Galatasaray'dan Didier Drogba açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray'dan Didier Drogba açıklaması
Galatasaray Kulübü, İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'nin golcü oyuncusu hakkında açıklama yaptı..

Galatasaray Kulübü, İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'nin golcü oyuncusu Didier Drogba ve kulübüyle doğrudan transfer görüşmeleri yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Didier Drogba;nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Spor kamuoyuna duyurulur'' denildi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
koca basket maçında başkana Drogba'yı istiyoruz diye bağırdık hiç alakası olmasa bile o lafların üstüne gidip görüşmesi lazım.

arslansem

arslansem

Üye
Almayacaklar herhalde :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu ne tezatlık yahu ...
Başkan o kadar açıklama yaptı , görüşüyoruz , alacağız diye , şimdi de yalanlıyorlar ...
Gerçekten çok komik . :ehe

Daha önce de dedim , şimdi de diyorum : Drogba , Galatasaray a falan gel - mez ...
Umarım gelir de ben yanılırım . :)

ssercan

Üye
Arkadaşlar bu yalanlama HÜRRİYET gazatesinde ADNAN ÖZTÜRK'ün açıklamalarına dair bi yalanlama haberidir.
Drogba ile görüşülüyor ama arap saçına döndü.
Bu arada Ali şu ana kadar aldığınız oyunculardan resmi sitede yalanlamadıgınız tek oyuncunun Serdar Kesimal olduğunu biliyormuydun ? Komik :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Harbiden Ali hee Gökhan İnler'i yalanladılar Gökhan açıklama yapmış Fener benle ilgileniyor diye :d:

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3506316' Alıntı:
Bu ne tezatlık yahu ...
Başkan o kadar açıklama yaptı , görüşüyoruz , alacağız diye , şimdi de yalanlıyorlar ...
Gerçekten çok komik . :ehe

Daha önce de dedim , şimdi de diyorum : Drogba , Galatasaray a falan gel - mez ...
Umarım gelir de ben yanılırım . :)

:kop:
Bunu bir Fenerbahçe taraftarı mı söylüyor ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ama bizim başkanımız söz verip te , almamazlık - yalanlama yapmıyor . :)

Yahu bizim ki taktik gereği . Biz bunu hep yapıyoruz . :) Fiyatı artmasın diye yapıyoruz yani ...:D

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3506429' Alıntı:
Ama bizim başkanımız söz verip te , almamazlık - yalanlama yapmıyor . :)

Yahu bizim ki taktik gereği . Biz bunu hep yapıyoruz . :) Fiyatı artmasın diye yapıyoruz yani ...:D
Dur bakalım henüz birşey belli değil. Alabiliriz yani belli mi olur :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
drogba gelmezse klose gelicekmiş

ssercan

Üye
Aziz Yıldırım kaç yılda kaç şampiyonluk demişti söz demişti Ali'cim ben mi yanlış hatırlıyorum o sözü tuttuda ?
Yoksa Fenerbahçe başka ligde mi oynuyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
drogba gelmezse klose gelicekmiş

Klose , Lazio ya transfer oldu ...
Drogba da gelmez . :)

Aziz Yıldırım kaç yılda kaç şampiyonluk demişti söz demişti Ali'cim ben mi yanlış hatırlıyorum o sözü tuttuda ?
Yoksa Fenerbahçe başka ligde mi oynuyor :ehe

Yahu neden konuyu saptırıyorsun . Hep aynı şeyi yapıyorsun , olmuyor ama . :)
Bknz : Transfer sözünden bahsediyoruz ...

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3508505' Alıntı:
Klose , Lazio ya transfer oldu ...
Drogba da gelmez . :)
Gelirse hatırlatırım bu lafını Ali :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tamam hatırlat . :)
Drogba nın galatasaray a gelmesi bence büyük süpriz olur . Sanmıyorum da geleceğini ...
Umarım gelir de , daha kaliteli bir lig izleriz . :) Yeter ki ben yanılayım ...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...