Samsung monte mi yoksa trident w-t6 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte mi yoksa trident w-t6 mı
Beyler bir arkadaş telefonunun benimkinden daha iyi olduğunu idda etti.Ben monte iyi diyorum.Ama içime bir şüpe de düşmedi değil.Acaba montemi trident w-t6 mı? Cevaplarınızı bekliyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
neye göre iyi ki özellikler benzer... çakma iphone la hava atanı da ilk defa duyuyorum:D işlemci, hafıza, görünüş... tebikide monte daha iyi ama trident de yabana atılcak bişey deilmiş... daha ayrıntılı anlatırdım ama düşünmene bile gerek yok bu konuda.. madem daha iyi arkadaşın kanıtlasın üstünlüğünü:pro: üstün yanı varsa ( belki de wardır ama çok önemli bişey deildir) samsung daha kaliteli...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Beyler bir arkadaş telefonunun benimkinden daha iyi olduğunu idda etti.Ben monte iyi diyorum.Ama içime bir şüpe de düşmedi değil.Acaba montemi trident w-t6 mı? Cevaplarınızı bekliyorum

Şimdi uzun uzadıya bu iki telefonu karşılaştırıdım ama yapmayacağım.Önceden bu tip konulara yorum yazdım.Neden yazdım? Çünki Samsung GT s5620 ile karşılaştırılabilecek benzer donanıma sahip olan yada yakın olan telefonlar rakip gösterilmişti.

Bu nedenle Trident ile alakalı teknik yorum yazmaya bile gerek duymuyorum, çok afedersiniz yellenirken geçen zaman bile ona yorum yazarak geçireceğim zamandan daha değerlidir.

Samsung GT s5620'de olanları yazmaktansa Tridentte olmayanları yazayım, gerisini siz anlayın.GPS,Kapasitif Ekran+TouchWiz2.0+,3G

Son olarakta canım kardeşim sana tavsiyem o arkadaşına yardımcı ol,elinden tut.Belliki o arkadaşın yanlış yollara sapmış bişeylerin bağımlısı olmuş.

Çünki onun bu iddasını bir insan ancak dumanlı kafayla halüsinatif deryalarda yüzerken dile getirebilir.Aman diim!

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Zaten tam olarak arkadaşım değil, tanıdık diyelim. biliyordum montenin iyi olduğunu , birde gidip 490 liraya almış akli dengesinin bozuk olduğunu düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt