Meego nun cikmasi gerekmez maemo n900 icin bicilmis kaftan ama n900-2 cikmali yoksa n900 yakin zamanda biter, simdi cift islemci telefonlar 1080 hd cekim yapan kameralariyla buradayim diyorlar bence glxsy 2 optimus 2 atrix gibi modellere bakiniz yada yilbasini bekleyip nokia nin wm8 modellerine bakin... hayirli gunler...
Vallaha android e alis hicbirsey istemezsin glxsy s aldim simdi bir kac sonra optimus 2x yada glxsy s2 alacam bu telefonlar iyi n900 sarji yuzunden sattimdi... pisman degilim glxsy s sarji 3 gun gidiyor ek batarya aldim... acayip guzel 3000 mah... battlezone tank oyunu var online muthis android i olanlar denesin... quick3 de yukledim ve android icin sunu diyebilirim akiyor bu android... program vs aramiyorsunuz kendi sitesi disinda bir suru marketi mevcut ps oyunlarini bile donmadan oynuyorum ornek.. king of fighter, street fighter super, samurai gibi bir cok ps oyunlarini oynuyorum kesinlikle donma yok...
ve arti olarak herseyi rahatca kuruyorsunuz eger alma gucunuz varsa alin android rahat edin....
s2 ye gelirsek hala bi ton para istiyorlar yurtdışında da trde de pahalı bunun bi orta yolunu bulmalılar n900 de içindeki androidde bana yeter kalkıp bi android cihaza değişmem şuan konuşma işinide çözssünler 7/24 androiddeyim ondan sonra. şuan n900 le aramız iyi bi tanıdığım var bize bi ipod touch 4 bulursa android de oynadığımız oyunların ios versiyonlarını ondan oynarım maksat cihazı yormayalım malum hala oyunlar ilk önce ios a çıkıyor bu kaçağa düşme işi canımı sıkıyor bi sağlam drm li oyun yok:S:SGlxy s sattım sony seç arc aldim...

meego.de sayfasina girin bi bakin maemo meego n900 aci son yaziyor ne olmus tam anlamadim