Samsung Monte - Arka Planda Çalışan Programları Nasıl Görüp Kapatabilirim ARkadaşlar Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

enes853

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte - Arka Planda Çalışan Programları Nasıl Görüp Kapatabilirim ARkadaşlar Acil Yardım
Arkadaşlar Samsung Monte aldım 1 saat önce . müzik çalara girdim cıktım fakat anasayfada muzık caların kutusu kaldı bir türlü kapatamadım . Ne yapmam gerekıyor arka planda calısan programları görüp kapatmak ıcın

----------Eklendi @ 19:49:06 ---------- Yazıldı @ 19:05:20 ----------

Lütfen yardım....

Del Rey

Del Rey

Üye
Sen telefonunu C5-03 veya 5800 mı sandın :d: Samsung Monte almayacaktın...

Emre-45

Emre-45

Üye
Ana menüdeyken düzenleye bas. Yada sol üstte ne yazıyorsa işte. Aşağıda bi kutu açılacak, oraya müzik widgetini sürükle. Bu kadar.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Sen telefonunu C5-03 veya 5800 mı sandın :d: Samsung Monte almayacaktın...

Dostum bilip bilmeden konuşma

----------Eklendi @ 20:10:38 ---------- Yazıldı @ 20:09:10 ----------

Arkadaşlar Samsung Monte aldım 1 saat önce . müzik çalara girdim cıktım fakat anasayfada muzık caların kutusu kaldı bir türlü kapatamadım . Ne yapmam gerekıyor arka planda calısan programları görüp kapatmak ıcın

----------Eklendi @ 19:49:06 ---------- Yazıldı @ 19:05:20 ----------

Lütfen yardım....

Önce ekranın sol üstündeki Widget yazan yere tıkla ve müzik çalar kutucuğunu allta ki çıkan yere taşı.İstersen alttaki yerden başka şeyler alıp menüye sürükleyebilirsin.

Nokia'ların hiçbirinde böyle kaliteli bir özellik yoktur..

Del Rey

Del Rey

Üye
@Sertug1991, Symbian işletim sistemi ve 600 MHz işlemciye sahip bir telefon; nasıl olur da işlemcisinin birle olduğundan emin olmadığımız işletim sistemi bulunmayan uyduruk bir telefondan daha düşük görülür anlamıyorum. Akıllı telefonlar, bir özellik telefonunu her yerde yenebilir :bye2:

----------Eklendi @ 20:22:34 ---------- Yazıldı @ 20:19:39 ----------

Şu adrese bir bak. Yazarların Monteye verdiği not koca bir 0. Yalnızca diğer telefonları bilmeyenler bunları alıyor. Arkadaşlarımın çoğunda Monte var. Ben c5-03 aldım. Ağızlarının suyu aktı telefona, 5 dk elimde kalmıyor :d::d:

Yigit315

Yigit315

Üye
@Sertug1991, Symbian işletim sistemi ve 600 MHz işlemciye sahip bir telefon; nasıl olur da işlemcisinin birle olduğundan emin olmadığımız işletim sistemi bulunmayan uyduruk bir telefondan daha düşük görülür anlamıyorum. Akıllı telefonlar, bir özellik telefonunu her yerde yenebilir :bye2:

Şu adrese bir bak. Yazarların Monteye verdiği not koca bir 0. Yalnızca diğer telefonları bilmeyenler bunları alıyor. Arkadaşlarımın çoğunda Monte var. Ben c5-03 aldım. Ağızlarının suyu aktı telefona, 5 dk elimde kalmıyor :d::d:

Güle Güle Kullan kardeşim.Ama Üsluba biraz daha dikkat edelim.Ve emin ol ki bu Telefonu alırken Diğer telefonların çoğunu( aynı fiatlar çerçevesinde ) araştırarak aldım.Ve çokda Memnunum:oke:Konu ile alakalı olarakda arkadaşımız telefonu yeni aldığı için WİGDET denilen o mükemmel özelliği henüz çözememiş.Yakında oda sevinecektir bu fiyata bu özellikte bi cihaz aldığına.:oke:Sana tavsiyem bi montede sen al :bye2:

fatihcanery

Üye

5800a verdikleri notu görünce sitenin ne kadar yanlı olduğunu gördüm,Allahımın takozu ya.arkadaşımda var cebime koyuyum diyorum kapkalın.iyi özellikleri olabilir ama sırf bile yeter bir telefonun alınmaması icin.İkincisi ise resmen basmatik,gidin monteyle 5800ın dokunmatiğini bir karsılastırın .arkadışmda bahsettiğim telefon var,dokunmatiğini görünce şok oldu :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum 5800 dokunmatiği basmatik ve bana göre hiç kullanışl değil eğer inanmıyorsan eline bir samsung monte al ve dene sonra işlemci demişsin senin telefonundaki Sybian bir kere telefonu göçertiyor ve telefonu çok kastırıyor.Sonra Samsung monte'nin sosyal ağlar ile entegre oluşu var ve işletim sistemi Symbian'a göre bence daha iyi.(Bazı eksik yanları var ama Symbian'dan dahi iyi)

baranselona

baranselona

Üye

bide hiç bilmedikleri kullanmadıkları bi telefonu gidip internetten okuduklarıyla değerlendirip sonrada bilgiç bilgiç konuşmuyorlarmı...:ehe

c5-03 = dandik symbian-40 mb hafıza(montde 200 mb) sana şöyle söyliyim c5-03 e uygulamaların bazılarını tel hafızasına yükle hani şu 40 mb gibi küçücük hafızaya :hmmm sonrada telefonun tuş kilidini aç cidden çok ağır bi işletim sistemi hafif yüklendimmi gözle görülüyor zaten.. 600 mhz sadece göz boyama gibi bişey vodafone 945 tede 600 mhz işlemci var 320 lira androidli c5-03 e fark atar.. düşünün artık..

ha daha sen widgetin ne olduğunu bile bilmiyosundur:hmmm symbian eski sürümlerde böyle bi özellik olmadığı için...

sen c5-03 aldın monte kullananların ağzının suyu aktı hı:kop: buna kendinde inandın mı?

ha tabi sende görüntülü konuşmada yok dimi - ayrıca ekranın rezistif yani basmatik... montenin kapasitif ekranındanda haberin yoktur senin..

hadi kardeşim sen şu telefonları karşılaştırmadan önce bi kullananlara sor bi araştır sonra gel... phone arena gibi sitelerden önce bi canlı gör :oke:

• Beğen
Tepkiler: mertarmagan
spongemert

spongemert

Üye
bide hiç bilmedikleri kullanmadıkları bi telefonu gidip internetten okuduklarıyla değerlendirip sonrada bilgiç bilgiç konuşmuyorlarmı...:ehe

c5-03 = dandik symbian-40 mb hafıza(montde 200 mb) sana şöyle söyliyim c5-03 e uygulamaların bazılarını tel hafızasına yükle hani şu 40 mb gibi küçücük hafızaya :hmmm sonrada telefonun tuş kilidini aç cidden çok ağır bi işletim sistemi hafif yüklendimmi gözle görülüyor zaten.. 600 mhz sadece göz boyama gibi bişey vodafone 945 tede 600 mhz işlemci var 320 lira androidli c5-03 e fark atar.. düşünün artık..

ha daha sen widgetin ne olduğunu bile bilmiyosundur:hmmm symbian eski sürümlerde böyle bi özellik olmadığı için...

sen c5-03 aldın monte kullananların ağzının suyu aktı hı:kop: buna kendinde inandın mı?

ha tabi sende görüntülü konuşmada yok dimi - ayrıca ekranın rezistif yani basmatik... montenin kapasitif ekranındanda haberin yoktur senin..

hadi kardeşim sen şu telefonları karşılaştırmadan önce bi kullananlara sor bi araştır sonra gel... phone arena gibi sitelerden önce bi canlı gör :oke:

Çok doğru bende Monte olmasa bile Samsung'un bütün telefonları C5-03'e 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 basar. (Galaxy Fit kullanıyorum.)

PureFood

PureFood

Üye
5800a verdikleri notu görünce sitenin ne kadar yanlı olduğunu gördüm,Allahımın takozu ya.arkadaşımda var cebime koyuyum diyorum kapkalın.iyi özellikleri olabilir ama sırf bile yeter bir telefonun alınmaması icin.İkincisi ise resmen basmatik,gidin monteyle 5800ın dokunmatiğini bir karsılastırın .arkadışmda bahsettiğim telefon var,dokunmatiğini görünce şok oldu :)

Bende senin kadar Samsung yanlısı görmedim.
O kapasitif - rezistiv ekran kişiden kişiye değişiyor, ben 2 kapasitif ekranlı tel. kullandım ; Galaxy Gio ve Monte. İkisinde de 5800 gibi rahat edemedim çünkü elim ne zaman en ufak bir temasta bulunsa telefon işleme geçiyor özellikle kaydırmalı işlemlerde, rehber vs. gibi..
Bu özellik bana göre 5800 da daha rahat.
Ama dediğim gibi bu kişiden kişiye göre değişir sen BMW dersin o Mercedes der.
Zaten bu telefon tartışmaları herkesin aşırı derecede kendi telefonunu savunmasından kaynaklanıyor. Bende dahil..

baranselona

baranselona

Üye
Bende senin kadar Samsung yanlısı görmedim.
O kapasitif - rezistiv ekran kişiden kişiye değişiyor, ben 2 kapasitif ekranlı tel. kullandım ; Galaxy Gio ve Monte. İkisinde de 5800 gibi rahat edemedim çünkü elim ne zaman en ufak bir temasta bulunsa telefon işleme geçiyor özellikle kaydırmalı işlemlerde, rehber vs. gibi..
Bu özellik bana göre 5800 da daha rahat.
Ama dediğim gibi bu kişiden kişiye göre değişir sen BMW dersin o Mercedes der.
Zaten bu telefon tartışmaları herkesin aşırı derecede kendi telefonunu savunmasından kaynaklanıyor. Bende dahil..

:hmmm eğer kapasitif-rezistif ekran kişiden kişiye değişseydi şu anda piyasada üretilen dokunmatik telefonların %90 ında kapasitif ekran kullanılmazdıı... evet bu teori ile herkesin kendi telefonunu savunduğuna güzel bi örnek teşkil etmiş oldun:oke:

PureFood

PureFood

Üye
:hmmm eğer kapasitif-rezistif ekran kişiden kişiye değişseydi şu anda piyasada üretilen dokunmatik telefonların %90 ında kapasitif ekran kullanılmazdıı... evet bu teori ile herkesin kendi telefonunu savunduğuna güzel bi örnek teşkil etmiş oldun:oke:

Ona lafım yok ama, kişisel tercih meselesi zevk ve renkler tartışılmaz ben bir türlü alışamadım özellikle Samsung Galaxy Gio'da mesaj yazarken aşırı sorun yaşadım..

baranselona

baranselona

Üye
androidli 2. sınıf cihazların dikey konumda iphone a benzetilmeye çalışılması oldukça kötü etkiliyor ama yatayda hiçbir sorun olmuyor vede galaxy gio nun dokunmatiği aşırı hassas neredeyse dokunmadan algılıyor gayet güzel.... dikeydede bi alışma sürecinden sonra gayet başarılı şekilde yazılabiliyor...

PureFood

PureFood

Üye
İşte ben alışamadım :allalla: Dedim 5800 ne rahatmış . Zevk meselesi artık acaba N8 falan alsam acaba ona da alışamam sanırım öyleyse . Gerçi o kadar alamayız da :D

muratena

muratena

Üye
Çok güzel bir cihaz tavsiye ederim interneti süper

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Gio ile 5800 ı karşılaştrmak, mercedes ile renault u karşılaştırmaya benzer. Monte'ye gelince..Samsung son zamanlarda aldı başını gidiyor.Bunu bir mağazada tanıtım ürünlerine bakarken anladım.. Şu an elimde nokia 5130 XM var ve çok memnunum fakat son zamanlarda nokia sistem kalitesini gerçektn bozdu ve ben de samsung ön yargımı yıktım.Siz de yıkın derim.

masske

masske

Üye
nokia sıktı artık samsung ideal
:good:

Üst Alt