bada gelse de samsung ve uygulama geliştiricileri arasında BADA konusunda ciddi sıkıntılar var geliştiriciler her ne hikmetse ios oyunlarını port etmesi kolay olmasına rağmen tercih etmiyorlar hani milyonlarca wave satılmıştı ? yalan mı yoksa ??
Samsung un bu noktada insiyatifi ele alıp Bada yı geliştirecekse geliştirmeli yoksa da acilen çöpe atmalı ki ne olacak bilelim böyle muamma şeklinde olması hiç hoş değil hele hele olayı tamamen uygulama geliştiricilerinin insiyatifine bırakması hiç hoş değil ben olsam ben de yapmam basarım ios e nasılsa çatır çatır satıyo uygulama android de reklam aracı olarak kullanılır biz bada cılar da avcumuzu yalarız bu gidişle..
Samsung un 1 elden olaya el atması gerekiyor biz ne yapsak boş şu aşamada.. çünkü etraf bu tarz yorumlarla dolmuş durumda telefonu aldık kullanamadık doğru dürüst şeklinde..
ben de kullanıyorum ama gerçekten samimi olarak uygulamalar YE-TER-SİZ malesef böyle bi angry birds bile çıkamadı gitti ne hikmetse neyi bekliyolarsa çıksa bir sürü adam alıcak yani garanti bişey..
kendileri kaybederler geçeriz android e vs. olur biter valla