Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

kaanu

Üye
Arkadaşlar telefonumda snaptu falan vardı.Dün ovi suiteden yazılım güncellemesi yapmayı denedim.Güncelleme bittiğinde telefon baştan başlatıldı.Ancak snaptu vb. uygulamaların ikonu yüklemelerde yoktu.Uygulama yöneticisinde var ama. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar telefonumda snaptu falan vardı.Dün ovi suiteden yazılım güncellemesi yapmayı denedim.Güncelleme bittiğinde telefon baştan başlatıldı.Ancak snaptu vb. uygulamaların ikonu yüklemelerde yoktu.Uygulama yöneticisinde var ama. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

onlar sadece hafıza kartında kalan yükleme bilgileri ve hiç bir işine yaramaz her yazılım yüklemesinde kartada format atmak gerekir yoksa bu tür olaylarla karşılaşılır ve tel stabil çalışmaz.senin yapman gereken karta format atmak format işine gelmiyorsa teli pcye taktık private sys system recource altındaki herşeyi sil programları tekrar yükle

hakan293

Üye
evet dostum pc'de formatladım hafıza kartını,hatta sd formatter diye bir program var onunlada format attım ama yine şifre istiyor.kartı telefona taktığım gibi başlangıç ekranında hafıza kartı sifresi diye bölüm çıkıyor ve şifre nedir bilmiyorum.diğer hafıza kartına irromete programı kurulu idi birde hellocarbide hackleme yöntemi diğer kartta kuruluydu sanırım birde rotute66 navigasyon programı yüklü idi diğer hafıza kartında bunlarla ilgili bi sıkıntı olabilirmi acaba.yazılım güncelleme ile ilgilide nokia software ubdater programı var bu programı önerirmisin forumda baktım kullananların türkçe menüleri silinmiş bununla iligili sıkıntılar yazıyordu.telefona format atıcağım birde öyle denicem bakalım sonuç ne olucak iyi çalışmalar.

waycell

waycell

Üye
evet dostum pc'de formatladım hafıza kartını,hatta sd formatter diye bir program var onunlada format attım ama yine şifre istiyor.kartı telefona taktığım gibi başlangıç ekranında hafıza kartı sifresi diye bölüm çıkıyor ve şifre nedir bilmiyorum.diğer hafıza kartına irromete programı kurulu idi birde hellocarbide hackleme yöntemi diğer kartta kuruluydu sanırım birde rotute66 navigasyon programı yüklü idi diğer hafıza kartında bunlarla ilgili bi sıkıntı olabilirmi acaba.yazılım güncelleme ile ilgilide nokia software ubdater programı var bu programı önerirmisin forumda baktım kullananların türkçe menüleri silinmiş bununla iligili sıkıntılar yazıyordu.telefona format atıcağım birde öyle denicem bakalım sonuç ne olucak iyi çalışmalar.

Diger kartta sifre varsa gene ister telin hackliyse sys data altinda mmcstore dosyasini hexle acarsan gorursun yoksa eger teli formatla

silentattack

silentattack

Üye
Benim nokia E65 telefonum var. Sorunum ise şu : s60v3 uygulamaları açmıyo sadece javaları kabul ediyo. S60v3 tema, oyun, uygulama hiçbirşey yükleyemiyorum. Yüklüyorum dosya bozuk diye hata veriyo acaba bu sorunun bi ara yüklemiş olduğum secman programıyla bi alakası var mi yardım eder mısıny !

wanted09

Üye
arkadaşlar. bende c5 03 var. sorun: internete bağlanamıyorum. evde wireless le sorun yok. tıkır tıkır çalışıyor. ama bugün vodafone'dan aylık net aldım. ayarlarını da yaptım. gene bağlanmıyor. :allalla: ayarlarını nerden yapabillirim.
yardımcı olursanız sevinirim.

waycell

waycell

Üye
Benim nokia E65 telefonum var. Sorunum ise şu : s60v3 uygulamaları açmıyo sadece javaları kabul ediyo. S60v3 tema, oyun, uygulama hiçbirşey yükleyemiyorum. Yüklüyorum dosya bozuk diye hata veriyo acaba bu sorunun bi ara yüklemiş olduğum secman programıyla bi alakası var mi yardım eder mısıny !

Iyi tespit yapmissin secmandan.e65 e uyumlu installserver.exe yi netten indirip c>sys>bin icine at ustune yazilsin mi sorusuna evet de tamamdir.bu islem olmazsa secmani kaldir.ama once ilk dedigimi yap yoksa sertifika sorunu yasarsin

----------Eklendi @ 16:57:44 ---------- Yazıldı @ 16:52:06 ----------

arkadaşlar. bende c5 03 var. sorun: internete bağlanamıyorum. evde wireless le sorun yok. tıkır tıkır çalışıyor. ama bugün vodafone'dan aylık net aldım. ayarlarını da yaptım. gene bağlanmıyor. :allalla: ayarlarını nerden yapabillirim.
yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadasim muhtemelen ayarlardan. program bolumunde nokia setting wizard programi var indir kur tek tikla butun ayarlari kendi yapar benim e 71 de araclar menusunde var kendinden,senin telefonda varmi bilmiyorum bi bak istersen yoksa indir

wanted09

Üye
waycell. wizard programı var. ordan denedim gene olmadı. ayarları yapıldı diyor. sonra net e girmeyi deniyorum. bağlantı kurulamıyor diyor.

waycell

waycell

Üye
waycell. wizard programı var. ordan denedim gene olmadı. ayarları yapıldı diyor. sonra net e girmeyi deniyorum. bağlantı kurulamıyor diyor.

Walla arkadasim soyleyebilecegim tek sey var format at formattan sonra takili sim kartin butun ayarlarini yapar zaten ondan sonra dene hem live ile hemde internet ayarlariyla girmeye calis olmazsa musteri hizmetlerini bi ara belki nette problem vardir.nette problem oldugunu anlamak icin msnyi acmayi dene acilmiyorsa sebekeden

Tanerist

Üye
saol Kanka

(Mobile System)

Üye
Şunları adım adım uygula sorunun düzeleçek
(1).Hard format
(2).Soft Format [COK ÖNEMLİ]:off:
(3).Hafıza kartını pc üzerinden biçimlendir.
(4).Hafıza kartını cep telefonundanda biçimlendir. [COK ÖNEMLİ]:off:
(5).Sonra cep telefonunu pc üzerinden güncelle.
(6).En son bütün işlemler bitinçe telefonunu yeniden kapat aç
=========================================
VE SORUNUN DÜZELDİ:oke:
telefonun düzeldi dimi:allalla:

ailriza218

Üye
evet spor radyosu orada bulamadım cok aradım ama yok

waycell

waycell

Üye
evet spor radyosu orada bulamadım cok aradım ama yok

Yaw arkadasim frekanslarida benim soyleyecek halim yok galiba netten arattir ulusal radyo spor kanallari diye varsa cikar yoksa sansina kuss

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
telefonuma müzik atınca yığın hafıza bozuluyor we sürekli res atmak zorunda kalıyorum..buna bi yardm edin ltfn_?

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
yığın hafızayı formatlamaktan bıktım ztn....tlf 'a da dha yeni format attım.nie böyle oluyo anlmadım_?:hmmm

waycell

waycell

Üye
yığın hafızayı formatlamaktan bıktım ztn....tlf 'a da dha yeni format attım.nie böyle oluyo anlmadım_?:hmmm
birkaç kişiden daha duydum bu şikayetleri telefoncuya gidilimesi gerekiyor arkadaşım teli açıp içindeki karta direk ulaşması lazım tamamen sistemsel bir olay garantiliyse ver servise garantide değilse kendin aç kartı çıkar kart okuyucuyla sıfırla

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
[Garantisi bitti :( ]

önce tlf 'dan yığın hafızaya format atıp daha snra da bilg.'a weri aktarma modunda bağlayıp biçimlendirsem..olabilr mi ki_?

kendim tlf nu açmak istemiyorum.dha hiç açılmadı..bi sorun olsun.we ya satrken herhangi bişy olsun istemiyorum...

waycell

waycell

Üye
[Garantisi bitti :( ]

önce tlf 'dan yığın hafızaya format atıp daha snra da bilg.'a weri aktarma modunda bağlayıp biçimlendirsem..olabilr mi ki_?

kendim tlf nu açmak istemiyorum.dha hiç açılmadı..bi sorun olsun.we ya satrken herhangi bişy olsun istemiyorum...

Denemekte fayda var arkadasim

Üst Alt