En kötü teklif olayınız .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
En kötü teklif olayınız .?
Erkek seniz teklif ettiğinizde en kötü ne oldu ?
Kızlar ise en kötü ne cvp verdiniz mrk ettim ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Teklif Ettiğimde Şöyle Dedi "Arkadaşım Oldugunu Sanmıştım, sonrasında ÇATTT Tokat geldi"

greenmile

greenmile

Üye
reddedileceğimi bildiğim kişiye niye teklif edeyim herşeyi yoluna koyarım reddetme şansı kalmaz:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ilk çıktıgım kızla konuşurken webkameralarını açmıştık :D bende doğal olarak yemek yiyordum.Tabi birbirimizden hoşlanmıştık :D .Benim azım yüzüm yağ içinde kıza çıkma teklifi ettim ve utançtan kamerayı kapadım oda kabul etti :D

ALPARS™

ALPARS™

Üye
ilk çıktıgım kızla konuşurken webkameralarını açmıştık :D bende doğal olarak yemek yiyordum.Tabi birbirimizden hoşlanmıştık :D .Benim azım yüzüm yağ içinde kıza çıkma teklifi ettim ve utançtan kamerayı kapadım oda kabul etti :D
Desene yüzündeki yağ sizi kavuşturdu:ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
reddedileceğimi bildiğim kişiye niye teklif edeyim herşeyi yoluna koyarım reddetme şansı kalmaz:)
nerden bilebilirsin ?
Allah'mm :d:
ALPARS™;3475076' Alıntı:

Desene yüzündeki yağ sizi kavuşturdu:ehe

:d::d:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
lisedeyken kıza teklif ettim kız cewap vermeden kaçtı gitti sonra kızı okula abisi getirip goturmeye başladı. kız adımı bilediği için abisine tarif etmiş beni elektronikden sarı saçlı mavi gözlu uzun boylu biri demiş abisinde abiside geldi bizim sınıfa .d soruo bu sınıfda uzun boylu sarı saçlı biri warmıs bn mewzuyu çaktım tabi sınıfdayım .d sıranın içine doğru çöttüm .d yamındaki arkadasa dedim bu beni arıo bunu yolayın yan sınfa diğer elektronik sınıfına öle o günü kultardım ondan sorna zaten 1 hafta okulada arka kapıyı kulandım :ehe:ehe ve o olaydan sonra zaten bi kıza teklif etmeden once :D sınıfından arkadaş veya çewresinden edindim :ehe:ehe sorusturdum sonra teklif ettim :ehe:ehe:ehe
:d::d::d::d::d::d::d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
oğuz şuan guluyorum sana inanmıyorum :D konuya bak öldüm burda :D açıl artık

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve OğuzcanAbi
'Patron

'Patron

Üye
oğuz şuan guluyorum sana inanmıyorum :D konuya bak öldüm burda :D açıl artık
Oğuz aynı şeyi ben de soyluyorum olum nolcak :D benı bılıyosun. Sordum kız cevap bile vermedi. Bu en acısı :D ama sen korkma git sor. enfazla tokat atar. abisini çağırır dövdürür okula rezil eder o ve kız arkları senle dalga geçer o kadar. :vur :kop:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

amma yağlıymışsın :d::d:

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi

Oğuz aynı şeyi ben de soyluyorum olum nolcak :D benı bılıyosun. Sordum kız cevap bile vermedi. Bu en acısı :D ama sen korkma git sor. enfazla tokat atar. abisini çağırır dövdürür okula rezil eder o ve kız arkları senle dalga geçer o kadar. :vur :kop:

:d::d: oof off :nargile:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:ehe

• Beğen

pelın_

artık söle oguzz

pelın_

dogruu

'Patron

'Patron

Üye

gençler hümeyranın sevgilisi varmış :allalla:
bende sölemicem
Dur tahmın edıyım.Ondan vazgeçtın ve yenı bı kız buldun adınının baş harfide buyuk ıhtımalle Ş dir. doğrumuyum? :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt