kendiniz mezarda bulmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
kendiniz mezarda bulmak
arkadaşlar bi haber okudum adam ölünce ertesi gün sesler duymuşlar açmışalr bakmışalr adam oturur halde gözleriyaşlı burnundan kan atmış şekilde ölmüş :allalla:otururha düz biri mezarda yerini değiştirebilirmi (ölübiri)peki siz ne yapardınız birden kap karanlık bir yerde bir poşetin içindki çöp gibi sıkışmış şekilde 300 cm3 hava ile ilk neyapardınız ben söyleyim dibine kadar ağlardınm anırırdım eninde sonunda ölcem nasıl olsa unutuldum burda demi kimse gelip çıakralımda bi hal hatrını soralım demez çok çaresiz bir durum hayatın gözünün önünden pixel pixel geçer :ahaman tanrım düşünmesi bile ürkünç

serecans

serecans

Üye
ya korkuttun beni aksam aksam :d:

Sidretül Münteha

Üye
Lann yaa birii sesimiii duymazzsaaa offffff korkunccccccc :aha:

• Beğen
Tepkiler: TheeBeLaa ve Silinen Üye 776553
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ben altıma ederdim çıplak çıplak sonra kokudan ölürdüm heralde züüüüüü diye bağırıdım kurtulamayacağımı anlayında çikita muzu söylerdim :d:

• Beğen
Tepkiler: amerty95
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Çok kötü bir şey. Ama heralde internet falan derim ben. F1 f1 :)

Sidretül Münteha

Üye
rain77

rain77

Üye
korkunun mezara faydası yok arkadaşlar.kaçınılmaz son orası.ona göre hazırlık yapmak engüzeli..azıgınızı saglam tutun...yol uzun ve engebeli..unutmayın ...ATEŞ BİZİ ÇAGIRIYOR...:evet:

OğuzcanAbi

Üye
nefessizlikden çok kötü bi şekilde ölürdük :S

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
korkunun mezara faydası yok arkadaşlar.kaçınılmaz son orası.ona göre hazırlık yapmak engüzeli..azıgınızı saglam tutun...yol uzun ve engebeli..unutmayın ...ATEŞ BİZİ ÇAGIRIYOR...:evet:
dostumnama öldükten sonra mezara giriyon yaşarken değil

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
off çok kötü ):

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sırlar dünyasında bir kadın rüyasında gördüğü gibi kocasından kendisini 1 geceliğine canlı canlı tabutta yere gömmesini istemişti. Amacı rüyasını gerçekleştirmekti.

Bir gece kocasının kendisini, kendi rızasıyla yere tabut içinde gömdüğünü gördü. Daha sonra kocası tamamen tabutun üzerini toprakla kapatıp evine gitti. Kadın tabutta gece sessiz bir şekilde yere gömülü olarak kaldı. Sonradan birden bire yanında önceden vefat etmiş kardeşini gördü. Onun nasıl azap çektiğini izledi. Kadın iyice korktu. Azap bana da gelir mi diye terler içindeydi. Tabuttan çıkmak istiyordu ama nafile. Üzerinde çok ağır toprak var ve imkanı yoktu açılmıyordu. Sonradan azap kadına da geldi. Azap tam kendini hissettirecekti ki, kadın uyandı. Meğer ki hepsi rüyaymış.

Bir daha bu isteğini yerine getirmekten vazgeçti.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
korkunç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...