sevgilimden ayrıldım lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baykuş 06

baykuş 06

Üye
    Konu Sahibi
sevgilimden ayrıldım lütfen yardım edin
arkadaşlar kusura bakmayın dertlerimle sizi boğmak istemem.ama napim dertlerimi paylaşabileceğim birtek burası var.arkadaşlarıma anlatamıyorum.çünkü serseri bir insanım.biraz da maçoyum.yani yapım öyle.hiç kimseye anlatamıyorum dalga geçerler diye.

herneyse benim bir sevgilim vardı.çok seviyorduk birbirimizi.geçen hafta kızın abisine senin kardeşin şu kişiyle çıkıyor diye söylemişler.benim hakkımda gerçek olmayan sözler söylenmiş.kız kardeşin onunla şöyle yaptı böyle yaptı diye.herneyse dün abisi bizim sınıfa geldi.kim olduğumu biliyor musun diye sordu.kimsin lan dedim.şu isimde birini tanıyor musun dedi.tanıyorum lan nolucak dedim.(bilmiyordum tabi kızın abisi olduğunu)sonra silahımı çıkardım.tam alnına doğrulttum.artisliğin kime oğlum dedim.çocuk korktu tabi.bi daha görmim seni buralarda yoksa topuğuna sıkarım dedim.çocuk arkasına bile bakmadan kaçtı.Abisi yaptıklarımı anlatmış kıza.İşte o günden beri ayrıyız.

daha düne kadar evlilik planları yaparken böyle bir olay oldu. hazmedemiyorum gerçekten.
aynı sınıftayız.hatta aynı sırada oturuyoruz.haftanın 5 günü görüyoruz birbirimizi.hadi farklı yerlerde olsak unutulur fakat şu an unutmak çok zor benim için.

ne yapsamda unutsam arkadaşlar lütfen yardımcı olun.çok kötü durumdayım.belki saçma gelebilir ama canıma kıymayı bile düşünüyorum. :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ayrılmak ıcın cok sacma bı neden deılmı ?
sen bı hata yapmıssın ille abisi oldugundan deıl daha neyın oldugunu bılmeden o şekilde davranman yanlıs
ama bence kız arkadasının sırf böyle bsey ıcın ayrılması da cok sacma
sonucta abisi oldugunu bılmeden tepkı vermıssın..
konusmayı denedın mı hıc kız arkadasınla guzelce

uribaju

uribaju

Üye
yaşın 16 ise silah ne arıyo? hadi var diyelim okula nasıl sokuyorsun ? baştan potayı kırdın sen

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

bay_isimsiz

Üye
Kaba kuvvet, silah çekmek, ağza lakayıt olmayan cümleler kurmakla mütevazilikten uzak kalmışsınız...
Kızın sizden ayrılması bence çok doğru ve mantıklıdır.

İnsanlara bu yaklaşımınızı değiştirmediğiniz sürece, yarınlarınız sizin için çok hüsran olacaktır.
Önce karakterinizde iyileştirme yapın sonra netice almayı deneyin.

• Beğen
Tepkiler: brook_218
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Kızın abisi olduğunu bilmiyordunuz? Sonra silahı çektiniz. Bu yaşta elinizde silah var ve okulda silah ile elinizi, kolunuzu sallayarak geziyorsunuz. Bu silah olayını biraz uydurmuşsunuz. Ayrıca ruhsatsız silah taşımak, ağır hapis cezasıdır. Birde Ankara gibi güvenlik düzeyi yüksek olan şehirde yaşıyorsunuz. Hayret ettim doğrusu...

Biz birbirimizi seviyoruz, bırakın abisini, feliştahı gelse tanımam mantığı ile hareket ediyorsunuz.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ayrılmak ıcın cok sacma bı neden deılmı ?
sen bı hata yapmıssın ille abisi oldugundan deıl daha neyın oldugunu bılmeden o şekilde davranman yanlıs
ama bence kız arkadasının sırf böyle bsey ıcın ayrılması da cok sacma
sonucta abisi oldugunu bılmeden tepkı vermıssın..
konusmayı denedın mı hıc kız arkadasınla guzelce
evine gittim taşınmışlar.telefonlarımı da açmıyor :ağlarım:
dayanamıyorum artık onuda kendimi de öldürücem :ağlarım:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yumurta kabugunu hatırladım birden

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
güvenliğim için silah taşımaya mecburum keyfime taşımıyorum :ağlarım:

uribaju

uribaju

Üye
dostum hesapların karışmış herhalde :islik

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:ehe:kop:

uribaju

uribaju

Üye
olur böyle vakalar maxicep sakinleri yakalar :kop:

• Beğen

ssercan

Üye
Ahaha hesaplar patlak verdi :kop::kop::kop::kop:

• Beğen
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
onları ben yazmadım :hmmm

ssercan

Üye
Sıvama arkadaşım :kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
IP'ler karışmış olabilir.aynı hattan 3 kişi kullanıyoruz çünkü

ssercan

Üye
Tabi konuyu açan üyelik ilk mesajı ve yeni üye olmuş :kop::kop:
Sen şimdi ne yap biliyor musun gir profiline ve kendini uzaklaştır bölümüne başına 1 ekle bol sıfırlı bi gün yaz :kop::kop:

arslansem

arslansem

Üye
Bu aralar zaten sitede bi depresif hava,biz Güzin Abla durumları mevcut hadi hayırlısı :ehe yakında bi hikayede ben yazacağım canım sıkkın bu ara :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt