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Niye ki? :hmmm O atasözü kısmına katılmıyorum tabii yanlış anlaşılmasın da. :)

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Niye ki? :hmmm O atasözü kısmına katılmıyorum tabii yanlış anlaşılmasın da. :)
benim yaşadığım yerde ve çevremde fazlası ile takan arkadaşlar var.ben alıştım artık.fakat bunu kabullenmeyen bir çok toplum halen mevcut diye düşünüyorum.merakım bu .acaba takan ne düşünerek takar.takmayan da takana neden kızar.kendin ister tak ister takma. öyledeğilmi.
atasözüne gelince mutlaka bir şey düşünülerek söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum.her ne kadar yeni nesil kabullenmesede yeri geldiğ zaman küpeden pek hoşlandığımda söylenemez:evet:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

benim yaşadığım yerde ve çevremde fazlası ile takan arkadaşlar var.ben alıştım artık.fakat bunu kabullenmeyen bir çok toplum halen mevcut diye düşünüyorum.merakım bu .acaba takan ne düşünerek takar.takmayan da takana neden kızar.kendin ister tak ister takma. öyledeğilmi.
atasözüne gelince mutlaka bir şey düşünülerek söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum.her ne kadar yeni nesil kabullenmesede yeri geldiğ zaman küpeden pek hoşlandığımda söylenemez:evet:

Tabii isteyen takar isteyen takmaz. Arkadaşımın, dostumun hadi bunları da geçtim abimin ya da kardeşimin küpe takması dahi beni pek ilgilendirmez. Hani bana sorsa kardeşim "abi küpe taksam ne dersin?" diye, "Sen istiyorsan tak koçum n'olacak" derim. Küpe taktı diye kardeşime kötülük/zarar gelmez, o yüzden beni ilgilendirmiyor fazlasıyla.

Bir insanın özgürlüğü başka bir insanın özgürlüğüyle sınırlıdır. Birisinin küpe takmasının bana zararı var mı? Yok. Kafasına göre takılsın öyleyse.

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi

Tabii isteyen takar isteyen takmaz. Arkadaşımın, dostumun hadi bunları da geçtim abimin ya da kardeşimin küpe takması dahi beni pek ilgilendirmez. Hani bana sorsa kardeşim "abi küpe taksam ne dersin?" diye, "Sen istiyorsan tak koçum n'olacak" derim. Küpe taktı diye kardeşime kötülük/zarar gelmez, o yüzden beni ilgilendirmiyor fazlasıyla.

Bir insanın özgürlüğü başka bir insanın özgürlüğüyle sınırlıdır. Birisinin küpe takmasının bana zararı var mı? Yok. Kafasına göre takılsın öyleyse.
sonuç olarak fikirdaşız ozaman.:evet:

----------Eklendi @ 19:20:32 ---------- Yazıldı @ 19:19:58 ----------

sanırım ortamı biraz gerdim.:ehe

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, fikirdaşız. :ehe Ortamda ya da mesajlarda bir gerginlik yok bence. :hmmm :D

• Beğen
Nef'i

Nef'i

Üye
İsterlerse çıplak gezsinler, ben insanların dış görünüşüne bakmam

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
kimse dış görünüşe bişeydemiyorki zaten.sadece küpe konusunda fikirler alınıyor:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Kesinlikle hayır :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt