N8 su altı kab'ı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
N8 su altı kab'ı...
Arkadaşlar ben su altı ile ilgileniyorum ; dalış avlanma vs. N8 için sağlam bir su altı kabı istiyorum herhangi bir bilgisi olan var mı böyle iyi bir kameralı tlf için su altı aparratı olması gerek fakat ben bulamadım... Herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşsın sevinirim...:allalla:

synergy11

synergy11

Üye
ilk defa senden duydum böyle bişey :S

new_heacker

Üye
babacım aynen banada lazım su altında cekım yapabılmek ıcın aslında bana soyle havuz kenarın da falan sudan etkılenmeyecek kab kılıf lazım

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
babacım aynen banada lazım su altında cekım yapabılmek ıcın aslında bana soyle havuz kenarın da falan sudan etkılenmeyecek kab kılıf lazım

Aslında böyle bişey var fakat nekadar iş görür bilemem ben daha profesionel bişi arıyorum...

Utku

Utku

Üye
Araştırın da konu açın

• Beğen
Tepkiler: suat1111
bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben de şeffaf kutu benzeri birşey görmüştüm. Ama sert plastikten, işini görmez.

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3498045' Alıntı:
Araştırın da konu açın

tamam gördüm zaten ürünü (google'nın icadından haberm var) benmi yapacağım oturup plastikten:hmmm nerden buluruz??eğer yaz bitince TR ye gelecekse işimiz var!

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Sen neden su altından bişeyler çekmek istiyorsun sandığım şey içinmi :ehe

• Beğen
Tepkiler: moscow89

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Sen neden su altından bişeyler çekmek istiyorsun sandığım şey içinmi :ehe

Yok be hacım hiç güleceğim yoktu xD ben zıpkınlı dalış av faliyetleri için düşündüm fakat ne denk gelirse çekilibilecek bişi olsun:P:(şaka yahu yok öle bişi insanı zorla yoldan çıkartcaksın xD)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Yok be hacım hiç güleceğim yoktu xD ben zıpkınlı dalış av faliyetleri için düşündüm fakat ne denk gelirse çekilibilecek bişi olsun:P:(şaka yahu yok öle bişi insanı zorla yoldan çıkartcaksın xD)

:ehe:ehe:ehe

OğuzcanAbi

Üye
Utku™;3498045' Alıntı:
Araştırın da konu açın

türkiyede varmıdır bu çok hoş

SilentOne

SilentOne

Üye
çok güzel bişi de ancak netten bulup sıpariş verdirecen heralde

venusutarit

venusutarit

Üye
Utku™;3498045' Alıntı:
Araştırın da konu açın
Arkadaş araştırmış bulamamış olabilir lütfen kırıcı olmayalım

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar ben su altı ile ilgileniyorum ; dalış avlanma vs. N8 için sağlam bir su altı kabı istiyorum herhangi bir bilgisi olan var mı böyle iyi bir kameralı tlf için su altı aparratı olması gerek fakat ben bulamadım... Herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşsın sevinirim...:allalla:

Buyur kardeş inceleyebilirsin:

20 Metreye kadar su geçirmez kap her türlü telefona ve fotoğraf makinesine uygunmuş....Şans eseri buldum link atayım dedim...

Fiyatıda çok pahalı değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt