Tam manasıyla kururmamış galiba. Benim laptopa alkollü içecek döküldü, tuşlarını çıkarıp kuruladım sorunsuz devam ediyorum.
sen biraz daha havalandır leptop'u balkonda 

Boşver abi. USBli klavye ile çalıyormuş. En azından boynun tutulmaz![]()
yok yahu yollarım yollamasınıda sizded de sağlam bir şey bırakmazlarAbi garantiliyse bence uğraşmazlar söküp temizlemekle.20-30 liralık bişeyse yenisini verirler gibime geliyor.
ama ora Kayseri.Belli olmaz
Senin yeğenler ne canavar bir şeydir yahuGönder 1 gün onları bana da bak nasıl uslu duruyorlar

abi bittin sen bittin
ama benım laptop toparlandıysa senın hayli toparlanır![]()

Hee laptopa dökmüşler.Ben sade klavye anladım.abi geçmiş olsun.
Değişmezler parça istetirler veya ellerinde olanı kullanırlar sen ödersin.Başıma geldi.
kızamıydurda sımdı abim yiğen sonucta
![]()

hiç sormagitti paracıklar![]()

abi sen üzerıne soguk su iç
konunu güncel tutalım o arada![]()

Hepimizin başı sağolsun
![]()

yok kurtardık çok şükürvalla benımde cay dokuldu senn dedıgın herseyı yaptım olmadı sımdı copteumarım senn kı öle olmaz

Kablolara ulaşmadıysa yine 150 - 200 liraya kurtarabilirsin abi, ulaştıysa şayet eskiciyle pazarlık yaptın mı 10 liraya falan verirsin.

bu msjdan sonra mehmet abi ortadan kaybolur kendimi nerden atsam dıye![]()

Dost acı söylermiş n'apalım.![]()

Temizlerler büyük ihtimal , kolanya sonuçta 8.5-1.5 oranında etil alkol-su karışımı...Elektronik devreleri temizlemede genellikle etil alkol kullanıldığı için çok zarar gelmez...

vayy kardesım konustu
abi hadi iyisin![]()

Geçmiş Olsun.

Abi geçen sene Hp ye 90 Tl almışlardı.

hp nin adı batsınbenımkıde hp bitirdi benı ömrümü yedi

q'f'ye dönmüş ayarlardan halledersin

nıye çöpe atsın bencede
tek olumlu ben yazmısım şurda abi![]()

bense usb klavye ile idare edecem bir müddetmehmet abi benim laptobada kahve döküldü ben usb klavye aldım onu kullanıyorum 100tl istedi bilgisayarcılar çok pahalı ama sahibinden de 50tl ye buldum para biriktirip alıcam

Çöpe atma abi klavye bozulmuş diye Despite arkadaşımızın dediği gibi ayar çek yeter

abi yaa şurda tuşları sorun edıyosun benım kardesım 3 tuşu kopardı hala calısıyo![]()

gecmis olsun pahali bi cihaz miydi
valla ınsallah benım pc nn baına gelen olmaz

Tam manasıyla kururmamış galiba. Benim laptopa alkollü içecek döküldü, tuşlarını çıkarıp kuruladım sorunsuz devam ediyorum.

katılıyorum..
tam kuruyunca sorun kalmaz, çalışmasında sorun yok çünkü..sen biraz daha havalandır leptop'u balkonda
![]()

benimkisine de kola dökülmüştü.2 ay sonra tuşları basmamaya başladı.servise götürdüm.garanti dışı olduğunu söylediler.180 lira tamir ücreti verdim![]()
Boşver abi. USBli klavye ile çalıyormuş. En azından boynun tutulmaz![]()