Lg Optimus 2x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurnl

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 2x
Haziran basi antalyadayim galaxy s2 ,lg optimus 2x ,htc desire(kendi telim ikinci el ciziksiz ve darbesiz ekran korumasi ve silikon kaplamasiyla) ve tz8 satiliktir.uzun sureli kalmicam ve tatilimi telefonculari gezerek gecirmek istemedigim icin almak isteyen arkadaslar geldigimin ikinci gunu , istediginiz elden teslim sizindir.hepsi hollanda cikislidir kayit alan arkadasa aittir. Telefonlara uygun silikon kaplamasi buldugum takdirde ,silicon kaplamasida olabilir(ucretsiz tabiki)

Selamlar

galaxy s2 icin 1575,lg optimus 2x 1275

dufy85

dufy85

Üye
kayıtlımı bunlar?

eğer kayıtlı değilse biraz pahalıymış :hmmm

optimus 2x güzel telefon buarada çift işlemcili android froyo bayağa hızlı olmalı.

technoshark

technoshark

Üye
1275 tl vede kayıtlı değil... bencede bu para biraz pahalı.. sen eminim o fiyata almamışşındır ...

onurnl

Üye
    Konu Sahibi
1275 tl vede kayıtlı değil... bencede bu para biraz pahalı.. sen eminim o fiyata almamışşındır ...

hocam teli aboneli aldim bu bir ,ikinciside aldigim paradan kamu yararinami saticam.fiyat yazmadan once sahibinden.com a bakip ortalama fiyat verdim

----------Eklendi @ 13:33:09 ---------- Yazıldı @ 13:30:58 ----------

kayıtlımı bunlar?

eğer kayıtlı değilse biraz pahalıymış :hmmm

optimus 2x güzel telefon buarada çift işlemcili android froyo bayağa hızlı olmalı.

telefonu benim htc desire ila karsilastirmak icin kurcaladim quadrant 2700 civari ,htc desire 1200 civari hizi baya iyi,fiyatida normal sahibinden.com a bakarsaniz fikir edinirsiniz.

tulkas

tulkas

Üye
s8500 Tertemiz garantili wave ve + 400 tlye verebilirmisin ?

gundar

Üye
Arkadaşım sana kimse hayrına ver demiyor ama fahiş karla da verme. senin LG optimus kayıtsız 1275 TL artı kayıt ücreti en az 100 TL etti 1375 TL.
Alacak arkadaşlar baksın burada resmi ithal edilmiş 2 yıl garantili ve resmi kayıtlı fiyatı

• Peşin Fiyatı ve Tek Çekim (KDV Dahil): 1.338,99 TL
  • Havale Fiyatı %3 İndirimli: 1.298,82 TL
şimdi karar verin kazık mı değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt