fitness
vücut gelişimi yok onda pekbody building yap vücut istiyorsan
vegüzel 
Bence kol ve göğüs yeter diyosan body ile kendini zorlayacağına yüzmeye git emin ol bodyden iyi performans alırsın.Yanlız kafana göre antrenörün dediğinden farklı çalışırsan veya antrenörün işi bilmeyen lafda bi antrenör olursa gelecekte büyük sorunlar çıkarabilcek rahatsızlıklara yakalanabilirsin body e gidersenBence kol ve göğüs yeter diyosan body ile kendini zorlayacağına yüzmeye git emin ol bodyden iyi performans alırsın.
ALPARS™;3485963' Alıntı:Yüzmeyle nasıl gelişme olur dersen.Örnek Derya Büyükuncu.

----------Eklendi @ 22:25:52 ---------- Yazıldı @ 22:25:36 ----------
aha Yüzbaşı oldumm
----------Eklendi @ 22:27:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:52 ----------
nice benim gibi 500 lülere![]()
3 ay kadar gideceksen protein tozu al birde.4 kiloluğu 35-36 antreman kadar idare eder.fiyatı 120-150 tl arası.Bodye git,kanatlar,omuzlar pek gelişmesede kol karın ve göğüs kasların gelişme gösterir.

Bencede kullanma,gelecekte kalp krizi olma riskin artar.vücudun yüksek proteine alışır her zaman o proteini karşılayamıyacağın için erken yorulmaya ve yaptığın vücudun sarkmasına neden olur.Vaktim kısıtlı,ilerde kalp krizini erken geçirsemde bişey olmaz,vücudum sarksın bol tişört giyerim diyosan sorun yok,kullanabilirsin![]()