ArkadasLar 600 - 650 tl Arası bi Telefon varmı önereceğiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mykill77

Üye
    Konu Sahibi
ArkadasLar 600 - 650 tl Arası bi Telefon varmı önereceğiniz ?
İstediğim Özellikler ;
Mp3 Ses kalitesi ve yüksekliği
Kamera minimum 5 megapixel
telefonun kendi hafızası yüksek olsun
ve interneti hızlı olsun... Şimdiden yardımlarınız için tşkkrler...:heyo:

axpe

axpe

Üye
arkadaşım biraz araştırısan istediğin özelikte 700 tl civarı "galaxy ace" ve "nokia c6-01" var 650 tlyefln bulanbilir sanıyorum bunlardan birini tercih edebilrsin :)

işte fiyat arlıkları

galaxy ace:

nokia c6-01:

• Beğen
Tepkiler: mykill77

mykill77

Üye
    Konu Sahibi
İnceledim onları fakat bütcemi aşıyor... Ayrıca smybian^3 Sorunlu diyorlar ve android işletim sistemini hiç kullanmadm :S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony ericsson xperia x10 mini bi bak derim 5mp kamera android işletim sistemi 600 mhz hız kapasitif dokunmatik ekran ve qwerty klavyeli 600 lira civarında

dufy85

dufy85

Üye
symbian sorun olmazsa x6 bulabilirsin 650 tl ye. yada lg optimus one işini görür 600 tl civarında ve android 2.2 (froyo) kullanılıyor. :oke:

technoblue

technoblue

Üye
xperia mini de iyi bir telefon görüntüsü oldukça iyi kullananlar hızından da gayet memnun ma gel gelelim sony ericssonun klasik hastalığı yazılım sorunu eğer bu telefonda da çıkarsa çok baş ağrıtır. eğer kameraya çok takılmam diyorsan ki bence takılma @dufy85 optimus one tavsiye etmiş değerlendirilebilecek bir telefon android 2.2 işlemcili interneti gayet hızlı bi telefon. smartphone şarj konusunda diğer telefonlara göre daha uzun süre batarya ömrüne sahip. tek eksik yanı ki oda kötü değil bence ama sen 5mp demişsin diye diyorum 3.2 mp kamerası olması.

Starsley

C6-01 tavsiye ederim.. Olmadı.. x6..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X6 yada androidli o fiyatlarda bir telefon :oke:

pasha14

pasha14

Üye
İnceledim onları fakat bütcemi aşıyor... Ayrıca smybian^3 Sorunlu diyorlar ve android işletim sistemini hiç kullanmadm :S

Symbian^3 te sorun olduğunu kim söylediyse sana şaka yapmış. :) Ben C7 kullancısıyım tek bi problem bile yaşamadım şuana kadar zaten yeni güncelleştirmeler yakında gelecek Symbian^3 adeta yep yeni bir hal alacak bence Symbian^3 sürümünü barındıran bir cihaz alman senin için iyi olur.

hüseyinyalcin

Üye
c6-01:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt