olsun ebru keşke yazsaydınölüm daha acıdır tabii amaa..... aslında bu çok garip bi konu yani içinden çıkılması zor bişey...
bişeyler yazdım yazdıklarımın içinden çıkamayıp sildim![]()

ayrılmak da bi nevi ölüm gibi ayrıldığın zaman herşey senin içinde onun içinde bitmiş demektir.ayrılık=ölümÖlüm ile sevdiklerinden ayrılmak daha acı![]()

Yok ayrıldımı tek bir kişiden ayrılırsın fazla acı vermez ama ölünce her sevdiğin insan ile ayrılıyorsunayrılmak da bi nevi ölüm gibi ayrıldığın zaman herşey senin içinde onun içinde bitmiş demektir.ayrılık=ölüm![]()
Ve acı veriyor 
kesinlikle katılıyorum.Ölüm en kolayı, ayrılık beter..
yani ama derler ya ölünce kıymete bindi. Oysaki sen düştüğünde kimse yanına gelmez bi kaç kişi hariç.Yok ayrıldımı tek bir kişiden ayrılırsın fazla acı vermez ama ölünce her sevdiğin insan ile ayrılıyorsunVe acı veriyor
![]()

beter ne kelime ah ah.Ölüm en kolayı, ayrılık beter..
katılıyorumDiaBLoS™;3326488' Alıntı:Ölüm değil de , ayrılık ÇOK PİS koyuyor ... ( SEVİYORSANIZ . )

kopya çektin benim içimi okuyodun gördümAşk ilişkisi hepimizin hayatının vazgeçilmez bir parçası… Hayranlık duygusuyla başlayan, gün geçtikçe, karşınızdakinden daha fazla bir şeyler beklediğimiz, daha çok bir şeyler vermek istediğimiz; yüreğimizi pır pır ettiren, aklımızı çelen karışık süreç… Ve istediğimiz gibi gelişmediğinde de bizi acılara boğan değişik bişey.eee acısıda büyük oluyor ozaman.

Aşk ilişkisi hepimizin hayatının vazgeçilmez bir parçası… Hayranlık duygusuyla başlayan, gün geçtikçe, karşınızdakinden daha fazla bir şeyler beklediğimiz, daha çok bir şeyler vermek istediğimiz; yüreğimizi pır pır ettiren, aklımızı çelen karışık süreç… Ve istediğimiz gibi gelişmediğinde de bizi acılara boğan değişik bişey.eee acısıda büyük oluyor ozaman.

daha fazlası ama cümlelere sığmıyorHani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız düşerde insan
Hani bir telaş duyarda birden
İşte öyle birşey
Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey
aynen böyle birşey![]()