v.52 Hacked Orijinal Yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
v.52 Hacked Orijinal Yazılım
Arkadaşlar ikonları orijinal olan, orijinal ev temaları kaldırılmamış hackli, sade, hızlı Türkçe bildiğiniz CFW ler nedir?

maxicep.com içerisinde bulunan CFW'ler bunlar şu an. Başka sitelerden bildikleriniz varsa buraya ekleyebilirim.

_________________________________________________________________________________________________________________

CFW1: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...hack-ram-75-super-hiz-_by_reflex_-498807.html
by _reflex_

CFW2:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...iconlu-c5-tus-kilitli-super-gizli-498901.html
by karizma2501

CFW3:
by Nandoo5800
Yabancı forumda, Türkçe değil. Seçenek diye eklemek gerekir.

emrh061

emrh061

Üye
boyle bi cfw bulursan banda haber verir misin:D

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Birisi yapar heralde yahu. :D
Sabırla beklemedeyim. :D

Progressivity

Progressivity

Üye
harbiden sadece hackli orjinal fw kullanmak en mantıklısı biçok cfw kullandım daha hiç sorunsuzuna rastlamadım böyle bir cfw yapmak çok zor olmasa gerek umarım bu konuyu dikkate alıp böyle bir orjinal hackli fw hazırlarlar.

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal ve hackliyle sınırlandırmamak lazım olayı. En iyi şekilde optimize edilmiş ram değerleri vb. olmalı ve de gereken diğer yüklemeleri bize bırakmalılar.
Biz kurarız yani javasını pythonunu. :D
Orijinal ikon istememin sebebi de diğer temaları yükleyince ikonların değişmemesi.

karizma2501

Üye
arkadaşlar ben kullanıyorum sadece kendime özel. Hatalı fwlerden c6 fwlerinden bıktım kendime özel olarak yaptım. Tüm performans modları yüklü tamamen orjinal hiçbir dosya uygulama kaldırılmamış sadece hackli tüm orjinalliği duruyor ayrıca c7 iconlu, c7 tema efekli c5 tuş kilitli muhteşem bir fw hiçbir hata yok hızlı tema geçişleri felan kapalı gibi hızlı isteyen olursa paylaşmak istiyorum:yuru

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım en iyi ve sade CFW piratedv7 idi. O arkadaş da daha uğraşmıyor bu işlerle.
@karizma2501
İkonları da orijinal olsaydı çok güzel olurdu. :) Ram değerleri nedir peki?

estami

Üye
arkadaşlar ben kullanıyorum sadece kendime özel. Hatalı fwlerden c6 fwlerinden bıktım kendime özel olarak yaptım. Tüm performans modları yüklü tamamen orjinal hiçbir dosya uygulama kaldırılmamış sadece hackli tüm orjinalliği duruyor ayrıca c7 iconlu, c7 tema efekli c5 tuş kilitli muhteşem bir fw hiçbir hata yok hızlı tema geçişleri felan kapalı gibi hızlı isteyen olursa paylaşmak istiyorum:yuru

Ben denemek isterim Ram değerleride yüksektir umarım.

karizma2501

Üye
evet yüksek 55'den yüksek yukarı oluyor. Kendi istediğime göre yaptığım için c7 ikonları çok hoşuma gidiyor ama temalarda otamatik ikonlar değişiyor. Arkadaşlar c7 ikonu ve c5 tuş kilidi modlamadan öne ram 65 mb ilk açılışta 70'i bile geçiyordu hangisini isterseniz paylaşma yaparım

estami

Üye
Benim fikrim C7 ikon ve c5 tuş kiliti oldukça şık duruyor. tercihim o yönde.

karizma2501

Üye
c7 ikonlu çok güzel bende onu kullanıyorum. Şu günlerde yüklerim

-_yusuf_-

Üye
karizma2501 paylaşırsn hmn yüklüm :naughty:

karizma2501

Üye
tamam buğün paylaşıcam hotfileye yüklüyorum şuan vodafone modem net kullanıyorum net yavaş çok geç yüklüyor akşama kalmaz paylaşmış olurum

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
karizma2501 sen paylaş forumda yaptığını, ben linkini ilk mesaja eklerim. Oradan indirirler. Alternatif bulunursa yine ilk mesaja ekleyeceğim linkleri.

karizma2501

Üye
karizma2501 sen paylaş forumda yaptığını, ben linkini ilk mesaja eklerim. Oradan indirirler. Alternatif bulunursa yine ilk mesaja ekleyeceğim linkleri.

Tamam arkadaşlar 1 saat içinde link sitede olacaktır. Yalnız netim yavaş olduğu için sadece düzenlenen rof2 dosyasını yüklüyorum diğer cor ve uda_fsp dosyaları orjinal v52.07 dosyaları olacaktır o dosyaları elinde olmayanlar indirsinler. Orjinal fw üzerinde olduğu için sadece rof2 dosyası düzenlenmiştir. Deneyin orjinalliği sevenler

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar 1 saat içinde link sitede olacaktır. Yalnız netim yavaş olduğu için sadece düzenlenen rof2 dosyasını yüklüyorum diğer cor ve uda_fsp dosyaları orjinal v52.07 dosyaları olacaktır o dosyaları elinde olmayanlar indirsinler. Orjinal fw üzerinde olduğu için sadece rof2 dosyası düzenlenmiştir. Deneyin orjinalliği sevenler

Sen kendine ayrı bir konu aç, oraya nasıl yüklenmesi gerektiğini vb. ekle. Ben buraya senin konunun linkini koyarım.
Tabi istersen de açıklamalarını ve linkini ilk sayfaya eklerim. :oke:

karizma2501

Üye
tamam olur yeni konu açarım linki verebilirsin benim yaptığımı söyleyerek tabi. Şuan yarıya geldi yükleme

----------Eklendi @ 16:27:07 ---------- Yazıldı @ 15:41:11 ----------

arkadaşlar konuyu açtım herkez bakabilir indirebilir güle güle kullanın

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiden 2 tane CFW elde ettik. :D

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...