Laptop klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Laptop klavye
Arkadaşlar Hp g61 laptopum var klavyesinde daha önce en ufak bi problem yoktu ama son zamanlarda bişeyler yazarken bakıyorum bazı harfleri yazmamış sonra tekrar azcık sert basıyorum yazıyo istediğim harfi, problemin kaynağı ne olabilir ? Tozdan mıdır ? Servise göndermeme gerek var mı? (bu yazıyı yazarken hiç problem olmadı)

A s ı m

A s ı m

Üye
Aynı sorun bende de vardı ama bendeki bilgisayardan kaynaklanıyormuş şimdi gayet iyi kullanıyorum. Belki sizinki de öyledir özellikle tarayıcımı (internet explorer) kullanırken çok fazla sorun oluyordu ama bilgisayara format attım, avast yükledim ve chrome kullanmaya başladım bu sorundan eser bile yok isterseniz avast yükleyin bilgisayarınıza ya da zaten virüs programı yüklüyse advenced system care diye bir program var bilgisayardaki fazlalıkları temizliyor bilgsayar müthiş hızlanıyor kendim kullanıyorum ama tam sürümünü tavsiye ederim, bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok ama bu dediklerimi yaparsanız zaten bilgisayarınız hızlanacaktır, eğer chrome kullanmıyorsanız chrome'a geçin, bu dediklerim işe yaramazsa en son çare format atın, o da olmazsa mecburen servise götürün ama büyük ihtimalle servise gerek kalmaz, bir de tozları temizlerseniz iyi olur sorun ondan değildir büyük ihtimalle ama olabilir de... Kolay gelsin:oke:

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bende de vardı ama bendeki bilgisayardan kaynaklanıyormuş şimdi gayet iyi kullanıyorum. Belki sizinki de öyledir özellikle tarayıcımı (internet explorer) kullanırken çok fazla sorun oluyordu ama bilgisayara format attım, avast yükledim ve chrome kullanmaya başladım bu sorundan eser bile yok isterseniz avast yükleyin bilgisayarınıza ya da zaten virüs programı yüklüyse advenced system care diye bir program var bilgisayardaki fazlalıkları temizliyor bilgsayar müthiş hızlanıyor kendim kullanıyorum ama tam sürümünü tavsiye ederim, bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok ama bu dediklerimi yaparsanız zaten bilgisayarınız hızlanacaktır, eğer chrome kullanmıyorsanız chrome'a geçin, bu dediklerim işe yaramazsa en son çare format atın, o da olmazsa mecburen servise götürün ama büyük ihtimalle servise gerek kalmaz, bir de tozları temizlerseniz iyi olur sorun ondan değildir büyük ihtimalle ama olabilir de... Kolay gelsin:oke:
Kardeş çok teşekkür ederim yardım etmeye çalışıyorsun ama, virüs programıyla ve tarayıcı ile bunun ne alakası var, cevap yazmış olmak için cevap yazdıysan da teşekkür ederim ama mantığa davet ediyorum biraz,windows 8 kullanıyorum zaten win 8 kullanmadığı hizmetleri askıya alır, win 7 den itibaren Windows kendi performans optimizasyonunu kendi yapıyor, o dediğiniz program pc yi hızlandırmaz, intenet explorer 9dan itibaren chrome'dan hızlı ve kalitelidir, aynı pcde chrome ve ie9 kullan ozaman görürsün farkı. avast mavast da hikaye smart security hepsinden iyi. ya hepsini boşver klavyenin tuşunun basmasının avastla chromla ne alakası var,

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yeterli bu kadar kavga :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt