Teklif Ettiğimde Şöyle Dedi "Arkadaşım Oldugunu Sanmıştım, sonrasında ÇATTT Tokat geldi"

Desene yüzündeki yağ sizi kavuşturduilk çıktıgım kızla konuşurken webkameralarını açmıştıkbende doğal olarak yemek yiyordum.Tabi birbirimizden hoşlanmıştık
.Benim azım yüzüm yağ içinde kıza çıkma teklifi ettim ve utançtan kamerayı kapadım oda kabul etti
![]()

nerden bilebilirsin ?reddedileceğimi bildiğim kişiye niye teklif edeyim herşeyi yoluna koyarım reddetme şansı kalmaz![]()
Allah'mmilk çıktıgım kızla konuşurken webkameralarını açmıştıkbende doğal olarak yemek yiyordum.Tabi birbirimizden hoşlanmıştık
.Benim azım yüzüm yağ içinde kıza çıkma teklifi ettim ve utançtan kamerayı kapadım oda kabul etti
![]()

ALPARS™;3475076' Alıntı:
Desene yüzündeki yağ sizi kavuşturdu![]()

ALPARS™;3475076' Alıntı:
Desene yüzündeki yağ sizi kavuşturdu![]()

nerden bilebilirsin ?
Allah'mm
![]()

lisedeyken kıza teklif ettim kız cewap vermeden kaçtı gitti sonra kızı okula abisi getirip goturmeye başladı. kız adımı bilediği için abisine tarif etmiş beni elektronikden sarı saçlı mavi gözlu uzun boylu biri demiş abisinde abiside geldi bizim sınıfa .d soruo bu sınıfda uzun boylu sarı saçlı biri warmıs bn mewzuyu çaktım tabi sınıfdayım .d sıranın içine doğru çöttüm .d yamındaki arkadasa dedim bu beni arıo bunu yolayın yan sınfa diğer elektronik sınıfına öle o günü kultardım ondan sorna zaten 1 hafta okulada arka kapıyı kulandımve o olaydan sonra zaten bi kıza teklif etmeden once
sınıfından arkadaş veya çewresinden edindim
sorusturdum sonra teklif ettim
![]()

oğuz şuan guluyorum sana inanmıyorumkonuya bak öldüm burda
açıl artık

Oğuz aynı şeyi ben de soyluyorum olum nolcakoğuz şuan guluyorum sana inanmıyorumkonuya bak öldüm burda
açıl artık
benı bılıyosun. Sordum kız cevap bile vermedi. Bu en acısı
ama sen korkma git sor. enfazla tokat atar. abisini çağırır dövdürür okula rezil eder o ve kız arkları senle dalga geçer o kadar.

ilk çıktıgım kızla konuşurken webkameralarını açmıştıkbende doğal olarak yemek yiyordum.Tabi birbirimizden hoşlanmıştık
![]()

Oğuz aynı şeyi ben de soyluyorum olum nolcakbenı bılıyosun. Sordum kız cevap bile vermedi. Bu en acısı
ama sen korkma git sor. enfazla tokat atar. abisini çağırır dövdürür okula rezil eder o ve kız arkları senle dalga geçer o kadar.
![]()
![]()

oof off 
nerden bilebilirsin ?
Allah'mm
![]()

artık söle oguzz

Dur tahmın edıyım.Ondan vazgeçtın ve yenı bı kız buldun adınının baş harfide buyuk ıhtımalle Ş dir. doğrumuyum?
gençler hümeyranın sevgilisi varmış
bende sölemicem