Beklenen Gun geldi catti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Beklenen Gun geldi catti...
Beklenen Gun geldi catti bakalim ne getirecek ne goturecek. bize vaadedilen neler olucak. ozellikle belirtmek isterimki maemo platformundan son derece memnunum benim gozumde hicbir eksikligi yok her zaman soyledigim gibi bu meegodan beklentim sadece ve sadece beni telefona yapistiracak ve sogutmayacak kurcalayabilme platformunu olusturmasidir. Kim gunumuzde bir telefonu 2 yildan fazla kullaniyorki. elbettte bu N900 de bir sonu olucak yillarca kullanilmayacak. Bu kullanim suresinde verdigim her kurusu sonuna kadar hakettigini belirtmek isterim.. Cok buyuk beklentiler icinde olmamakta fayda var.. elimizdekinin kiymetini bilelim ve nankorluk etmeyelim...

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee

enolaguy

Üye
dogru soyluyorsun ipad kullaniyorum bir nevi iphone sayilir ama bana daha cok oyuncak havasi veriyor n900 u elime aldigimda ise her isi bir sekilde yapabilecegimi bildigimden kendimi daha garantide hissediyorum. ipad i bir ay kurcaladim tamami bitti binlerce programi olmasa ipad ile hic ugrasmam ama n900 yil oldu bitmedi nasil takla attirilir hangi durumda neler yapar hala dibi gelmedi teklif bile yazip gonderdim guneyi gezerken radyo vericisinin ne muhtesem bir ozellik oldugunu anladim ustelik her ozelligi siir gibi keyifli calisiyor n900 bence verdigim parayi haketti meego gelirse super olur ama aslinda gelmese bile olur sonucta n900 beni pisman etmedi

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bence eksikleri var kim nederse desin yazilimsal olarak hata veriyor hatalarinin duzeltilmesi gerek...

loko34

loko34

Üye
Yine elimiz böğrümüzde kaldı be :D :D

Meego

Meego

Üye
Alın şimdilik bununla uğraşın :D

firkoy

Üye
yaw hani nerde su pr 1.4 25inde cikiyordu hani sabahtan beri baktim yok hayret bisey yine erteledimi .....:angry:

serdarrrr

Üye
1.4 zaten olmayacak.Meego 1.2 gelicek.Umarım Pc suite gelirde uğraşmayız.:bigstar:

enolaguy

Üye
bence gerek iphone gerek androidin n900 den daha fazla eksileri var, onlarin tek artilari program destekleri

firkoy

Üye
meego 1.2 nezaman cikacak buarada telden yazdim uzunca olmuyor herdefasinda uzun yazinca touch klavyede bende olmuyor bu forumun yazi yazdigimiz yere gecmiyor:off:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle sakin olalim. ayarlardan metin girisine gidip orada sanal klavye kullan secenegine isaretlerseen sorun olmaz klavyede. meegoya gelince halen kendi dagitim guncesinde serbest birakilmis degil beklemekten baska yapicak bisey yok..

firkoy

Üye
zaten isaretli sanal klavyeyle yaziyorum dedigim gibi uzun yazinca gecmiyor kisada geciyor neyse alistik artik cevap icin tsk meegoyuda bekleyelim artik baska care yok|-)

lweo

Üye
bosuna beklemeyin bu surum cikmaz :}

hsngul44

hsngul44

Üye
sabir arkadaslar bekleyenleri sozlerinizle hayal kırıklığına uğratmayın lutfen

enes bilgu

Üye
hhelal hos olsun n900 e verdigim para gerci ben biraz ucuza dusurmusdum ama olsun tas gibi cikti en uzun kullandigim telefonlardan birtanesi oldu.2 gun kullanamadim telefonu sarj yuvasi bozulmustu :D degistirdim simdi.meego ciksada olur cikmasada :D

NR6630

NR6630

Üye
1.4 zaten olmayacak.Meego 1.2 gelicek.Umarım Pc suite gelirde uğraşmayız.:bigstar:

zaten gıcık yönüde orda,, pc suite olmassa varya baksen foruma yağan sorulara nasıl yükleniyor yardımm başlıklarının artışını izle gerçekten çoğu kullnaıcıyı zorlar..:yuru ve zannediyorumki öylede olcak pc suite asla meegoya destek veremez NSU SADECE NOKİANIN ÜRETTİĞİ YAZILIMLARI SAĞLAR.. Kİ ZTEN MEEGOYLADA ARALARI BOZUK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK GERİSİNİ HESAPLAYIN.. VE ŞUNUDA UNUTMAYIN N900 MAEMOYLA DAHA ÇOOOK YOL KATEDER SİZİ YOLDA BIRAKMAZ BİLİYOSUNUZ .. SAYGILARIMLA...:oke:

• Beğen
Tepkiler: osmanayman

firkoy

Üye
Al iste gelecek ay cikacakmis alman sayfasinda okudum :off:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
nerde yaziyor..?

enolaguy

Üye
meego mutlaka cikacak ama nasil bisey olacak orasi mechul

firkoy

Üye
haziran sonunda cikacakmis nette okudum:off:

mert_1047

mert_1047

Üye
nitdroid gibi kurulsun başka bişey istemiyorum hala bi yığın safsata istiyor yok stabil çalışması için en az class6 kart gerek u boot gerek multiboot olmuyor kernel olmuyor nasıl iş yav on tane adam bir araya gelmiş şunları düzeltselerdide sonra yapsalardı bence?:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt