[ÇÖZÜLDÜ]Flash lite sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
[ÇÖZÜLDÜ]Flash lite sorunu
<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>Arkadaşlar daha bir hafta öncesine kadar girdiğim sitelere giremiyorum neden mi sitede video var video yoksa giriyor varsa web tarayıcı kapanıyor sadece youtube açılıyor ne yüklediysen bu hafta içinde sildim ama neden anlamış değilim nasıl çözücem bunu?</b></i></font></font>

karasahinemre

Üye
başka bir tarayıcıdan denedin mi hiç?

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
denedim opera açıyor fakat flash desteği yok

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım Flash ile ilgili bir sorun gibi görünüyor. En son versiyonunu bulup yükle bence ...

synergy11

synergy11

Üye
yazılımını tekrar yükle :)

_ardaa

_ardaa

Üye
önbelleği boşalt öyle dene

nonamex

Üye
N8'iniz sorunsuzdu nazar değdi sanırım :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet sorunsuzdu geçen fb browser yükledim iki gün çalıştı normal sonra hep kapandı sonrada tarayıcı bu hale geldi anna gelince veri sil ve geri yükle yapıp anna yüklerim herhalde yapcak birşey yok

one2one2

one2one2

Üye
senin telefon kodun D594 ya ondandir :kop: :P:

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
olsun siz daha çok beklersiniz yeni oviyi birde anna bana önce gelirse o zaman görüşcez heheh :D

• Beğen
Tepkiler: akinorta

nonamex

Üye
evet sorunsuzdu geçen fb browser yükledim iki gün çalıştı normal sonra hep kapandı sonrada tarayıcı bu hale geldi anna gelince veri sil ve geri yükle yapıp anna yüklerim herhalde yapcak birşey yok

Benimde 2 gün önce yüklü uygulamalar kısmı açılıyordu, artık açılmıyor hafıza taranıyor deyip kalıyor :ehe (telefonu 1 saat bıraktım hala aynı)

N8 ilginç telefon, kendi kendine bir yerleri bozuluveriyor. PR2 çıksın tüm oyunların savelerini yedek alıp flash atacağım.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hehehe gençler az önce ki flash hatası giderildi fazla sevinmeyin hehehe geri yükle yaptım çatur çutur açıyor artık hehehe tamam la konu kilit D594 kazanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt