Ayrılık mı daha acı olur yoksa ölüm mü ? tartışma konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
ask seytanin bir oyunudur hickimse kendini oldurmez herkes sevdigini oldurur

OğuzcanAbi

Üye
ölüm Allah ın emri ayrılık olmasaydı
~ne güzel sözdür ya hu

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Sandrake

Sandrake

Üye
ölüm daha zordur sevdiklerinden hep uzaktasın artık her istediğinde onları görmezsin, özlesende bunu söyleyemezsin, seni belki duyamazlar, hissetmezler ama sen arkalarından hep acı çekersin, keşke cümleleri sıralarsın, sürekli ağlarsın, resimlere bakmak sana yetmez, ona sarılmak istersin, söylemek isteyipte söyleyemediklerini söylemek için yanına gelmesini istersin ama hiçbiri olmaz

ayrılık ise daha rahattır uzaktan izleyebilirsin belki birgün yeniden onunla birlikte olursun ama ölüm gibi asla onu sonsuza kadar kaybetmezsin belki onunla kısa bir sürede olsa zaman geçirebilirsin ama ölünce bunu yapamazsın

Evet konun adamı geldi ve yanıtladı tamamdır :oke:

enginzz

enginzz

Üye
Ayrılık ve ölüm aynı şeydir bence ayrıldıgın zaman öldügün andır biribirinden ayrılmaz ikili :)

• Beğen

pelın_

ıkısınnde yerı tamamen ayrı seyler ama ölüm bıraz daha fazla acıtıyo ınsann canını olaya farklı yonden bakıyorum mesele ben cok kucukken babam ölmüş bu cok acı verıyo ama dusunsene ayrılmıs başka esı var cocugu var o ıraz daha ıı olurdu enazından yaşadıgını bılmk bıle mutlu ederdı ama sevgılı yonnden bakarsak ayrılık helekı sevıyosan ve unutmadıysam cok pıs acı verr :( hele hayatınnda bırı varsa sewdıgın kısınn

• Beğen
dufy85

dufy85

Üye
acılarınız için herkeze bir ilaç öneriyorum,

her gün 1000 miligram ''zaman'' alın bir süre sonra acılarınız azalacaktır emin olun. :)

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Susuz içilen tek ilaç öylemi:ehe

dufy85

dufy85

Üye
yoo soğuk su daha kolaylaştırır işi. ferahlık verir :ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
reçete hazır ozaman:aha:

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
cok ayrilik yasadim ama ayrilik acisini hic yasamadim.nasil bir duygu oldugunu bilmem.ben asla asik olmam asik olmus gibi yaparim.bence siz cok abartiyorsunuz.

● aLuvi ●

Üye
Söz edilen aşk ise tabi ki ayrılık daha kötüdür..

backspace11

backspace11

Üye
Olum kolay Ayrilik Zor Bence

ölüm kurtulmak deil bitmek deil bir başlangıçtır.
ayrılığın ardından ayrılık gelir sürekli ayrılık
hangisinden ağlicaksın yada neye şaşırıcaksın
öldünmü 1 kez ölüm için ağlarsın ama onun yokluğu hissedilir.
ayrıldıktan sora karşında işte bunun neresi ayrılık istersen sarılıp öpersin
istersen takarsın koluna yeter artık dayanamıyorum der çeker gidersiniz.
ama ölüm sadece karşında duran bir toprak parçasıdır.ona ne kadr seviyorum desende kolundan tutup kaldırmaya çalışsanda o gelmeyecektir.yorumlar hep bu şekilde olacak bunu hissediyorum.
peki bu yazılanların terside var hiçonu düşündünüzmü.mesela ölsede bunu görmeseydim gibi...

enginzz

enginzz

Üye
baska fikri söleyeyim ayrılık daha acı çünkü dünki survıvor da nihatın halını grmelıydınız adam yıkıldı resmen

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılık diyosun yani

• Beğen
Tepkiler: backspace11
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Ölüm herzaman yanımızda zaten ama ayrılık biraz daha farklı ya ölene kadar birlikte olursun :) yada hiç birzaman doğru düzgün birini bulamadan ölürsün...

pRime.

pRime.

Üye
Kısmet ya bu işler, yeri gelir ölüm üzer yeri gelir ayrılık. Hem ölüm de bir ayrılık değil midir?

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Ölüm herzaman vardır zaten yanımızda önceki mesajımda olduğu gibi,ayrılık ise belirli değildir :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ayrılık daha acı olur bneim için.Öldüğünde en azından senden sonra ne yaptığını düşünme gibi bi sorunun olmaz Yaradan'ın huzurunda olur ve içim rahatlar.Ancak ayrıldığında böyle birşey olmaz,Hep musallat olurum bırakmam peşini

Buraxlive

Buraxlive

Üye
ayrılınca seviyosan hala gidip gönlünü alabilirsin. Fakat ölünce hiç bir sansın kalmıyor. Yapabileceginin en fazlası eski resimlere bakıp aglamak olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt