telefon Alacagım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
telefon Alacagım
Arkadaslar Dokunmatik telfon alacagım 650 tl sınırım var önerilerinizi bekliyorum x6 c6 arkadaslarımın önerileri Kamera bnm için önemli yorumlarınızı bekliyorum

mustafa603

mustafa603

Üye
Üstüne biraz daha para ekleyip C7 almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Ama illa ki çıkamam o kadar diyosan C6-01 öneririm.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
başlığı okuyunca yaptığım yorum: hayırlı olsun. :)

c6-01 daha iyi olur senin için ama tabii ki c7 alabiliyorsan onu al. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa603

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 748 tl diyor üstat 650 asiyor c7 850 hocam onu almam için bir ay beklemem lazım Stajda bitti baska onerileriniz c6-01 baktım istediğim gibi ama fiyat 748 dior hepsi buradada

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6-01 748 tl diyor üstat 650 asiyor c7 850 hocam onu almam için bir ay beklemem lazım Stajda bitti baska onerileriniz c6-01 baktım istediğim gibi ama fiyat 748 dior hepsi buradada

daha ucuza bulabilirsin. O fiyata c7 alanlar var :)

mustafa603

mustafa603

Üye
Ben C7 alıyorum. İzmirdeysen özelden ulaş bana ayarlarız indirimli bişeyler. (kendim de alıcam)

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
İzmitteyim üstat dogru hepsiburada kazık ozaman klavyeli dokunmatik önerileriniz varmı Sonny Ericson Vivaz dedi arkadas onasil ?

mustafa603

mustafa603

Üye
başlığı okuyunca yaptığım yorum: hayırlı olsun. :)

c6-01 daha iyi olur senin için ama tabii ki c7 alabiliyorsan onu al. :)

Bende 'iyi tamam al' demiştim :ehe

İzmitteyim üstat dogru hepsiburada kazık ozaman klavyeli dokunmatik önerileriniz varmı Sonny Ericson Vivaz dedi arkadas onasil ?
Sony Ericsson kullanmadım hiç. Klavyeli dokunmatik C6 önerebilirim. İstediğin fiyata uygun, hemde iyi bir telefon.:oke:

hoss

hoss

Üye
c6-01 al iki model arasinda kaldiysan

OğuzcanAbi

Üye
galaxy mini olabilir

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini baktım çok düsük camera onemli yazdim c6-01 gözümde bi artı kazandi değisik onerileriniz varmuı 650 üst olsa bile sölein takite alir yine alirim ben bir defa alip camerasi saglam dügün falan güzel çeken dokunmatik tlf alacagım ve nerden almalıyım gold teknosa hepsi burada ve özel Magzalar tercihiniz birde ovi onemli biseymi heryerde ovi yaziyor

mustafa603

mustafa603

Üye
Ovi önemli elbette. Nokianın uygulama marketi. Bisürüü oyun-program vs var.

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
Örneğin c6-01 aldim ovi.com ücretsiz oyun indirebilirmiyim veya mobile uygulama ?

mustafa603

mustafa603

Üye
Evet, oviden ücretsiz üyelik alıp (ücretsiz bölümünden) oyun, program, geliştirici indirebilirsin. Ayrıca Nokianın ücretsiz haritaları var. Onu da kullanabilirsin.

bedmango

Üye
C7 den uzak dur 15 gn oldu alalı bgün servise verdim 15 gün gayet güzeldi branda flaş yandı tuşlar çalışmamaya başladı kendi kndine resim çekmeye başladı

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
artık android ömermiyorsun:)
eskiden ne olursa olsun android önerirdin. Neyse böyle daha iyi. :)
Ne alaka ki:eheAdam iki telefon arasında kalmış demiş 1.kişi oda c6-01 demiş biz sizi seni onları bunları rahat ettirecek telefonlar öneriyoruz...Öle önüne gelen gibi nokaı değil

----------Eklendi @ 18:16:10 ---------- Yazıldı @ 18:15:51 ----------

Nokıa olacak hızdan:ehe

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
android Nedir arkadaslar c6-01 alicam büyük ihtimaş android nedir ne ise yarar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ne alaka ki:eheAdam iki telefon arasında kalmış demiş 1.kişi oda c6-01 demiş biz sizi seni onları bunları rahat ettirecek telefonlar öneriyoruz...Öle önüne gelen gibi nokaı değil

----------Eklendi @ 18:16:10 ---------- Yazıldı @ 18:15:51 ----------

Nokıa olacak hızdan:ehe

1.kötü maksatlı söylendim:)
2.si tabii ki iyi telefon önermek gerek ama e71 ile e72 arasında kaldım diyene bu telefonların babası bb'dir git bb al demek de olmaz !

oguzkedek

Üye
arkadaşlar htc wildfire s gördüm bi sitede ne zaman gelir sizce türkiyeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt