Beklenen Gun geldi catti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firkoy

Üye
meego.de sayfasina girin bi bakin maemo meego n900 aci son yaziyor ne olmus tam anlamadim

denizci535

denizci535

Üye
Meego nun cikmasi gerekmez maemo n900 icin bicilmis kaftan ama n900-2 cikmali yoksa n900 yakin zamanda biter, simdi cift islemci telefonlar 1080 hd cekim yapan kameralariyla buradayim diyorlar bence glxsy 2 optimus 2 atrix gibi modellere bakiniz yada yilbasini bekleyip nokia nin wm8 modellerine bakin... hayirli gunler...

mert_1047

mert_1047

Üye
Meego nun cikmasi gerekmez maemo n900 icin bicilmis kaftan ama n900-2 cikmali yoksa n900 yakin zamanda biter, simdi cift islemci telefonlar 1080 hd cekim yapan kameralariyla buradayim diyorlar bence glxsy 2 optimus 2 atrix gibi modellere bakiniz yada yilbasini bekleyip nokia nin wm8 modellerine bakin... hayirli gunler...

Valla mesut usta n900 şuan için bana yetiyor galaxy s in açtığı bütün hd oyunları oynayabiliyorum androidde desen iyice stabilleştirdiler 2.4 te neler bekleyecek bakalım bizi yani n900 güzel şuan için bana yeterli aldığım fiyat bazına vurunca bu fiyata 2.el veya 0 sağlam bi androidli alamazken androidde sağlam duran bi cihaza sahip olmuş oldum. Bu arada sII Ayarı bi cihaz bekliyorsan n9 u bekle derim Selamlar...

denizci535

denizci535

Üye
Vallaha android e alis hicbirsey istemezsin glxsy s aldim simdi bir kac sonra optimus 2x yada glxsy s2 alacam bu telefonlar iyi n900 sarji yuzunden sattimdi... pisman degilim glxsy s sarji 3 gun gidiyor ek batarya aldim... acayip guzel 3000 mah... battlezone tank oyunu var online muthis android i olanlar denesin... quick3 de yukledim ve android icin sunu diyebilirim akiyor bu android... program vs aramiyorsunuz kendi sitesi disinda bir suru marketi mevcut ps oyunlarini bile donmadan oynuyorum ornek.. king of fighter, street fighter super, samurai gibi bir cok ps oyunlarini oynuyorum kesinlikle donma yok...
ve arti olarak herseyi rahatca kuruyorsunuz eger alma gucunuz varsa alin android rahat edin....

mert_1047

mert_1047

Üye
Vallaha android e alis hicbirsey istemezsin glxsy s aldim simdi bir kac sonra optimus 2x yada glxsy s2 alacam bu telefonlar iyi n900 sarji yuzunden sattimdi... pisman degilim glxsy s sarji 3 gun gidiyor ek batarya aldim... acayip guzel 3000 mah... battlezone tank oyunu var online muthis android i olanlar denesin... quick3 de yukledim ve android icin sunu diyebilirim akiyor bu android... program vs aramiyorsunuz kendi sitesi disinda bir suru marketi mevcut ps oyunlarini bile donmadan oynuyorum ornek.. king of fighter, street fighter super, samurai gibi bir cok ps oyunlarini oynuyorum kesinlikle donma yok...
ve arti olarak herseyi rahatca kuruyorsunuz eger alma gucunuz varsa alin android rahat edin....

androidde hala sinir bozucu şeyler var mesela ios çıktığından bu yana installous diye bi pro var orada ne ararsan buluyorsun android de installousdan özenti olarak yapılmış applanet var o da sıkıntılı çalışıyor çoğu zaman serverlar iflas durumda sonra oyunların cacheleri oyuna gömülü gelmiyor netten çekiyorsun cihaz üzerinden indirince gamleoft oyunları saniyesinde nakavt oluyor bakıyorum oyunarın çoğu kaçağa düşmüş li apkler çok sağlam değil çok çabuk ölüyor bahsettiğiniz oyunları n900 de androidden açabiliyor fpse sayesinde:) s2 ye gelirsek hala bi ton para istiyorlar yurtdışında da trde de pahalı bunun bi orta yolunu bulmalılar n900 de içindeki androidde bana yeter kalkıp bi android cihaza değişmem şuan konuşma işinide çözssünler 7/24 androiddeyim ondan sonra. şuan n900 le aramız iyi bi tanıdığım var bize bi ipod touch 4 bulursa android de oynadığımız oyunların ios versiyonlarını ondan oynarım maksat cihazı yormayalım malum hala oyunlar ilk önce ios a çıkıyor bu kaçağa düşme işi canımı sıkıyor bi sağlam drm li oyun yok:S:S

Not: android cihaz alacaklara müjde bundan sonra google diğer firmalarla yeni anlaşmaya gitmiş diyelim google 2.4 ü çıkardı firma elindeki cihazlara en geç 45 gün içinde güncellemeyi vermek zorundaymış

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
mert cok haklisin su an n900 de maemo-android ve meego kurulu canim hangisini istiyorsa ona takiliyorum. sorarim simdi hangi cihaz bu guzelligi sunuyor...?

enolaguy

Üye
Galaxy s deme bari denizci, android dersen tamam da galaxy s in n900 ile kiyaslanacak nesi var browser inda dogrudurust java, fotograf makinesinde flashi bile olmayan bir cihazdan bahsediyorsun batarya kullanimi n900 ile ayni sure beklemesi ise n900 den dusuk Download hizi n900 den yavas onun bende de var o kadarda memnun degilim

denizci535

denizci535

Üye
Glxy s sattım sony seç arc aldim...

mert_1047

mert_1047

Üye
Glxy s sattım sony seç arc aldim...

Hayırlı Olsun Ne Diyelim Kasası Çok Güzel Reddot Tasarım Ödülllü Dizayn Ama sony işin tadını kaçırmaya başladı 4 tane cihaz yapmış dördününde içi aynı:)

enolaguy

Üye
meego.de sayfasina girin bi bakin maemo meego n900 aci son yaziyor ne olmus tam anlamadim

Valla orada aci son falan demiyor 22 haziranda yaz surumu yayinlanacakmis baska bir sey goremedim

firkoy

Üye
Meego tam sürüm cikmayacakmis hicbizaman diye okudum summer relase varmis evet simdiye kadar en gelismis olan sürümü olarak yani hepsini olmasada cogu programlari problemleri giderilmis version olarak cikacakmis.

Merak ettigim bu versyonlardan birini kurdugumuzda ve yenisi ciktiginda update icin tekrar eski meegoyu silmemizmi gerekecek yoksa maemo update gibi güncellemeleri üstüne otomatik olarakmi yükleyecek?

Meego de almanca sürüm 22.06 cikiyor:hmmm

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
evet simdi okudum. tam olarak ne zaman biter belli olmaz ama bu artik bir yuzkarasi durumu halini almis durumda ya biticek ya biticek modunda calisiyor gelistiriciler

enolaguy

Üye
intel tam anlamiyla bittiginde meego platformunu kullanacak bircok buyuk firma ile anlasmis durumda ve tablet vs. bazi ortamlarda meego basari ile calisiyor fakat mobile ortamda isletim sistemini kullanacak su anda baska cihaz yok ve mobile ortamda artik sabit ortamlarin ve diger ortamlarin onune gecmis durumda iste bu yuzden ornek olabilecek bir mobile cihaza meego yu basari ile adapte etmek zorunda sayilirlar ama yinede cok fazla zaman sikintilari oldugunu sanmiyorum cunku meegoen azindan su anda dogrudan androidi hedef almiyor cunku intelin meego kullaniminda anlasma yaptigi firmalar daha cok endustriyel firmalar ve agirlikli olarak cep uzerinden cesitli cihaz ve aygitlarin kontrolu uzerinde bir orta yol bulunacaga ve daha sonralari kisiye ozel android gibi veya symbian gibi platformlara donulecege benziyor sanirim bu yuzden n900 icin meego da asiri aceleleri yok ama sonucta mutlaka cikacak oda ayri bir konu

firkoy

Üye
Tekrar sorayim de summer relase cikinca kursam olurmu sorum summer relase ile update yapiliyormu yoksa gelecekteki sürümler icin tekrarmi bastan kurmak gerekiyor? her sürüm bastanmi kurulmasi gerekiyor?

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
bundan onceki meego yuklemelerinde ben hafiza kartina kurdugum icin flash atmadan maemoyla devam ettim. simdi bunu kursan sonrasinda ne olur acikcasi bilmiyorum

firkoy

Üye
Evet cikti ben ugrastim ama daha önce denemedigim icin yapamadim karta koyduktan sonra uboot ekranda karti tanimiyor olacakki maemo aciliyor karti maunt unmaunt yapilacakmi anlamiyorum yoksa win32 diskimager programi otomatikmi yapiyor .img olarak degistirdigim meego dosyasini karta kurarken?
sonra bilgisayarda bakiyorum karta giremiyorum fat32 yaziyor telefondada kart hatali yaziyor biseyler eksik yapiyorum yardimci olursaniz cok makbule gececek bekliyorum gözüm burda simdiden tsk

----------Eklendi @ 08:32:11 ---------- Yazıldı @ 08:27:42 ----------

buarada denedigim dosya bu mg-handset-armv7nhl-n900-ce-stable-1.2.0.90.5.20110621.5.DE.2011-06-23.1-mmcblk0p.raw.bz2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt