Muhabbet kuşum mantara yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Muhabbet kuşum mantara yakalandı
Arkadaşlar benim muhabbet kuşum var Ancak hayvan mantar hastalığına yakalandı gagası ayakları göz çevresi çok kötü.İlaç sürdüm fayda etmedi.Sizlerin önerebilceği şeyler varmı? Bepanteen kremi tavsiye edenler oldu,sürsem problem çıkarırmı

OğuzcanAbi

Üye
yazık ya :S veteriner yok mu :allalla: evcil havyvan parkı fln

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Veterinere götürceğime öldürürüm yenisini alırım :)

buket2

buket2

Üye
nasıl bir cevap bu ya! neyi öldürüyorsun sen.??!! Allahtan kork, kaldır poponu git bir pet shoptan mantar ilacı al. bepanthene ile olcak iş değil o :angry:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Mahrem bölgelerimden bahsetme lütfen :off: mantar ilacı kullandım fayda etmedi.veterinere 50 tl verceğime zaten hayvan hasta suyuna biraz çamasır suyu katar öldürürüm,gider 30 tlye yenisini alırım !

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Mahrem bölgelerimden bahsetme lütfen :off: mantar ilacı kullandım fayda etmedi.veterinere 50 tl verceğime zaten hayvan hasta suyuna biraz çamasır suyu katar öldürürüm,gider 30 tlye yenisini alırım !
Suya ilaç katıp öldüreceğine dışarıya bırak kendi kendine ölsün.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Benimki temiz ölüm.Altın vuruş gibi.Kendi kendine ölmeye kalksa 1001 tane kedinin tecavüzüne tacizine maruz kalır

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sen kuşun yaşamasını yeni bir kuş alma masrafına girmeyeyim diye mi istiyorsun yoksa kuşla aranda duygusal bir bağ var mı ? Evet kuşum da kuşum diyorsan arkadaşlarının dediği gibi bir veterinere götür , hayır yok diyorsan öldür kireç kuyusuna at.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
öldürüp otopsi yapıcam :ehe:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bırak eceli ile ölsün.Sen öldürme.

buket2

buket2

Üye
ya siz nasıl hayvan sevgisine sahip insanlarsınız? hiç mi Allah korkunuz yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Buket Allah aşkına sakin ol bi ya.bu ne tepki böyle,nice insanlar öldürülüyor kimse sesini çıkarmıyor biz bi kuşu öldürmüşüz çokmu ? Belki merak ediyorum organlarını,vücudunun işlevlerini vs.? Ya şahsi mesele bu bu kadar tepki göstermenin sebebini anlayamadım:hmmm
ya siz nasıl hayvan sevgisine sahip insanlarsınız? hiç mi Allah korkunuz yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farukozer4444

farukozer4444

Üye
hakkaten mesajları okuyunca çok şaşırdım. sırf daha fazla para vermeyeyim diye kuşundan vazgeçiyorsun. ona ne olursa olsun diyorsun. bu nası bir zihniyet ya.. madem azcık paran fazla gitmesin diye kuşdan vazgeççektin. bence sen yeni bi kuş da alma. zaten umursamıyorsun !!! üzüldüm ben

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Kuşun vücudunda merak ettiğin biryer varsa eğer öldürdüğm zaman kesip sana yollayayım araştırırsın biraz ;)
hakkaten mesajları okuyunca çok şaşırdım. sırf daha fazla para vermeyeyim diye kuşundan vazgeçiyorsun. ona ne olursa olsun diyorsun. bu nası bir zihniyet ya.. madem azcık paran fazla gitmesin diye kuşdan vazgeççektin. bence sen yeni bi kuş da alma. zaten umursamıyorsun !!! üzüldüm ben

buket2

buket2

Üye
hasta ruhlu! umarım aynı şeyi başkası sana yapar... hayvan insan farketmez can bu can! Allahın verdiği bir can ... senın kesıp aılene yollamak lazım organlarını

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ya hu yavaş !!!
Espri mi yapıyorsunuz şaka mısınız belli değil !
Ne bu böyle, beddualar falan ?
:angry:

_ardaa

_ardaa

Üye
Onun taşıdığı can en az senin ki kadar değerli, sen anne baban hastalandığından sularına çamaşır suyumu döküyorsun, konu başlığı ilgimi çekti baktım ama böyle mesajlar göreceğim hiç aklıma gelmezdi, kendinden utanmalısın bence hatta sana katılan diğer arkadaşları da kınıyorum!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kasıtlı olarak bugün hayvanı öldüren yarın insanıda öldürü

Üst Alt