Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AccuWeather yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nescafe.19
Üye
Konu Sahibi
AccuWeather yardım?
telefon samsung star , WiFİ yok, operator avea, accuweather de her gün güncelleme yapsam kontor gider mi yada güncelleme yapmak ücretli mi?
Güncelleme için internete erişim gerekli ve haliyle karşılığında da belirli bir ücret.Fakat indirilmesi gereken veri kilobaytlar seviyesinde olacağından cüzzi bir miktar ortaya çıkar.
Size ne maliyet çıkaracağını anlamak için hesabınızdaki TL'ye bakın ardından da güncelleyin ve tekrar kontrol edin ne kadar harcamış.Daha kesin bilgi edinmiş olursunuz.Böylece her güncelleme için kaç para ödeyeceğinizi bilirsiniz.
omerbaba78
Üye
bende de aynı telefon var ama her güncellemede farklı bi fiyat geliyor
Her sefer arasında çok fazla bir fark oalcağını sanmam.Örneğin bir sefer için 3 birimken diğer sefer için 30 birim olmaz.Bu durumda Birkaç kez güncelleyin her seferde ne kadar hesabınızdan düştüğünü kaydedip günlük ortalamasını hesaplayın.
Bu arada merak ettim kaç kuruş düşüyor hesabınızdan bir sefer için?
navti
Üye
bende internet paketi var güncelliyebiliyorum ama sadece accuweather için internet paketi alınmaz eğer başka işlerinde oluyorsa internette internet paketini öneririm...
evet gider.ancak internet paketi ile güncelleme yaparsan kotadan harcama yapar.
eRDiiL
Üye
accuweather wireless bağlantısıyla otomatik güncelleme yapmıyor mu 3saatte bir şeklinde ayarlı olmasına rağmen hep ben yenile deyince güncel durum geliyor