body mi fitness mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
body mi fitness mi ?
yaz tatilinin başlamasıyla arkadaşlarla yazılcaz aktivitelere
acaba body mi yoksa fitnesse mi yazılsak ?
ben body diyorum ama..:allalla:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
fitness

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
rsm39

rsm39

Üye
body building yap vücut istiyorsan

• Beğen
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ikisinede git ozamn :D

• Beğen
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
3 ay kadar gideceksen protein tozu al birde.4 kiloluğu 35-36 antreman kadar idare eder.fiyatı 120-150 tl arası.Bodye git,kanatlar,omuzlar pek gelişmesede kol karın ve göğüs kasların gelişme gösterir.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Vücudun dayanıklı ise Body'e git.
iki aydır gidiyorum luckydaltonun dediği gibi kol ve göğüs kaslarım yavaş yavaş gelişti.:evet:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Yanlız kafana göre antrenörün dediğinden farklı çalışırsan veya antrenörün işi bilmeyen lafda bi antrenör olursa gelecekte büyük sorunlar çıkarabilcek rahatsızlıklara yakalanabilirsin body e gidersen :oke: Bence kol ve göğüs yeter diyosan body ile kendini zorlayacağına yüzmeye git emin ol bodyden iyi performans alırsın.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Yanlız kafana göre antrenörün dediğinden farklı çalışırsan veya antrenörün işi bilmeyen lafda bi antrenör olursa gelecekte büyük sorunlar çıkarabilcek rahatsızlıklara yakalanabilirsin body e gidersen :oke: Bence kol ve göğüs yeter diyosan body ile kendini zorlayacağına yüzmeye git emin ol bodyden iyi performans alırsın.

evet katılıyorum

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
:evet:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Yüzmeyle nasıl gelişme olur dersen.Örnek Derya Büyükuncu.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kilonun yernde olmasınada gerek yok yüzmede vücut için.Ne olursa olsun gövdendeki bütün kaslar çalıştığından dolayı çıkar.Ama bodyde öyle değil,bodyde yaptığın programla doğru orantılı kilo alman lazım ve kilona göre günlük protein miktarını doldurman lazım.eğer bu protein miktarını dolduramazsan etkili olmaz.Örneğin 90 kg bir insan body yapıyorsa günde 120-130 gr.protein depolaması lazım,bunun içinde 6 öğün yemek yiyip,kahvaltıda en az 5 yumurta günde 1 göğüs vs. yemesi lazım.:oke:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
:hmmm

----------Eklendi @ 22:25:52 ---------- Yazıldı @ 22:25:36 ----------

aha Yüzbaşı oldumm :D

----------Eklendi @ 22:27:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:52 ----------

nice benim gibi 500 lülere :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Hayırlı olsun :ehe
:hmmm

----------Eklendi @ 22:25:52 ---------- Yazıldı @ 22:25:36 ----------

aha Yüzbaşı oldumm :D

----------Eklendi @ 22:27:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:52 ----------

nice benim gibi 500 lülere :D

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
3 ay kadar gideceksen protein tozu al birde.4 kiloluğu 35-36 antreman kadar idare eder.fiyatı 120-150 tl arası.Bodye git,kanatlar,omuzlar pek gelişmesede kol karın ve göğüs kasların gelişme gösterir.

Fitnessin olduğu yerde yüzme havuzu va zaten ama
protein yozu felan alabilirim ama annem fln kullanmamama izin vermez :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bencede kullanma,gelecekte kalp krizi olma riskin artar.vücudun yüksek proteine alışır her zaman o proteini karşılayamıyacağın için erken yorulmaya ve yaptığın vücudun sarkmasına neden olur.Vaktim kısıtlı,ilerde kalp krizini erken geçirsemde bişey olmaz,vücudum sarksın bol tişört giyerim diyosan sorun yok,kullanabilirsin :)

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Bencede kullanma,gelecekte kalp krizi olma riskin artar.vücudun yüksek proteine alışır her zaman o proteini karşılayamıyacağın için erken yorulmaya ve yaptığın vücudun sarkmasına neden olur.Vaktim kısıtlı,ilerde kalp krizini erken geçirsemde bişey olmaz,vücudum sarksın bol tişört giyerim diyosan sorun yok,kullanabilirsin :)

kullanmam delililk olur

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Orasına sen karar vericeksin :) Bana kalırsa göğüs basmak için gidiceksen bodye,vücudunu yıpratmış olursun,spor ama sonuçta ağırlık kaldırıp vücudunu zorluyosun,zorlamadanda vücut yapamazsın zaten.Yüzmeye yönel bak tek tavsiyem.Dövüş sporlarınıda tavsiye etmem görüntü olarak işe yaramaz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt