Doodle Jump Deluxe Dokunmatik + Tam ekran + Samsung Star için

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Doodle Jump Deluxe Dokunmatik + Tam ekran + Samsung Star için

DOWNLOAD

• Beğen
Tepkiler: genie10 ve MeLih_061

akin.94

Üye
Link gitmiş... Rica etsem başka bi siteye upload edebilirmisin...

pureforce

Üye
WinRar olarak iniyo oda açılmıyo :(

pureforce

Üye
Arşiv hasarlı diyo...

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi.

rapman

rapman

Üye
Oyunun sensörlü seçeneği var mı ?

pureforce

Üye
Pff şimdide geçersiz biçim diyo :D

sentetik

sentetik

Üye
Ben indirdim bi sorun yok teşekkürler dostum.

accuk

Üye
Rica etsem bunun aynısının 240*320 sini verebilir misin?

----------Eklendi @ 13:20:33 ---------- Yazıldı @ 13:15:54 ----------

Doodle jump deluxe dokunmatik 240*320 samsung corby için olanı var mı? O kadar aradım ama bulamadım:)

C6GL6R

Üye
arkadaşlar ben bunu indirdim ama açamadım belki 1000 defa indirmişimdir:off: WinRAR'dan bi dünya dosya çıkıyo telefonum Samsung Star S-5233w Wi-Fi Atıyorum dosya desteklemiyo:allalla: nasıl açabilirim oynayan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

Donjuan_dejavu

Üye
tşk

UbsTF

UbsTF

Üye
geçersiss Biçim Diyo :)

tanako

Üye
arkadaşlar ben bunu indirdim ama açamadım belki 1000 defa indirmişimdir:off: WinRAR'dan bi dünya dosya çıkıyo telefonum Samsung Star S-5233w Wi-Fi Atıyorum dosya desteklemiyo:allalla: nasıl açabilirim oynayan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

arkadaşı sen winrr ın kendisini atıon dodya turu desteklenımıyor diosa içinde java yı jar ı çıkar ole at

Tımarlı_Sipahi

Tımarlı_Sipahi

Üye
Teşekkürler:oke:

15097

15097

Üye
güzele benziyor

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Teşekkürler.. :oke:

emre4234

Üye
Rica etsem bunun aynısının 240*320 sini verebilir misin?----------Eklendi @ 13:20:33 ---------- Yazıldı @ 13:15:54 ----------Doodle jump deluxe dokunmatik 240*320 samsung corby için olanı var mı? O kadar aradım ama bulamadım:)
Kardeşim Benim Telefon Samsung Corby Bende ''Doodle Jump'' Var.Ama Deluxe Değil. ( Dokunmatik + Tam Ekran ) Link = http: // qfs.mobi/f141183 NOT = ( Aradaki Boşlukları Sil Ve İndir.)

casannova

casannova

Üye
eyvallah

Üst Alt