Arkadaşlar telefonumda snaptu falan vardı.Dün ovi suiteden yazılım güncellemesi yapmayı denedim.Güncelleme bittiğinde telefon baştan başlatıldı.Ancak snaptu vb. uygulamaların ikonu yüklemelerde yoktu.Uygulama yöneticisinde var ama. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
evet dostum pc'de formatladım hafıza kartını,hatta sd formatter diye bir program var onunlada format attım ama yine şifre istiyor.kartı telefona taktığım gibi başlangıç ekranında hafıza kartı sifresi diye bölüm çıkıyor ve şifre nedir bilmiyorum.diğer hafıza kartına irromete programı kurulu idi birde hellocarbide hackleme yöntemi diğer kartta kuruluydu sanırım birde rotute66 navigasyon programı yüklü idi diğer hafıza kartında bunlarla ilgili bi sıkıntı olabilirmi acaba.yazılım güncelleme ile ilgilide nokia software ubdater programı var bu programı önerirmisin forumda baktım kullananların türkçe menüleri silinmiş bununla iligili sıkıntılar yazıyordu.telefona format atıcağım birde öyle denicem bakalım sonuç ne olucak iyi çalışmalar.
Benim nokia E65 telefonum var. Sorunum ise şu : s60v3 uygulamaları açmıyo sadece javaları kabul ediyo. S60v3 tema, oyun, uygulama hiçbirşey yükleyemiyorum. Yüklüyorum dosya bozuk diye hata veriyo acaba bu sorunun bi ara yüklemiş olduğum secman programıyla bi alakası var mi yardım eder mısıny !
arkadaşlar. bende c5 03 var. sorun: internete bağlanamıyorum. evde wireless le sorun yok. tıkır tıkır çalışıyor. ama bugün vodafone'dan aylık net aldım. ayarlarını da yaptım. gene bağlanmıyor.ayarlarını nerden yapabillirim.
yardımcı olursanız sevinirim.
waycell. wizard programı var. ordan denedim gene olmadı. ayarları yapıldı diyor. sonra net e girmeyi deniyorum. bağlantı kurulamıyor diyor.
saol Kanka

evet spor radyosu orada bulamadım cok aradım ama yok
telefonuma müzik atınca yığın hafıza bozuluyor we sürekli res atmak zorunda kalıyorum..buna bi yardm edin ltfn_?
birkaç kişiden daha duydum bu şikayetleri telefoncuya gidilimesi gerekiyor arkadaşım teli açıp içindeki karta direk ulaşması lazım tamamen sistemsel bir olay garantiliyse ver servise garantide değilse kendin aç kartı çıkar kart okuyucuyla sıfırlayığın hafızayı formatlamaktan bıktım ztn....tlf 'a da dha yeni format attım.nie böyle oluyo anlmadım_?![]()
[Garantisi bitti]
önce tlf 'dan yığın hafızaya format atıp daha snra da bilg.'a weri aktarma modunda bağlayıp biçimlendirsem..olabilr mi ki_?
kendim tlf nu açmak istemiyorum.dha hiç açılmadı..bi sorun olsun.we ya satrken herhangi bişy olsun istemiyorum...