Barbo2
Üye
<br />kendi tarayıcısı iphone'un safari'sinden bin kat güzel diyen arkadaş,<br />
Ne konuda daha güzel? Şu konuda daha güzel de hadi. Hayır bende ikisi de var da ondan diyorum. Sen hiç safari kullanmadın galiba.
<br />iphone da flaş yok daha ne anlatıyosun anlamadım o takozu kötülemek değil amacım anlamadan sataşma sadece fikrimi beyan ettim sende fikrini yaz otur keyfine bak ıphone zaten telefon olarak tasarlanmamış bunu kabul et normal bi akıllı telefonla kıyaslanmamalı aslında doğru dürüst telefon özellikleri olmayan bi aygıt dokunmatiği iyimiş falan filan hepsi fos bluetooth yok mms yok 3g video call yok müzik çalar ve ses berbat daha sayayımmı ? Neyse ya boş ver zahmet edip cevap yazmasanda olur bos muhabbet bunlar

Ya 2 dk tartışmadan duramıyorsunuz. 5800 ı kimseyle karşılaştırmaya gerek yok 450 tl ye alabileceğin bir şaheserdir 5800. Gidip Iphone 4 hesabı yapıyorsunuz Yahu Iphone 4 dediğiniz icat bu telefonun 5 katı fiyatında bırakın da üstünlüğü ortada olsun
Şurda sadece 5800 da En iyi Web Browser hesabını yapıyoruz Burası Ne Android bölümü Ne Apple Os o yüzden gelip de Iphone - Samsung anlatmayın
vay arkadaş burda bile tartışma olmuş. Ben mobile ve mini ikilisini tercih ediyorum. Bu konu aklıma güzel bir fikir getirdi opera miniyi modifiye edip maxicep tarayıcısı haline getirelim. Yeni tema ile birlikte ben yapayım bunu 
Webşının Sadece Javası Var DeğiL Mi Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum