Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Nokia N95 alıcam ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramanliilham
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia N95 alıcam ?
Selam arkadaşlar Nokia N95 Almayı Düşünüyorum. Aranızda bu telefonu kullanan yada bilen varsa yardımcı olsun Lütfen ,Nasıl Bir telefon ,Sağlam mıdır Değilmidir. Yorumlarınızı Bekliyorum ( Şimdiden Teşekkürler )
hoss
Üye
5yıllık bir telefon bu saatten sonra alınmaz bence , kızagında sorunlar oluşabiliyor , oyun program yüklediğin zaman telefon yavaşlıyor , fotograf cekerken mor renkli cekebiliyor , yani kısacası bu saatten sonra tavsiye etmem
Starsley
Ben tavsiye ederim, arkadaşım.. Sağlamlık konusunda gerçekten çok iyi arkadaş kullanıyor.. O konuda için rahat olsun.. Ses kalitesi'de çok güzel...
5 yılık bir telefona değmez Ucuz bir şey arıyorsan kızaklı x3 al
ramanliilham
Üye
Konu Sahibi
valla çok sevdim ben o telefonu özellikle kamerası , temiz orjinal bir tane bulursam almayı düşünüyorum,6300 telefonum var 3 yıldır kullanıyorum çok sıkıldım o telefondan
Alırsam sorun çıkarır diye korkuyorum
SiberSoft
Üye
Kamerası Olarak Odaklanması Vardır . Depo Gibi Bir Telefondur. Uygulama Yükleyince Biraz Ağırlaşabilir , Bir de 0'ında 8gn'ında Spider Man 3 Var İngilizce Orijinal
ramanliilham
Üye
Konu Sahibi
Hmm .. Sıfırı boşwer ben 2. el alcam ne yapacaz spiderman'a
cCc Maxcı cCc
Üye
Bu devirde öle bir telefon alma android tabanlı bir cihaz alman daha faydalı olur
technoblue
Üye
valla n95 güzel telefon arkadaşım kullandı gayette memnun kaldı taki kızağında takılmalar ve ekranda bozulmalar meydana gelene kadar. çok zor ama sıfırını bulabilirsen al ikinci elde sorun olabilir dikkatli olman lazım.
fireman87
Üye
Bencede daha yeni bişey almalısın, ama eğer alıcam diyosan 8GB olanlarını al normallerinden daha iyidir
ramanliilham
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Bugun Bir telefoncuda gördüm ,Nokia N95 8 gb açılmamış sadece kapagı değişmiş diyor, çok temiz bi telefona benziyor kapağı değişince bi zararı oluyormu telefona ,yorumlarınızı bekliyorum
Starsley
Arkadaşa bilgi verdim, o kadar. Yoksa tabi ki daha yeni modeller olabilir.
Emre-45
Üye
Kapağı değişmiş telefonu alma kardeşim.. Kapağı kalitesiz takmıştır.
ramanliilham
Üye
Konu Sahibi
N 96 aldım nerdeyse sıfır ,kullanan arkadaşlar vardır heralde bu telefonun ekolayzer mi nedir nerde o ayar
hoss
Üye
hayırlı olsun
ultrayer6
Üye
abi 900 lira diyo deli misin git o paraya multimedya istiyorsan n8 al, uygulama istiyorsan galaxy s al, sağlamlık kamera ve oyun istiorsan samsung wave 2 al.
kcsoft
Üye
n96 kullanılmaz artık o parayla güzel bir telefon alabirdin