ben opera mobile kullanıorum ama merak ettiğim bişey var... mobile ile mini arasında ne gibi farklar var açıklayabilecek varmı?
Benim İçin En Önemli Özellik Javascript Desteği Olması Mini De Böyle Bi Şey Yok. İstersen Şu Konuya Bi Bak http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ile-opera-mini-arasindaki-fark-ne-426321.html
farkını öğrenmiş oldum bu arada.. teşekkürler kardeşim..
orjinal tarayıcı en baba hızlı operadan bence 20kat daha hızlı hele birde internet hızı 3 mbps falan oldumu 3saniyede sayfa açıyor bizzat şahit oldum muhteşem bır deneyim oldu işlemci ile alakalı değil bence 5800ın browseri 3g hızıyla ilgili operamobil aşırı yükleniyor 5800ın sistemine kasıyor ve şarjdan yiyor orjinalden şaşmam v52 ile güncellendi zaten browser az eksikleri var ama değişmem güvenlik bakımındanda orjinale güvenin bence

farkını öğrenmiş oldum bu arada.. teşekkürler kardeşim..
![]()

BENDE İKİSİ DE VAR HEM MOBİLE HEM MİNİ AMA ŞU KAHROLASI MOBİLE DE ATMA SORUNUNU Bİ TURLÜ GİDEREMEDİM KESİN ÇÖZÜMÜ OLAN YOKMU ARKADAŞALR
![]()

Büyük harf kullanmak yasak kardeş sitede.
orjinal tarayıcıda opera kadar olmasada sekme seçeneği var. ben 2-3 sekmede açtığım oluyor bazen.
Benmı tercihim opera mını. orjinal tarayıcı yavaş . ucweb en gereksız tarayıcı ayrıca facebookda sorun yaratıyor. mobilede kasıyor fazla sekme açılmıyor. flaşa ihtiyacım yok ayrıca..![]()
Yazıyoruz deyince Program yazıcaz sandımdıOpera Mini 6
![]()