Kafam bozuktu konu açtım.İsteyen İstediğini Yazsın Banane Yaa!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
inşallah hocam :D

arslansem

arslansem

Üye
Sitede ciddi bir admin ve yönetim eksikliği var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

pelın_

bende burdayım ama

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
dostum sitede yönetim eksikliği falan yok bence bazı kendini bilmezler var

arslansem

arslansem

Üye
Kendini bilmez kişiler her yerde olur illa ki.Onları yönetecek kişiler olmalı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
bak buna katılabilirim bu şapşallar çoban olmadan yaşayamaz
sözüm meclis dışı

bay_isimsiz

Üye
dostum sitede yönetim eksikliği falan yok bence bazı kendini bilmezler var

Bazan kendini bilmezlere haddini bildirmeniz için, yöneticiye ihtiyacınız olur.
Boşuna dememişler kelimeler değil, onları konuşan ağızlar önemlidir diye.

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sitede ciddi bir admin ve yönetim eksikliği var :hmmm
Duyan da yazının saatlerdir değil haftalardır durduğunu sanır.
Uygunsuz mesajlar, şikayet edildiği halde silinmezse tekrar konuşuruz!

• Beğen
Tepkiler: minoo ve -efşan
arslansem

arslansem

Üye
Şaşırmadım verdiğin cevaba :) küfür şikayet edildikten sonra silinmemesinin olasılığı var mı ki konuşalım Ata?
Eskiden şikayet sistemi yoktu çünkü gerek yoktu bölüm yöneticileri kendi bölümlerini çok sıkı denetlerdi.Şimdi her bölümde 2-3 mod var ama görüntü ortada.Birisini ya da birilerini kastedmiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sitenin yönetimi eskiye göre bayağı sıkıntılı :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
3 sene olmak üzere yöneticiyim şu sitede. Bir küfrün şikayet edildikten sonra 5 saat kalmadığı bir dönem olmamıştır! Bölümler hala sıkı bir şekilde takip edilmektedir. İlla polis gibi her konuda kendimizi mi gösterelim. Buradayız işte. Şikayet edildiği anda da müdahalemizi yaparız.
O açıdan tartışmaya değer bir şey görmüyorum.

• Beğen
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
isteyen istediğini yazsın diyorsun ben de yazayım öyle içimi dökeyim rahatlarım hayat zor bazen soruyorum kendi kendime neden tanrı neden bizi yarattı kendi eğlencesi için milyarlarca hayatı mahvetti yaratmasa olur muydu olurdu o halde neden yarattı. Neden bütün güzel şeylere yasak koydu daha çok eğlenmek için mi daha çok ateşte yakmak için mi. Bazen diyorum bu halde bile insanlar tanrıyı sevmek istiyor ama benim inandığım tanrı iyi kalpli tanrıdır. insanın gözü kaydı, baktı diye sonsuza dek ateşte yakmaz. Biz tanrının evlatlarıyız. Tanrı anneden binlerce kat daha merhametli imiş madem öyle bir anne evlatlarını ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun yakabilir mi? Hele anneden binlerce kat daha merhametli olan tanrı sırf başka bi kadının açık saçına falan baktı diye ateşe atabilir mi çok mantıksız geliyor.

Bravoo beyendimm beyendimm

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
acayip yazöış valla dimi şaştım kaldım

arslansem

arslansem

Üye
Ben de 4 yıldır siteye üyeyim şikayet sistemi olmadığı zamanlarda bile bu kadar yönetim eksikliği görmedim.En güzel örnek;bu konunun şikayet edilmeden gereksizlere taşınması gerekirdi çünkü sohbet konusu.Üstelik 5 saatten fazla olmuş değil mi? :)

'Patron

'Patron

Üye
Birincisi Gereksız ve Deneme Mesajlarına Açılmalıydı Arkadaşım :) 2.si O açılması gereken yerde Tuba_Erva nın açtığı konunun biraz/baya ozentısı olmuş gibi ama neyse.:) ben de şunu demek istiyorum.
-şunu.

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
birincisi olabilir kusura bakmayın
ikincisi özenti değil bilmiyordum veya farkına varmadım farkına vardıysamda jeton düşmemiş
üçüncüsüde
:d::d::d:
la hacı ne adamsın yavvv şunuymuş:kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
isteyen istediğini yazsın diyorsun ben de yazayım öyle içimi dökeyim rahatlarım hayat zor bazen soruyorum kendi kendime neden tanrı neden bizi yarattı kendi eğlencesi için milyarlarca hayatı mahvetti yaratmasa olur muydu olurdu o halde neden yarattı. Neden bütün güzel şeylere yasak koydu daha çok eğlenmek için mi daha çok ateşte yakmak için mi. Bazen diyorum bu halde bile insanlar tanrıyı sevmek istiyor ama benim inandığım tanrı iyi kalpli tanrıdır. insanın gözü kaydı, baktı diye sonsuza dek ateşte yakmaz. Biz tanrının evlatlarıyız. Tanrı anneden binlerce kat daha merhametli imiş madem öyle bir anne evlatlarını ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun yakabilir mi? Hele anneden binlerce kat daha merhametli olan tanrı sırf başka bi kadının açık saçına falan baktı diye ateşe atabilir mi çok mantıksız geliyor.

Biz tanrının evlatlarıyız. derken neyi kastediyorsun?
isa yamı inananlardansın :naughty:

----------Eklendi @ 03:18:40 ---------- Yazıldı @ 03:17:35 ----------

ne yapıyon hacı yaa canının sıkkınlığı geçti mi?

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop::kop::kop:

minoo

minoo

Üye
Şaşırmadım verdiğin cevaba :) küfür şikayet edildikten sonra silinmemesinin olasılığı var mı ki konuşalım Ata?
Eskiden şikayet sistemi yoktu çünkü gerek yoktu bölüm yöneticileri kendi bölümlerini çok sıkı denetlerdi.Şimdi her bölümde 2-3 mod var ama görüntü ortada.Birisini ya da birilerini kastedmiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sitenin yönetimi eskiye göre bayağı sıkıntılı :oke:

Eskiden 2 milyon üye de yoktu. Konu dışı için konuşayım, 3 yöneticiyiz. Bizim haricimizde 2 admin de sık sık ilgileniyor konu dışı ile. Bu analizin çok garibime gitti açıkçası. Neyse, tartışacak bir sebep yok diye düşünüyorum.

Ayrıca taşınan her konu şikayet edildikten sonra taşınmıyor Semih :oke: Sen bizden önce görmüşsündür, hepsi bu. Ki zaten senin yazdığını okumadan önce taşıdım ben. Demek ki şikayeti beklemiyormuşuz konuyu taşımak için. Neyse.

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt