dostum sitede yönetim eksikliği falan yok bence bazı kendini bilmezler var
Duyan da yazının saatlerdir değil haftalardır durduğunu sanır.Sitede ciddi bir admin ve yönetim eksikliği var![]()
küfür şikayet edildikten sonra silinmemesinin olasılığı var mı ki konuşalım Ata? 
isteyen istediğini yazsın diyorsun ben de yazayım öyle içimi dökeyim rahatlarım hayat zor bazen soruyorum kendi kendime neden tanrı neden bizi yarattı kendi eğlencesi için milyarlarca hayatı mahvetti yaratmasa olur muydu olurdu o halde neden yarattı. Neden bütün güzel şeylere yasak koydu daha çok eğlenmek için mi daha çok ateşte yakmak için mi. Bazen diyorum bu halde bile insanlar tanrıyı sevmek istiyor ama benim inandığım tanrı iyi kalpli tanrıdır. insanın gözü kaydı, baktı diye sonsuza dek ateşte yakmaz. Biz tanrının evlatlarıyız. Tanrı anneden binlerce kat daha merhametli imiş madem öyle bir anne evlatlarını ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun yakabilir mi? Hele anneden binlerce kat daha merhametli olan tanrı sırf başka bi kadının açık saçına falan baktı diye ateşe atabilir mi çok mantıksız geliyor.

isteyen istediğini yazsın diyorsun ben de yazayım öyle içimi dökeyim rahatlarım hayat zor bazen soruyorum kendi kendime neden tanrı neden bizi yarattı kendi eğlencesi için milyarlarca hayatı mahvetti yaratmasa olur muydu olurdu o halde neden yarattı. Neden bütün güzel şeylere yasak koydu daha çok eğlenmek için mi daha çok ateşte yakmak için mi. Bazen diyorum bu halde bile insanlar tanrıyı sevmek istiyor ama benim inandığım tanrı iyi kalpli tanrıdır. insanın gözü kaydı, baktı diye sonsuza dek ateşte yakmaz. Biz tanrının evlatlarıyız. Tanrı anneden binlerce kat daha merhametli imiş madem öyle bir anne evlatlarını ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun yakabilir mi? Hele anneden binlerce kat daha merhametli olan tanrı sırf başka bi kadının açık saçına falan baktı diye ateşe atabilir mi çok mantıksız geliyor.

Şaşırmadım verdiğin cevabaküfür şikayet edildikten sonra silinmemesinin olasılığı var mı ki konuşalım Ata?
Eskiden şikayet sistemi yoktu çünkü gerek yoktu bölüm yöneticileri kendi bölümlerini çok sıkı denetlerdi.Şimdi her bölümde 2-3 mod var ama görüntü ortada.Birisini ya da birilerini kastedmiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sitenin yönetimi eskiye göre bayağı sıkıntılı![]()
Sen bizden önce görmüşsündür, hepsi bu. Ki zaten senin yazdığını okumadan önce taşıdım ben. Demek ki şikayeti beklemiyormuşuz konuyu taşımak için. Neyse.yok kardeşim yaa kafam bozuk halaane yapıyon hacı yaa canının sıkkınlığı geçti mi?

yok kardeşim yaa kafam bozuk halaa![]()