Telefonmu pc mi ne yapayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
semih galaxy tab sende ne tür bir hayal kırıklığı yaşattı biraz daha açıklarmısın.
bende ipadle galaxy tab arasındaki karşılaştırma videolarını izledim vede ipade inanılmaz derecede fark attığını gördüm tabın.

dufy85

dufy85

Üye
bencede taşıma açısından tablet önerebilirim. ama kullanım rhatlığı arıyorsan tabiki netbook

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
galaxy tab almayı bir düşün bence. mükemmel bir alet. fiyatıda ipad kadar uçuk değil. hem ayrıca ekran boyutları minimalize edilmiş yani rahatlıkla taşıyabilirsin.
Galaxy tab ulan cihaza android 2.2 yüklenmiş telefon sistemi kapatırken telefonunuz kapatılsınmı diyor bu yüzden tablette ne biçim kasmalar oluyor geçişlerde nette falan:megafon:

----------Eklendi @ 18:47:15 ---------- Yazıldı @ 18:46:08 ----------

İpad 2 derim yada androidli cihazlar yada samsung galaxy 10.1 8.9 u bekle yada bekleyemem diyorsan motorola vb. çok tablet var androidli onlara bakabilirmisin dh den:yuru

----------Eklendi @ 18:47:56 ---------- Yazıldı @ 18:47:15 ----------

Ayrıca ipad 2 bile 1080 lira bu fiyata uçuk diyenler yaşamasın:megafon:

judger90

Üye
Bence Netbook al direk oyun falanda diyorsun hem zaten bilgisayar hepsinden öndedir en azından mouse ı olur :D

Değerlendirmeye gelince sağlam bişey istiyorsan bir bilene sor derim
900 küsüre bu mesela oldukça iyi gibi 4 ram ekran kartı iyi o yazdığın oyunları havada karada çalıştırır. ha belki daha iyisinide bulursun dediğim gibi araştırmak lazım detaylı ama vatandaki en iyi netbook bu ve ben genelde notebooklarla ilgilenirim ama genelde en ucuz ve en iyi ürünler vatanda olur gerçi modeli belli aratıp diğer sitelerde fiyatına bakabilirsin

Yine dayanamadım baktım istanbul bilişimde varmış 850 liraya :D

61semih

61semih

Üye
şu atom ıslemcı ne ya notboklara ozel sanırım nasıl bır performans verıyor bılgısı olan varmı

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
şu atom ıslemcı ne ya notboklara ozel sanırım nasıl bır performans verıyor bılgısı olan varmı
<br />
<br />

kesinlikle pc tadını vermiyor bunu birkez hatirlatmakta fayda var. ben aldım pisman oldum.casper n455 2gb ram ddr3 320hdd vs vs. aynı wlan bağlantısında benimki arkadaşın toshiba laptop ve acer laptop bağlı benim ki siteyi açana kadar onlar oyuna başlıyorlar. çok yavaş aletler. hem internet hemde genel kullanım olarak laptop'dan çok çok aşağıda performansı var. bu nedenle pek önermem arkadaş bluetoot yok dedi ancak 20tl ye bluetoot adaptör aldım canavar gibi kullanıyordum. malesef şu anda pc çalındı :( bir nevi seviniyorum kurtuldum eziyetinden

hüseyinyalcin

Üye
MacBook al kardeş vifi si çok hızlı işletim sistemi çok karışık ama öğrenirsiz kullanışlı bişey
:oke:

dufy85

dufy85

Üye
tablet alacaksan biraz daha bekle LG optimus pad çıkıcakmış. biraz araştır derim.

android honeycomb (3.0) kullanıyorlar ve wifi si mükemmelmiş. bide cihazda 3d video kaydı varmış :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Telefonla pad arasındakı rahatlıgı konusmaya gerek yok sanırım..pad alman daha mantıklı..

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
ya sorunum aslında söyle şimdi minibook alsam oyun açacak iyi bişi istiyorum.

61semih

61semih

Üye
oyun ne oyunu bıldıgımız pc oyunlarıysa al bı dızustu sende kurtul bızde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt