nokia annaya yenilik katıyor

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
nokia annaya yenilik katıyor
tüm symbian^3 kullanan arkadaşlar anna üzerinde daha büyük değişiklikler yapılıyor umduğumuz gibi olacak emin olun

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Yeni tarayıcıyı görelim

one2one2

one2one2

Üye
ne bildin başındami durdun :D

• Beğen
Tepkiler: mtkkara, accman ve Silinen Üye 627977
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başında durmakla ne alakası var bu konuda kesin bilgiler edinmesem neden burada herkezi meşgul edeyimki çevresi teknoloji konusunda geniş olan arkadaşlarımız var onların sayesinde buraya yazıyorum anna bir ay öncesinden hazır ama bekletiliyordu test aşaması ve yorumlar ile baştan düzenleniyor fakat dünya genelinde nokia mühendisler tarafından test ediliyor

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
çok komik

accman

accman

Üye
arkadaşlar başında durmakla ne alakası var bu konuda kesin bilgiler edinmesem neden burada herkezi meşgul edeyimki çevresi teknoloji konusunda geniş olan arkadaşlarımız var onların sayesinde buraya yazıyorum anna bir ay öncesinden hazır ama bekletiliyordu test aşaması ve yorumlar ile baştan düzenleniyor fakat dünya genelinde nokia mühendisler tarafından test ediliyor

eyvallah kardeşim :)

_ardaa

_ardaa

Üye
çok gülüyorsunuz arkadaşlar çoğunuz yaş itibariyle olsa gerek ama öyle herşeye de gülünmez karşı tarafı kırabiliyorsunuz bazen:nono:, bu arada @dedeserdar yalan olduğunu söylemiyorum ama çevren varsa bize o yeniliklerin neler olduğunu da söylersen daha iyi olur merak ediyoruz daha anna gelmeden birde ekstra yenilikler insanı daha da meraklandırıyor.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
abi koptm ya ::D:D basinda durmus arkads :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
eğer iyi bişy gelirse başı göreceksiniz siz: D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gelcek la o kesin ztn :D

serkanet

Üye
çok hoş bi konu ciddi mi arkadaş :D:D:D:D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:D::d :kop: guncelleme yani brakta ciksin :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
inşallah inanıyoruz dediğin gibi olursa süper olur bu kadar beklettiklerine göree..

----------Eklendi @ 15:39:52 ---------- Yazıldı @ 15:39:29 ----------

:kop::kop::kop::kop:

harbiden kaynak yok mu yoksa hikayenin yazari sen misin ?
:kop:
anonim galiba :D

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır beyler adamın dedği doğru hafta itibariyle X7 nin v20 olan yazılımı v21.02011 e yükseldi ve tarayıca da yükseltildi hala daha hata arıyorlar siz merak etmeyin

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
anonim evt :D

hata arasnilar daha iyi cok iyi bi sekilde gelcek onumuze :)

yilan53

Üye
bi güncelleselerde biz de arasak hatalarını :D

harooon007

Üye
anna tam hazir mi deilmi bilmem ama nokiada calisan bir arkadasim var. ondada n8 var ve telefonunda anna kurulu. kendi gøzumle gordum yani
banada gønder dedim, dedi yok sadece nokia kendi icinde kullanabiliyor :(( ama bitti mi bitmedimi bi bilgim yok.. bana bu guncellemeyi kesinlikle bekle cok iyi olacak dedi yaklasik 1 ay onceydi oda :D
bi daha ki sefere gordugumde artik onun telefonla benimkini caktirmadan degistirecem :vur

• Beğen
Tepkiler: emreipekci
uribaju

uribaju

Üye
arkadaş doğru söylüyor çok eleştiri gitti nokia ya müşteri kaybetmemek içinde güzel bir güncelleme geleceğine eminim gülen arkadaşlarda birz saygılı olun yalan olsada asılsız olsada öncelikle saygı :oke:

• Beğen
Tepkiler: heavenhawk, projectmaximo ve suat1111

Üst Alt