5800 için samsung widget gdesk degildir!!!

Sponsorlu Bağlantılar

metin-12

Üye
widgets klasörünü nereye atcaz yardımm edin
hem patch dosyası nerde helppp :sos

maxIm4

maxIm4

Üye
Bende normal hacksiz V52 var bunu sertifikaladım ve kurdum muhtesem :) .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Bende normal hacksiz V52 var bunu sertifikaladım ve kurdum muhtesem :) .
olsun oda güzel kardeş.:) yorum yapman yeter...:):)ben onu da kullanmıştım.ama bana bu daha güzel geldi.yine de senin bilecegin iş.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
birde ,keşke şu orjinal gadget swf dosyasına alt bar eklenseydi(bluespectrum hsdeki gibi).aslında kota sıkıntım olmasa bu işleme ben yaparım ama...kota sıkıntısı işte.

CyBeRKHaN

Üye
güsel paylaşım ancak risksiz bir yöntemi yokmu bunun? ben telefonu çok sık kapatıp açıyomda :D:D:D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
galba yeni bir swf loader buldum.konu linkini verecegim ancak ingilizce.google oldugunca türkçeye çevirdi ama...
buyrun:
merhaba tüm,
şimdi e gadget.swf koyabilirsiniz: \ (hafıza kartı) yerine z: \ c2z yama olmadan
Nasıl kullanılır:
- WidgetIdle.dll z yer değiştirin: \ sys \ bin benim eki ile feryat
- rofs ve repack içinde gadget.swf dosyayı silmek
- e herhangi bir swf koymak: \ (KÖK)
- ve temel için hs değiştirmek tekrar Omnia hs geri dönmek. O Wink çalışacak
özel XelNaga (tester) için teşekkür ederim
konu:

cemkagan23

cemkagan23

Üye
"3-artık patch oluştu.ve gidin hafıza kartından patchı patches adlı klasöre atın." dediğini açıklarmsın bnde olmadı resimli anlatım varsa bi zahmet,gerçekten eline sağlık çok güzel ama yapamadım :aha:

karizma2501

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
"3-artık patch oluştu.ve gidin hafıza kartından patchı patches adlı klasöre atın." dediğini açıklarmsın bnde olmadı resimli anlatım varsa bi zahmet,gerçekten eline sağlık çok güzel ama yapamadım :aha:
normal c2z yamasını denediniz mi? eger olmazsa c2z maker programını deneyin.birde orjinal fwde yapamazsınız.:oke:

----------Eklendi @ 17:52:32 ---------- Yazıldı @ 17:52:10 ----------

asıl ben teşekkür ederim.:oke:

galata7788

galata7788

Üye
gadget.swf nereye atılacak söyleyebilir misiniz?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
arkadaşım dediğini aynen yaptım c2z yamasını kurdum klasörleri telefon hafızasında uygun yerlere attım herşeyi yaptım. En son da telefonu kapatın açın olacak demişsiniz kapatıp açtım samsung ev ekranını seçtim ekran gidip gelmeye başladı bi garip oldu zorla kendine getirdim normal ev ekranını seçerek.
(not. Dediğin c2z yamasını rompatcher'dan otomatiğe ekledim.)

galata7788

galata7788

Üye
arkadaşım dediğini aynen yaptım c2z yamasını kurdum klasörleri telefon hafızasında uygun yerlere attım herşeyi yaptım. En son da telefonu kapatın açın olacak demişsiniz kapatıp açtım samsung ev ekranını seçtim ekran gidip gelmeye başladı bi garip oldu zorla kendine getirdim normal ev ekranını seçerek.
bendede aynısı oldu neyi yanlış yaptım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
yamayı otomatige getirmeyin ve bu ev ekranı açıkken telefonu kapatmayın.herşeyi düzgünce yaptıktan sonra c2z yamasını açın ve ev ekranını seçin.telefonu kapatacagınız zaman bu ev ekranı seçili olmasın.çünkü bu ev ekranı seçiliyken telefonu kapattıgınızda,ve tekrar açmaya çalıştıgınızda dediginiz gibi telefon bir garip oluyor.:oke:

----------Eklendi @ 10:45:55 ---------- Yazıldı @ 10:44:45 ----------

bu arada aynı şekilde bende açıp kapamıştım anca hard formatla kurtardım.:oke:

----------Eklendi @ 10:46:14 ---------- Yazıldı @ 10:45:55 ----------

gadget.swf nereye atılacak söyleyebilir misiniz?
kartın ana dizinine atılacak.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş oldu benim ama verdiğin sitedeki widgetları nereye atacağız?

galata7788

galata7788

Üye
gadget.swf yi hafıza kartına attım ama ev ekranını seçince yan taraftaki çubuk gelmiyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oldu benim ama verdiğin sitedeki widgetları nereye atacağız?
widgetlerin üstüne gelip 2 kez tıklayın yüklendigi belli olmaz ama yüklenir.zaten yüklendikten sonra da yükleme tamamlandı gibi bir yazı çıkar.

----------Eklendi @ 10:54:03 ---------- Yazıldı @ 10:52:37 ----------

gadget.swf yi hafıza kartına attım ama ev ekranını seçince yan taraftaki çubuk gelmiyor
yandaki çubuk gelmiyor mu?orjinal gadget swf dosyasını attıysan gelmesi lazım.eger ki olmuyorsa bluespectrum falan deneyin.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
az bekle kardeş bende de çubuk 2-3 dakika sonra geldi.

----------Eklendi @ 09:58:49 ---------- Yazıldı @ 09:56:04 ----------

ha bir de dediğin gibi yaptım "açılamıyor, dosya türü desteklenmiyor" diyo :allalla: puff... :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
az bekle kardeş bende de çubuk 2-3 dakika sonra geldi.

----------Eklendi @ 09:58:49 ---------- Yazıldı @ 09:56:04 ----------

ha bir de dediğin gibi yaptım "açılamıyor, dosya türü desteklenmiyor" diyo :allalla: puff... :(
:allalla: aslında desteklemesi lazım.bende bayagıdır bu ev ekranını kullanmıyorum.bu yüzden bu hata nasıl düzeltilir bilmiyorum.maalesef bu soruna çözüm bulamadım.:(

----------Eklendi @ 11:06:04 ---------- Yazıldı @ 11:04:54 ----------

zaten bu ev ekranı kuruluyken samsung widgeti nerdeyse hiç kullanmadım.genelde bluespectrum kullanıyordum.

Üst Alt