bende cıkıyorum uykum geldi :evet: iyi geceler herkese:bye2:
-efşan Üye iyi geceler tuba ----------Eklendi @ 02:33:14 ---------- Yazıldı @ 02:32:42 ---------- ahada altı oldu
iyi geceler tuba ----------Eklendi @ 02:33:14 ---------- Yazıldı @ 02:32:42 ---------- ahada altı oldu
Cezzbedici3 Üye iyi geceler tubiş :bıye: ----------Eklendi @ 02:34:46 ---------- Yazıldı @ 02:33:56 ---------- hoşçakal smilesi yapmaya çalıştım anladınız siz onu idare edin ahanda oldu tuba bu sana
iyi geceler tubiş :bıye: ----------Eklendi @ 02:34:46 ---------- Yazıldı @ 02:33:56 ---------- hoşçakal smilesi yapmaya çalıştım anladınız siz onu idare edin ahanda oldu tuba bu sana
Tuba.Erva Üye anladık anladık saol fevzi iyi geceler Cezzbedici2' Alıntı: iyi geceler tubiş :bıye: ----------Eklendi @ 02:34:46 ---------- Yazıldı @ 02:33:56 ---------- hoşçakal smilesi yapmaya çalıştım anladınız siz onu idare edin ahanda oldu tuba bu sana Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:37:07 ---------- Yazıldı @ 02:36:52 ---------- fevzi
anladık anladık saol fevzi iyi geceler Cezzbedici2' Alıntı: iyi geceler tubiş :bıye: ----------Eklendi @ 02:34:46 ---------- Yazıldı @ 02:33:56 ---------- hoşçakal smilesi yapmaya çalıştım anladınız siz onu idare edin ahanda oldu tuba bu sana Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:37:07 ---------- Yazıldı @ 02:36:52 ---------- fevzi
Burak Üye bısey sorcam benım tel.e uygun detaylı batarya gostergesı programı var mı acaba ? S'3 tellerdekı batarya monıtor gıbı.
bısey sorcam benım tel.e uygun detaylı batarya gostergesı programı var mı acaba ? S'3 tellerdekı batarya monıtor gıbı.
Cezzbedici3 Üye national geographic te dünyamız diye bi belgesel izliyorum dünyamız mahvolacak yav bir görmicez ama adamlar söylüyo insanlığın sonu gelecek
national geographic te dünyamız diye bi belgesel izliyorum dünyamız mahvolacak yav bir görmicez ama adamlar söylüyo insanlığın sonu gelecek
-efşan Üye minoo' Alıntı: Ben o işlerden anlamam Bana Türk Kahvesi nasıl yapılır de, anlatayım Genişletmek için tıkla ... türk kahvesi nasıl yapılır
minoo' Alıntı: Ben o işlerden anlamam Bana Türk Kahvesi nasıl yapılır de, anlatayım Genişletmek için tıkla ... türk kahvesi nasıl yapılır
Burak Üye pınar 12 yasındakı kardesım bıle bılıyo kahve yapmasını onu bırak yemek bıle bılıyor. Erkek hemde
minoo Üye TheM-CK' Alıntı: türk kahvesi nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... Ciddi mi sordun? Anlatırım bak
TheM-CK' Alıntı: türk kahvesi nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... Ciddi mi sordun? Anlatırım bak
-efşan Üye valla bende acayip yemek yemesini bilirim hee ----------Eklendi @ 02:41:48 ---------- Yazıldı @ 02:41:06 ---------- minoo' Alıntı: Ciddi mi sordun? Anlatırım bak Genişletmek için tıkla ... anlat anlat ama köpürmesi için tükürük olayını es geçme
valla bende acayip yemek yemesini bilirim hee ----------Eklendi @ 02:41:48 ---------- Yazıldı @ 02:41:06 ---------- minoo' Alıntı: Ciddi mi sordun? Anlatırım bak Genişletmek için tıkla ... anlat anlat ama köpürmesi için tükürük olayını es geçme
Burak Üye Cezzbedici2' Alıntı: mobildeyim görmüyorum teli tel nedir ? Genişletmek için tıkla ... 5130xm
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Ben o işlerden anlamam Bana Türk Kahvesi nasıl yapılır de, anlatayım Genişletmek için tıkla ... sana niye türk kahvesi nasıl yapılır diye soriyim ki yapta içelim
minoo' Alıntı: Ben o işlerden anlamam Bana Türk Kahvesi nasıl yapılır de, anlatayım Genişletmek için tıkla ... sana niye türk kahvesi nasıl yapılır diye soriyim ki yapta içelim