aha geldi bzmkiD: cocugm yatsana sen :)
Silinen Üye 627977 Kapalı Hesap Soc-DooM33' Alıntı: aha geldi bzmkiD: cocugm yatsana sen Genişletmek için tıkla ... senin yaşın kaç lan dümbelek
Soc-DooM33' Alıntı: aha geldi bzmkiD: cocugm yatsana sen Genişletmek için tıkla ... senin yaşın kaç lan dümbelek
Soc-DooM33 Üye glizinoglu' Alıntı: senin yaşın kaç lan dümbelek Genişletmek için tıkla ... lan mi seni yrim ben universitye gidiyorum liseli
glizinoglu' Alıntı: senin yaşın kaç lan dümbelek Genişletmek için tıkla ... lan mi seni yrim ben universitye gidiyorum liseli
heavenhawk Üye Soc-DooM33' Alıntı: lan mi seni yrim ben universitye gidiyorum liseli Genişletmek için tıkla ... uww bu sert olmuş biraz
Soc-DooM33' Alıntı: lan mi seni yrim ben universitye gidiyorum liseli Genişletmek için tıkla ... uww bu sert olmuş biraz
52mrt1905 Üye Uruloki' Alıntı: ne dediğinin farkındamısun acaba sonradan çıkan bir af düşenemiyorum ve ayrıca N8 dede sonradan çıkmış garip Genişletmek için tıkla ... yok öyle bişey n8 de sonradan falan çıkmadı ----------Eklendi @ 17:58:11 ---------- Yazıldı @ 17:57:13 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beğenin arkadaşlar symbian ile ilgili her türlü soruya cevap verilir
Uruloki' Alıntı: ne dediğinin farkındamısun acaba sonradan çıkan bir af düşenemiyorum ve ayrıca N8 dede sonradan çıkmış garip Genişletmek için tıkla ... yok öyle bişey n8 de sonradan falan çıkmadı ----------Eklendi @ 17:58:11 ---------- Yazıldı @ 17:57:13 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beğenin arkadaşlar symbian ile ilgili her türlü soruya cevap verilir
Soc-DooM33 Üye heavenhawk' Alıntı: uww bu sert olmuş biraz Genişletmek için tıkla ... adam anlamior dostum