5800 kendimizce en iyi web tarayıcısını yazıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

ultradeniz6

Üye
    Konu Sahibi
5800 kendimizce en iyi web tarayıcısını yazıyoruz.
en iyi tarayıcıyı yazalım arkadaşar.
Şahsen bana ucweb oyuncak gibi geldi mesela.
bence en iyisi opera mini 6, opera mobile gibi kasmıyor da...

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Favorilerim Nokianın Kendi Tarayıcısı, UC Browser ve Opera Mini :D Opera Mobile Kasıyor :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben opera mobile kullanıorum ama merak ettiğim bişey var... mobile ile mini arasında ne gibi farklar var açıklayabilecek varmı?

hendeklee

Üye
bende opera mobile

PureFood

PureFood

Üye
UC Browser kullanın diğer tarayıcılardan soğursunuz. Mutlaka deneyin.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
BENDE İKİSİ DE VAR HEM MOBİLE HEM MİNİ AMA ŞU KAHROLASI MOBİLE DE ATMA SORUNUNU Bİ TURLÜ GİDEREMEDİM KESİN ÇÖZÜMÜ OLAN YOKMU ARKADAŞALR

:oke::oke::oke::oke:

Febris

Febris

Üye
Symbıan turboo :)

Barbo2

Barbo2

Üye
orjinal tarayıcı en baba hızlı operadan bence 20kat daha hızlı hele birde internet hızı 3 mbps falan oldumu 3saniyede sayfa açıyor bizzat şahit oldum muhteşem bır deneyim oldu işlemci ile alakalı değil bence 5800ın browseri 3g hızıyla ilgili operamobil aşırı yükleniyor 5800ın sistemine kasıyor ve şarjdan yiyor orjinalden şaşmam v52 ile güncellendi zaten browser az eksikleri var ama değişmem güvenlik bakımındanda orjinale güvenin bence

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
orjinal tarayıcı en baba hızlı operadan bence 20kat daha hızlı hele birde internet hızı 3 mbps falan oldumu 3saniyede sayfa açıyor bizzat şahit oldum muhteşem bır deneyim oldu işlemci ile alakalı değil bence 5800ın browseri 3g hızıyla ilgili operamobil aşırı yükleniyor 5800ın sistemine kasıyor ve şarjdan yiyor orjinalden şaşmam v52 ile güncellendi zaten browser az eksikleri var ama değişmem güvenlik bakımındanda orjinale güvenin bence

işte bu yüzden şimdi orjinal fw mi geri yüklüyorum telefona :)

Dtn

Üye
Orijinal browserın sekme özelliği yok,o yüzden kullanamıyorum ben.Genelde Opera mini,onun açamadığı sayfalarda opera mobile. Bir de UC var ama pek ısınamadım ona,kullanışsız sanki

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Uc browser ın yanında opera tarayıcımı :d

'Patron

'Patron

Üye
BENDE İKİSİ DE VAR HEM MOBİLE HEM MİNİ AMA ŞU KAHROLASI MOBİLE DE ATMA SORUNUNU Bİ TURLÜ GİDEREMEDİM KESİN ÇÖZÜMÜ OLAN YOKMU ARKADAŞALR

:oke::oke::oke::oke:

Büyük harf kullanmak yasak kardeş sitede.

orjinal tarayıcıda opera kadar olmasada sekme seçeneği var. ben 2-3 sekmede açtığım oluyor bazen.

Benmı tercihim opera mını. orjinal tarayıcı yavaş . ucweb en gereksız tarayıcı ayrıca facebookda sorun yaratıyor. mobilede kasıyor fazla sekme açılmıyor. flaşa ihtiyacım yok ayrıca.. :bigstar:

Barbo2

Barbo2

Üye
ıphone dan binkat güzel 5800ın tarayıcısı ikiside safari ama 5800 fark atar 5800 x6 n97 ve symbıan 3 e bile hızda fark atıyor yeni tarayıcıda artık firefox yazıy o eskiden hep safari yazardı anlam veremedim ya bu uc browser sırf komedi bu arada dandikmi dandik bi tarayıcı bu arada eğer 5800da javascprıt lik işiniz yoksa ayarlardan kapatın 5 kat hız katın tarayıcıya artı megabayttan kâr edin

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Büyük harf kullanmak yasak kardeş sitede.

orjinal tarayıcıda opera kadar olmasada sekme seçeneği var. ben 2-3 sekmede açtığım oluyor bazen.

Benmı tercihim opera mını. orjinal tarayıcı yavaş . ucweb en gereksız tarayıcı ayrıca facebookda sorun yaratıyor. mobilede kasıyor fazla sekme açılmıyor. flaşa ihtiyacım yok ayrıca.. :bigstar:

Kendi tarayıcısında sekmeyi sen mi açıyorsun yoksa açılır pencere mi açıyor

ultradeniz6

Üye
    Konu Sahibi
kendi tarayıcısı iphone'un safari'sinden bin kat güzel diyen arkadaş,
Ne konuda daha güzel? Şu konuda daha güzel de hadi. Hayır bende ikisi de var da ondan diyorum. Sen hiç safari kullanmadın galiba.

giray38

giray38

Üye
Yazıyoruz deyince Program yazıcaz sandımdı :ehe Opera Mini 6 :yuru

Üst Alt