ne bildin başındami durdun![]()

arkadaşlar başında durmakla ne alakası var bu konuda kesin bilgiler edinmesem neden burada herkezi meşgul edeyimki çevresi teknoloji konusunda geniş olan arkadaşlarımız var onların sayesinde buraya yazıyorum anna bir ay öncesinden hazır ama bekletiliyordu test aşaması ve yorumlar ile baştan düzenleniyor fakat dünya genelinde nokia mühendisler tarafından test ediliyor

, bu arada @dedeserdar yalan olduğunu söylemiyorum ama çevren varsa bize o yeniliklerin neler olduğunu da söylersen daha iyi olur merak ediyoruz daha anna gelmeden birde ekstra yenilikler insanı daha da meraklandırıyor.inşallah inanıyoruz dediğin gibi olursa süper olur bu kadar beklettiklerine göree..arkadaşlar başında durmakla ne alakası var bu konuda kesin bilgiler edinmesem neden burada herkezi meşgul edeyimki çevresi teknoloji konusunda geniş olan arkadaşlarımız var onların sayesinde buraya yazıyorum anna bir ay öncesinden hazır ama bekletiliyordu test aşaması ve yorumlar ile baştan düzenleniyor fakat dünya genelinde nokia mühendisler tarafından test ediliyor
anonim galiba
harbiden kaynak yok mu yoksa hikayenin yazari sen misin ?![]()

( ama bitti mi bitmedimi bi bilgim yok.. bana bu guncellemeyi kesinlikle bekle cok iyi olacak dedi yaklasik 1 ay onceydi oda