android Nedir arkadaslar c6-01 alicam büyük ihtimaş android nedir ne ise yarar
Nokia c6-01 daha iyi tabi ki ...
htc wildfire Türkiyede var arkadaslar x6 camerasımı güzel yoksa c60-1 inmi ?
650 tl ile samsung wave 2 veya galaxy ace alabilirsin
wawe 2 650 bulabilirmiyim arkadaslar wawe 2 begendim arkadasda var fena çekiyor ayrica hd 720p video izleyebiliyoruz Techowar arkadasmız saçma bir yorum yapmıs benim kameram var zaten ben telefon tavsiyesi için yazdim wave 2 c6-01 arasında kaldım
wawe 2 650 bulabilirmiyim arkadaslar wawe 2 begendim arkadasda var fena çekiyor ayrica hd 720p video izleyebiliyoruz Techowar arkadasmız saçma bir yorum yapmıs benim kameram var zaten ben telefon tavsiyesi için yazdim wave 2 c6-01 arasında kaldım
abim hostingici bende site sahibiyim google nedemek oldugunu bilmiyormusum önyargılı konusma html koddan tut herseyi biliyorum vbulletin falan fistan wave 2 alcam yarin tskler ilginiz içinarkadaşım sen bi soru sordun değil mi ''android Nedir arkadaslar c6-01 alicam büyük ihtimaş android nedir ne ise yarar'' diye(bunu öğrenmenin en kolay yolu googlea android nedir yazmandı ama belli ki google kullanmayı da bilmiyorsun{bu arada google aramamotorudur} ama olsun bizi adam yerine koyup bize sorduğun içi teşekkür ederim). ben de sana androidin ne olduğunu anlatıp bilmediğin bişeyi öğrenmeni sağlamaya çalıştım ve c6-01 düşündüğün için nokianın bu kafayla bi halt yiyemeyeceğini sadece kamerasını geliştirerek biyere varamayacağını söyledim. ama sen nasıl anladın orasını anlayamadım. sonraa gel gelelim wave 2 ye bana demişsin ki kameram var benim zaten (kaldı ki ben sana kamera önermedim) ama kalkıp wave 2 nin kamerasına hasta oldum diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
android telefonun işletim sistemidir. google tarafından çıkartılmıştır. android işletim sistemli telefonların uygulamaları google markette ücretsiz olarak bulunmaktadır. nokia symbian işletim sistemi kullanıyor ve bi adım ileri gidemiyor bu yüzden. symbianda ısrarcı olduğu sürece de gidemez. rakipleri android işletim sistemi ile kullanıcılarına birbirinden güzel ve ücretsiz uygulama fırsatı sunarken nokia uygulama satma peşinde. sadece kamera geliştirerek daha fazla ileriye gidemeyeceğini anlaması lazım artık.