Nokia C6-00 Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 Wifi Sorunu
Evet arkadaşlar Nokia C6-00 kullanıyorum, WİFİ bağlantısı kuruyorum fakat çok yavaş ve bazen hiç açılmıyor siteler. Facebook olsun, Twitter olsun zor açıyor çok yavaş yani. Telefonum ile başka bir modeme bağlandım fakat o zaman öyle bir sorun olmadı. Evimdeki modem Airties AP - 302, modemde sorun var diyecem aynı modemden başka telefonla bağlanıyorum hiç bir sorun yok gayet hızlı. Sorunum bu çözene minnettar kalırım. İyi günler.

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

hateing238

hateing238

Üye
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
kardeş şimdi biliyorum diyecem yalan olacak bende c6-00 kullanıyorum aynı sorun bende de vardı. sonra kendime bir fw hazırladım tabi wifi hassasiyet modunuda ekledim küçükte olsa bir değişiklik oldu. yani wirellesi daha iyi buluyor. sana tavsiyem c6-00 için yapılmış bir fw bul ve yükle

-starkiller-

-starkiller-

Üye
ben de c6 kullanıyorum bu hata bazen modemden bazen telefon kaynaklı oluyor eğer modemi 6 aydan kısa bi süre önce aldıysan olması gayet normal ama yok 6 aydan fazla süredir kullanıyorsan sorun telefonda bi soft format at düzelir

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi biliyorum diyecem yalan olacak bende c6-00 kullanıyorum aynı sorun bende de vardı. sonra kendime bir fw hazırladım tabi wifi hassasiyet modunuda ekledim küçükte olsa bir değişiklik oldu. yani wirellesi daha iyi buluyor. sana tavsiyem c6-00 için yapılmış bir fw bul ve yükle

FW nedir?

Başka önerisi olan yok mu ?

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun şu: Evdeki modem ile bağlandığım zaman çok ağır çalışıyor. Dışarıda başka modemler denedim onlar hızlıydı. Yani sorun modemde modemimin markası. AİRTİES_AP-302

19hsyncn07

Üye
bende nokia c6 kullanıyorum.İl başta wifi bağlantısını sorunsuz kurdum.Daha sonra başka bi modeme bağlanmaya denedim hiç tepki vermedi.Yeni erişim noktası olarak kaydetmek istediğimde KORUMALI AĞ HEDEFİ DÜZENLENEMEZ die bi uyarı veriyo.Bu konuda bilgisi olan varmı.

speederm

Üye
arkadaşlar benimde aynı sorunum var wifiye bağlanıyorum wifi bağlantı kopuyor otomatik algılama modu diye bir şey varmı bu telefonda ayarlarını bilen varsa anlatabilirmisiniz wifideyken bağlantı kopunca vodafona geçiyo kontörüm gidiyoda nokia c6 00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...