telefonda elektrik kaçağı var, cidden...

Sponsorlu Bağlantılar

join_23

join_23

Üye
    Konu Sahibi
telefonda elektrik kaçağı var, cidden...
başlık sanki, bi yardım veya bi sorun konusu gibi duruyor ama bunun bi çaresinin olmayacağını düşündüğüm için buraya açıyorum konuyu..
benim sevgili telefonum e72.. bilenler bilir gövdesi metaldir.. laptopta usb de takılı olduğu zamanlar arada bir kolum değer, ve ince bi sızı hissederim.. en başta anlam verememiştim, bu kez bilerek bi kaç kez değdirdim baktım iş ciddi, bildiğiniz elektrik kaçırıyo, napayım telefona toprak hattı mı çektireyim?? o_O

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
:kop::kop: kapağa kablo bağla,en yakındaki toprağa gönder.Muhtemelen soketle ilgili problem vardır.Ve tahminen 25-30 tlye hallolur.

• Beğen
Tepkiler: join_23
join_23

join_23

Üye
    Konu Sahibi
yakında yapacam gibi zaten, o dürtmeleri çok sinir bozucu, yok bide usb kablosu uzun da deil ki ta öteye atayım :ehe

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
:D Mazallah trafo gibi gezersin sonra,biran önce hallettirmelisin :ehe

• Beğen
Tepkiler: join_23
join_23

join_23

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

serecans

serecans

Üye
dikkat et ucarsin :d:

Adilx05

Adilx05

Üye
Toprak Kablo Çekitrmeye Kadar Vardı Yani İş :kop:

texasteam

Üye
Bilgisayarın Topraklamalı prize bağlı değilse olması normal

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Avometre bul bi yerden uclarını telefona daya bak bakalım değişiklik varmı :D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
başlık sanki, bi yardım veya bi sorun konusu gibi duruyor ama bunun bi çaresinin olmayacağını düşündüğüm için buraya açıyorum konuyu..
benim sevgili telefonum e72.. bilenler bilir gövdesi metaldir.. laptopta usb de takılı olduğu zamanlar arada bir kolum değer, ve ince bi sızı hissederim.. en başta anlam verememiştim, bu kez bilerek bi kaç kez değdirdim baktım iş ciddi, bildiğiniz elektrik kaçırıyo, napayım telefona toprak hattı mı çektireyim?? o_O

haha abimdede var e72 deydikçe küfür ediyo bende neden diyorum bu yüzdenmiş :kop:

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
toprak hattı :evet:

Takipçi Satın Al

Üst Alt