Telefonmu pc mi ne yapayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonmu pc mi ne yapayım ?
beyler wifi felan önemli benim için sizce bi minibook mu alayım laptopun küçüğü yoksa wifili bi telefonmu yada ipod mu onda wifi felan var iphone gibi sadece arama özelliği yok.

erko merko

erko merko

Üye
nokia n8 veya c7 öneririm rahat rahat dolaşırsın internette

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
pc nin yerini hiç bir telefon tutmaz. ikisinin ortası ıpad ama sen mini notbook yerine 200 tl daha ver laptop al idare eder şekilde

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
hayır fazla büyük birşey taşımak istemiyorum yanımda pc gibi olmasını istiyorum internette rahat gezinmek sarj olayı felan

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
ozaman mini notbook telefonla nette sörf pek kullanışlı deği birçok şeyi yapamazsın

yasin-48

Üye
tmm git 1 tane mini buk al 10 inc weya 11 inç weya 5 in 6 hücreli batarya sarj sana yeter

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şarja ve internet performansına önem veriyorsan minibook.

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
minibook alırsam örneğin knight metin2 gibi oyunları oynamak isterim minibook bunları kaldırırmı acaba.
yani bana iyi sistemli bi minibook lazım hızlı takılmayan son teknoloji bişi tabi fazla pahalı olmasın :aha::aha:

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
700-800 civarı düzgün bişey alırsan oynatır

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
özellikleri ne olmamı donanımdan pek anlamıyorum

Utku

Utku

Üye
hepsinin işlemci intel atom zaten

bunlar piyasadaki en ucuz en iyi netbooklar

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
en ucuz iyide yani hem ekonomik hende hakkını veren bişi istiyorum

----------Eklendi @ 18:51:32 ---------- Yazıldı @ 18:49:13 ----------

hem bunlar kötü bluetooth bile yok :S bana marka önerin yada işte şu özellik kesin olmalırıdr yoksa yavaş çalışır bana hızlı birşey lazım

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İpod un netini hiçbir telefon geçemez:nono:Telefon alma o yüzden ama karar sana kalmış:oke:

Utku

Utku

Üye
en ucuz iyide yani hem ekonomik hende hakkını veren bişi istiyorum

----------Eklendi @ 18:51:32 ---------- Yazıldı @ 18:49:13 ----------

hem bunlar kötü bluetooth bile yok :S bana marka önerin yada işte şu özellik kesin olmalırıdr yoksa yavaş çalışır bana hızlı birşey lazım
bluetooth mu :bye2:ben ucuz birşey arıyorsun diye önerdim anlamadığın belli

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
ucuz iyide kullanamayacaksam ucuzu napayım 900 a kadar sınır var çok hızlı piyasda en iyisi olan bişi lazım

silver021

silver021

Üye
galaxy tab almayı bir düşün bence. mükemmel bir alet. fiyatıda ipad kadar uçuk değil. hem ayrıca ekran boyutları minimalize edilmiş yani rahatlıkla taşıyabilirsin.

pasha14

pasha14

Üye
Minibook senin için çok daha iyi olur. 1000tl'ye çok güzel cihazlar bulursun tüm isteklerinide karşılar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence nokia n900 al mini pc diyorlar ben hiç kullanmadımda çok şey duydum nokyanın en iyi telefonu bence pişman olmazsın ama tek sorun türkiyede yok siteden alman lazım türkiyede garantisi yok diye biliyom ama sen yine bir araştır

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus pad alabilirisin ... android 3.0 (honeycomb) piyasadaki en hızlı Çift çekirdek işlemci, bağlantı hızıda oldukça iyi bi bak derim linkten..

61semih

61semih

Üye
al bir htc desire hd her zaman nete rahatlıkla gir o kocaman ekranıyla.herzman yanında olur ama notbuk oyle degıl nekadar kucuk olsada bır cantayla dolasmak zorunda kalırsın.aslında bu sorunun cevabını kendın verırsın.kısısel bır tercıh sonucta ben olsam orgegın 10 ınclık bır notbuk alcagıma 16 17 ınc lık dev ekranlı dızustu alırım yada htc desire hd ayarlarında bır telefon.ya olacaksa tam olsun yada olmasın ortada bır sey tercıh etmem ne buyuk ne kuycuk (ceptelefonları ıcın gecerlı degıl bu dedıgım :D ) cunku 10 ınclık bır notbukta yapabıleceklerın bellı ınternet muzık fılm felan bunların hepsini zaten 4,7 ınclık telefondada yapabılıyorsun ve herzaman yanında oluyor.

----------Eklendi @ 15:12:58 ---------- Yazıldı @ 15:09:45 ----------

galaxy tab ı hıc kullanmadım kanlı canlı fakat ınternetten ınceledıgım vıdeolarda benı hayal kırıklıgına ugrattı htc nın cıkardıgı tabletı daha başarılı buldum acıkcası,tabı butcen ipat e yetıyorsa o ama 2.sırada htc nın tableti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt